ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Ποιος είναι ο στόχος της κατασκευής μιας ιστοσελίδας σήμερα;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ

Ποιος είναι ο στόχος της κατασκευής μιας ιστοσελίδας σήμερα;

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας σήμερα  σας είναι μια αποτελεί επένδυση για κάθε εταιρεία για αυτό σκοπός της ιστοσελίδας είναι να προωθήσει την επιχείρηση σας σε νέες αγορές και να βρείτε νέους πελάτες

Δεν είναι υπερβολή το να πούμε σήμερα ότι κάθε επιχείρηση θα πρέπει να έχει τη δική της ιστοσελίδα και να είναι και πλήρως λειτουργική, να έχει web apps και να μπορεί να παρουσιάσει τη δική της μοναδική πρόταση στα μάτια του καταναλωτή.

Δεν είναι μόνο μια απλή δυναμική ιστοσελίδα η λύση στο πρόβλημα σας, αλλά ο συνδυασμός του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ και της τεχνογνωσίας ετών για επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν είναι πολυτέλεια σήμερα να επενδύσετε στο νέο σας ηλεκτρονικό μαγαζί χρόνο και χρήματα και να ζητήσετε μόνο από ειδικούς στην κατασκευή ιστοσελίδων να ασχοληθούν με αυτό για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα χρήματα σας.

 

Το ParaMarketing με εμπειρία στο web site design από το 2000 αναλαμβάνει:

 • Κατοχύρωση του ονόματος χώρου – Domain Name registration
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων – Web Hosting
 • Δημιουργία WordPress Theme και δημιουργία Child Theme για το θέμα σας
 • Δημιουργία CMS ακριβώς στα μέτρα σας.
 • Κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργώντας ένα αισθητικά όμορφο και χρήσιμο website για τους πελάτες σας.
 • Κατασκευή Eshop σε Woocommerce για ηλεκτρονικό εμπόριο, Portal, Blog, εταιρικής ιστοσελίδας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε
 • Search Engine Optimization ή SEO για την υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που αφορούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης.
 • Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές για τα κινητά. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων Mobile Sites για  ταχύτατη πλοήγηση στο ίντερνετ από τα έξυπνα κινητά και τις ταμπλέτες.
 • Προώθηση στα Social Media: Facebook, Twitter, Google Plus, Youtube, Linkedin, Forsquare, Vimeo, Dailymotion, InstaPaper και όλα τα βασικά μέσα.
 • Την προσθήκη και ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας με τα Google Analytics και τα Google Webmaster Tools για να συλλέξετε στατιστικά δεδομένα και να αναλύσετε την επισκεψιμότητα και τις λέξεις κλειδιά.
 • Βελτιστοποίηση περιεχομένου, βελτίωση και διόρθωση του κώδικα της ιστοσελίδας σας καθώς και έλεγχος και βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης.
 • Έλεγχος ποιότητας και ασφάλειας της ιστοσελίδας σας για να μην πέσει θύμα κακόβουλης ενέργειας και hacking.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε σήμερα την κρίση είναι να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα με γνώμονα το βασικό προϊόν ή την υπηρεσία σας και να επιδιώξετε οπωσδήποτε να πετύχετε στο ίντερνετ για να πάρετε το μερίδιο αγοράς που αξίζει στην επιχείρησή σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με στόχευση στην Αγορά της Αθήνας

Η κατασκευή ιστοσελίδας με στόχο την τοπική αγορά όπως αυτή της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης είναι κάτι που το έχουμε κάνει πολλές φορές μέχρι στιγμής.

Τοπική στόχευση σημαίνει ότι έχετε βελτιστοποιήσει έτσι την ιστοσελίδα σας για να εμφανίζεται στα τοπικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, για παράδειγμα:

 • σινεμά Αθήνα,
 • ταξί Αθήνα,
 • υδραλικοί Αθήνα κτλ.

Κάθε τοπική επιχείρηση χρειάζεται μια ιστοσελίδα για να μπορέσει να κερδίσει πελάτες από το ίντερνετ όταν πλέον όλα τα άλλα κανάλια προώθησης και διαφήμισης έχουν πάψει να αποδίδουν.

Κατασκευή Eshop Φαρμακείου

Η κατασκευή eshop φαρμακείου γίνεται με το πανίσχυρο Woocommerce τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για λόγους SEO. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα πολλών άλλων εφαρμογών eshop που έχουν προβλήματα με τις μηχανές αναζήτησης, δεν εμφανίζονται πουθενά ή έχουν προβλήματα με την ασφάλεια συναλλαγών.

Το ποσοστό εγκατάλειψης των καλαθιών αγοράς είναι πολύ μεγάλο στα δυσλειτουργικά φαρμακεία και ειδικά με τον σημερινό ανταγωνισμό, μόνο το Woocommerce και η επιλογή του σωστού θέματος θα σας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο είναι το φαρμακείο του μέλλοντος και η εταιρεία μας είναι ικανή να σας δώσει μια ολοκληρωμένη λύση με το κλειδί στο χέρι για να αρχίσετε άμεσα τις ηλεκτρονικές σας πωλήσεις.

Δείτε περισσότερα για την κατασκευή ιστοσελίδων:

Ολοκληρωμένες λύσεις Web Design

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του website σας, πάντα με γνώμονα την αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Είτε πρόκειται για το εταιρικό σας website, είτε για κατασκευή ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop), ίτε για κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, είτε για βελτιστοποίηση υπάρχοντος site, έχουμε την τεχνογνωσία να αναλάβουμε το web design του website σας.

Εμπιστευτείτε μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Βγείτε στην Πρώτη Σελίδα των Μηχανών Αναζήτησης

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

 

Σχολιάστε