ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 6 – Money (Μοντέλα Χρηματοποίησης)

Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 6 – Money (Μοντέλα Χρηματοποίησης)

  • Εκτιμώμενος Χρόνος: 6 Μήνες (Οι Δοκιμές μάρκετινγκ ξεκινάνε από την πρώτη στιγμή που θα έχετε επισκεψιμότητα στη σελίδα σας )
  • Αποτελέσματα: Βγάλτε το πρώτο σας ευρώ από το ίντερνετ, κατόπιν προχωρήστε στα 200€ το μήνα ή περισσότερα σε μια περίοδο 6 μηνών
  • Επένδυση: Προαιρετικά έξοδα για δημιουργία ηλεκτρονικών προϊόντων, συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, εκπαίδευση.

Σε αυτό το Βήμα 6 Μοντέλα Χρηματοποίησης (Money) θα μιλήσουμε για το πως θα βγάλετε χρήματα από το blog σας. Είμαστε στο στάδιο της Χρηματοποίησης. Σε αυτό το στάδιο θα εστιαστούμε στο να δοκιμάσουμε διάφορα μοντέλα χρηματοποίησης (monetization: η διαδικασία της παραγωγής χρήματος ή το πως βγάζετε λεφτά από την ιστοσελίδα σας) μέχρι να βρείτε έναν συνδυασμό που είναι συνεκτικά κερδοφόρος και όχι σπασμωδικά.

Τα τέσσερα μοντέλα χρηματοποίησης με τις οποίες θα ασχοληθείτε σε αυτό το μάθημα είναι

1. Διαφήμιση

2. Affiliate Μάρκετινγκ

3. Δικτυακό Μάρκετινγκ

4. Ανάπτυξη Προϊόντος

Θα σας πρότεινα να ακολουθήσετε πιστά τα μοντέλα χρηματοποίησης με τη σειρά που σας ανέφερα μια και είναι ευκολότερο να βγάλετε χρήματα από διαφημίσεις παρά να δημιουργήσετε το δικό σας προϊόν. Σαν τελικό στόχο θα πρέπει να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας να δημιουργήσετε το δικό σας προϊόν γιατί είναι ο πιο κερδοφόρος τρόπος για να βγάλετε χρήματα από όλους τους παραπάνω. Είναι μια έξυπνη ιδέα να δημιουργήσετε πολλαπλές πηγές εισοδήματος για να μην είστε εξαρτημένοι μόνο από μια πηγή, αλλά και για να επιτύχετε να αποκτήσετε το ίντερνετ lifestyle.

Βγάλτε λεφτά με το AdSense

Οι πηγές και παραπομπές παρακάτω παρουσιάζουν με απλότητα εύκολες τεχνικές για να βγάλετε χρήματα , όπως το Σύστημα Διαφημίσεων Google AdSense  μέχρι πολύπλοκες τεχνικές για το πως να δημιουργήσετε ένα κανάλι πωλήσεων του δικού σας αποκλειστικά προϊόντος.

Σας συνιστώ να το κρατήσετε όσο πιο απλό γίνεται και να ξεκινήσετε στα πρώτα σας βήματα βάζοντας απλώς διαφημίσεις στη σελίδα σας και γράφοντας παράλληλα αξιολογήσεις προϊόντων και υπηρεσιών που μεταπουλάτε. Πειραματιστείτε με διάφορα είδη προϊόντων και διαφημίσεων μέχρι να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα άμεσα και επαναλαμβανόμενα.

Εδώ είναι οι πηγές που θα σας βοηθήσουν στο να βγάλτε λεφτά από το blog σας.

free-guide-make-money-on-the-internet

Πώς Να Δημιουργήσετε Ένα Κανάλι Πωλήσεων Για Απεριόριστα Κέρδη

Τα παραπάνω άρθρα, αν και δανεισμένα από ένα φίλιο blog θα σας εισάγουν στην έννοια του Καναλιού Πωλήσεων ή Καναλιού Μάρκετινγκ. Το κανάλι Πωλήσεων είναι παρά πολύ σημαντικό για την σελίδα σας μιας και θα σας βοηθήσει να βγάλτε λεφτά αποκτώντας σχέσεις με τους επισκέπτες σας και μετατρέποντάς τους σε υποψήφιους αγοραστές όταν αυτοί θα ενταχθούν με κάποιο τρόπο στη λίστα σας. Κατόπιν αυτοί μπορεί να γίνουν πελάτες και κάποιοι από αυτούς συνεργάτες σας. Ο κύκλος είναι απλός:

Επισκέπτης>Ενδιαφερόμενος>Υποψήφιος->Πελάτης Ή Συνεργάτης

Το Κανάλι πωλήσεων θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μόνιμη,  αειθαλής και αειφόρο πηγή εισοδήματος για το blog σας. Μην το παραβλέψετε!

Επιπλέον Μελέτη: Βγάλτε Λεφτά Από Το Blog Σας

Διαφήμιση Στο Ίντερνετ Και Affiliate Networks

Σε αυτές τις ιστοσελίδες μπορείτε να βρείτε διαφημιζόμενους πελάτες για το blog σας. Τα Δίκτυα Συνεργατών (Affiliate Networks)  περιέχουν προϊόντα και υπηρεσίες που μπορείτε να προωθήσετε και να βγάλτε λεφτά.

Affiliate Marketing

Για Προχωρημένους: Πώς Να Δημιουργήσετε Το Δικό Σας Προϊόν

  • How To Maximize Profit From Every Product You Create
  • How To Gain Access To Inner Circle Top Affiliates

Εργαλεία Που Θα Σας Βοηθήσουν Να Πουλήσετε Τα Προϊόντα Σας

Επιπλέον Μελέτη: Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (Search Engines Optimization) SEO

 

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

 

Σχολιάστε