ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Get Indexed By Google

seo-services-first-place-google-2

Get Indexed By Google ή

Γιατί το site μου δεν βγαίνει στη Google

6 μικρές συμβουλές για να ευρετηριάσετε και να ταξινομήσετε το site σας στη google ταχύτερα και ασφαλέστερα!

Είναι δεδομένο ότι το καλύτερο είδος traffic ή επισκεψιμότητας για το site σας είναι η δωρεάν organic traffic από μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως είναι η  google. Για να δρέψετε όλους τους καρπούς του SEO, θα πρέπει να ευρετηριαστείτε από την Google (get indexed by google).

Εάν έχετε ένα blog ή  site ή πουλάτε κάτι  στο internet, χρειάζεστε traffic. Το Traffic είναι το αίμα ζωής για το blog σας και χωρίς το traffic το blog σας είναι δεδομένο ότι θα πεθάνει. Δώστε λοιπόν στο site σας μια ευκαιρία να πετύχει και ξεκινήστε να φέρνετε δωρεάν οργανική κίνηση από την  Google και τις υπόλοιπες βασικές μηχανές αναζήτησης όπως Bing και Yahoo. Στην ουσία μόνο η Bing έχει μείνει, αφού τα αποτελέσματα της η Yahoo τα αντλεί από τη Bing που είναι της Microsoft.

 

Τι σημαίνει περισσότερο traffic για σας;

Περισσότερο traffic σημαίνει περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες και περισσότεροι άνθρωποι θα εγγραφούν στη λίστα ή email lists και τελικά θα καταφέρετε να κάνετε μερικές πωλήσεις. Ακόμη και εάν ο τρόπος χρηματοποίησης του site σας προέρχεται κυρίως από διαφημίσεις,  ή affiliate programs ή network marketing ή οποιαδήποτε άλλη πηγή, η βασική ιδέα για την δημιουργία  traffic (traffic generation) προέρχεται από το να εμφανίζεται το site σας στη Google. 

1. Υποβάλετε το RSS feed

Αν έχετε ένα WordPress blog, τότε έχετε σίγουρα ένα RSS feed αυτόματα δημιουργημένο για το blog σας. Το RSS Feed δημιουργείται αυτόματα από το WordPress theme ή Worpress template που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το wordpress για να δημιουργήσω  SEO blogs τα οποία ευρετηριάζονται και ταξινομούνται από την Google σε λιγότερο από 24 ώρες.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να  υποβάλετε το RSS feed από το site σας σε διάφορες υπηρεσίες RSS feed aggregators.  Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πως να υποβάλλετε το RSS Feed σε ένας τεράστιο κατάλογο RSS sites παρακάτω:

Submit Your RSS Feeds to RSS Directories

Εάν χρησιμοποιείτε  WordPress μπορείτε να βρείτε το URL απλώς προσθέτοντας τη λέξη feed στο τέλος του  domain name.

Για παράδειγμα:
https://divramis.gr/feed/

2. Σχολιάστε σε blogs που δεν είναι nofollow

Τι είναι το nofollow?

Συνήθως τα blogs δέχονται πάρα πολλά σχόλια που είναι spam. Ο σκοπός αυτών των σχολίων είναι να αποκτήσουν  backlinks από το blog ή site κάποιου άλλου χωρίς να προσφέρουν κάποια πραγματική αξία ή να πουν κάτι χρήσιμο. Αυτή είναι μια μέθοδος black hat SEO και υπάρχουν πάρα πολλά κακόβουλα προγράμματα λογισμικού που μπορούν να δημιουργήσουν και να στείλουν χιλιάδες άχρηστα backlinks στο site σας.

Για να καταπολεμήσουν το spam συνήθως οι ιδιοκτήτες των blog χρησιμοποιεούν το στοιχείο nofollow σε πολλά κακόβουλα σχόλια και links που δημοσιεύονται στα σχόλια.

Ένα παράδειγμα από αυτο:

<a href="https://www.paramarketing.info/" rel="nofollow">Link text</a>

Βλέπετε το σημείο που λέει rel=”nofollow”?

Αυτό είναι το σημείο του κώδικα στο site σας που λέει τις μηχανές αναζήτησης να μην ακολουθήσουν και ευρετηριάσουν αυτό το link. Όταν η Google βλέπει ότι το link είναι nofollow, μεταφέρει λιγότερη βαρύτητα από αυτό σε σας, όχι όμως μηδενική βαρύτητα.

Σήμερα, το στοιχείο nofollow δεν χρειάζεται τόσο για 2 λόγους:

  • Όλα τα WordPress sites έχουν το akismet plugin που αναγνωρίζει και καταπολεμά το spam αυτόματα
  • Τα nofollow links προσμετρούνται από τη Google.

Ωστόσο, αν προσπαθείτε να κερδίσετε backlinks αφήνοντας σχόλια σε  blogs προτιμήστε τα dofollow blogs.

3. Social media

Τα Social media είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να αποκτήσετε τεράστια προβολή για το site σας και να κερδίσετε πολύτιμο traffic. Το να υποβάλετε το site σας σε χιλιάδες διαφορετικά social media sites μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο κόπο.

Ευτυχώς χρησιμοποιώ το Addthis για Firefox plugin για να κάνω δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις σε χιλιάδες social media sites σχεδόν αυτόματα.

Μπορείτε επίσης να πάρετε πολύ μεγάλο social και βίντεο traffic από το YouTube με το να δημιουργήσετε το δικό σας Youtube channel.

Πάρτε traffic από το stumble upon

Το Stumble upon έχει στείλει μέχρι στιγμής χιλιάδες επισκέπτες στο site μου και μπορεί να εξελιχθεί σε μια κορυφαία πηγή traffic και για το δικό σας site, αρκεί να το χρησιμοποιήσετε σωστά.

Προσπαθείτε να είστε αστείοι, μοναδικοί και πρωτότυποι για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους το μύνημα σας και να μείνετε αξέχαστοι. Έτσι μόνο θα μπορέσετε να βρείτε καινούριους πελάτες για το site σας.

4. Πάρτε δωρεάν μονόδρομα Backlinks

Σας δίνω παρακάτω μια λίστα με dofollow blogs για να αφήσετε τα σχόλια σας, για να ευρετηριάσετε το site σας στη Google με την ταχύτητα του φωτός.

Η ευρετηρίαση ή  indexing γίνεται γρήγορα όταν αποκτάτε backlinks στις νέες σελίδες και άρθρα που δημιουργείτε.

Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το SEO και το πως δουλεύει η Google,  τότε θα ξέρετε ήδη τα θεαματικά αποτελέσματα του link building για το site σας.  Μην ξεχνάτε ότι τα nofollow blogs δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο τα dofollow blogs.

Εδώ είναι τα dofollow blogs για σας για να σχολιάσετε και να βελτιώσετε τη θέση σας στα αποτελέσματα της Google  (Search Engine Rankings Significantly). Καλή διασκέδαση!

  1. https://getconfidence.net
  2. https://ourdiyprojects.net

5.Δημιουργήστε ένα Sitemap

Ένα sitemap είναι ένα αρχείο XML στο server που φιλοξενείτε το site σας που απαριθμεί όλες τις σελίδες που έχει το site σας. Ενημερώνει επίσης τις μηχανές αναζήτησης πότε νέες σελίδες έχουν προστεθεί και πόσο συχνά ενημερώνεται το site σας.

Για παράδειγμα, θα θέλατε κάθε μέρα οι μηχανές αναζήτησης να στέλνουνε τις αράχνες τους για να συλλέξουν νέο υλικό και περιεχόμενο που έχετε ανεβάσει στο site σας, όπως άρθρα, προϊόντα και σελίδες.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει το WordPress για να φτιάξετε το site σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress SEO by Yoast Plugin  και να γίνεται αυτή η διαδικασία αυτόματα για σας.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο  XML Sitemaps Generator.

6. Υποβάλετε το Site σας στις μηχανές αναζήτησης

Μερικοί γκουρού του SEO, συνιστούν να υποβάλετε χειρώνακτα στις μηχανές αναζήτησης το site σας. Έτσι μόνο θα διασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα  και θα είστε σίγουροι ότι οι αράχνες της Google έχουνε ταξινομήσει το site σας.

Για να δημιουργήσετε το sitemap. xml αρχείο που χρειάζεται παίρνει μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Μετά θα πρέπει να ανοίξετε έναν Google Account και από τα Google Webmaster Tools να πατήσετε στην καρτέλα  Submit URL

Επιπλέον, υποβάλετε το site σας στη Bing. Μπορείτε να εγγραφείτε ονομαστικά ή να επιλέξετε το εργαλείο anonymous tool για να υποβάλετε το URL από το site σας κάτω από το μενού: Webmaster Tools Sign In –ταυτόχρονα με την Bing, υποβάλετε το site σας και στην Yahoo.

Google SEO Πηγές:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε