ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Η Google λαμβάνει υπόψη και συνδέσμους από σελίδες 404

GOOGLE 404 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Η Google λαμβάνει υπόψη και συνδέσμους από σελίδες 404

Το ξέρω μπορεί να είναι ένα θέμα πολύ μικρής σημασίας, όμως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και στο SEO αλλά και στο πόσο καλά θα πάει η ιστοσελίδα σας στη Google.

Στελέχη της Google ανακοίνωσαν ότι υπάρχει διαχωρισμός σε ποια links λαμβάνονται υπόψιν και ποια όχι μέσω των σελίδων 404.

Οι σελίδες 404 είναι οι γνωστές σελίδες σφάλματος που βγαίνουν κάθε φορά που μια σελίδα που αναζητάμε δεν υπάρχει στο site ή έχει μετακινηθεί. Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε τις σελίδες ανακατεύθυνσης 303 και 302 τότε θα μας εμφανιστεί, ανάλογα και με τις ρυθμίσεις που θα κάνουμε η σελίδα 404.

Η ίδια η σελίδα 404 έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από μεγάλα sites του εξωτερικού ως εργαλείο SEO και συγκεκριμένα black hat SEO.

Είχε γίνει κοινή πρακτική να τοποθετούν δεκάδες backlinks στην σελίδα 404 εσωτερικά και εξωτερικά για να μεταφέρουν PageRank και Domain Authority σε άλλα site ή εντός του ίδιου του site.

Τα hard 404 και τα soft 404

Οι soft λοιπόν σελίδες 404 διαχειρίζονται από την ίδια τη Google με τον τύπου της σελίδας 200 και όχι του 404. Αυτό σημαίνει ότι περνάνε οι σύνδεσμοι κανονικά το PageRank και την αξία που έχουν στις σελίδες και ιστοσελίδες που δείχνουν.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους της Google, τα ρομπότ και οι αράχνες της ταξινομούν και διαβάζουν όλα τα link από τις σελίδες 200 ακόμα και αν αυτά είναι nofollow links.

Ακόμα και τα nofollow links έχουνε αξία και προσμετρούνται από τη Google όχι όμως με την ίδια βαρύτητα που έχουν τα dofollow links.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε