ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Η πρώτη κατασκευή eshop στα Ολλανδικά

ELGRECOCOSMETICS.NL-OLLANDIKO_WEB_DESIGN

Η πρώτη κατασκευή eshop στα Ολλανδικά

Το πρώτο eshop για την Ολλανδική αγορά κατασκεύασε η εταιρεία μας, ParaMarketing.gr με θέμα τα οργανικά σαπούνια από γάλα γαϊδάρας.

Το eshop είναι κατασκευασμένο σε Woocommerce, την premium εφαρμογή eshop του WordPress και είναι εξαιρετικά φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και τη Google.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα με σαπούνια από γάλα γαϊδάρας θα το βρείτε για τα ολλανδικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση elgrecocosmetics.nl και υπάρχει και το ίδιο eshop στην αγγλική γλώσσα.

Με πλούσια θρεπτικά συστατικά το γάλα γαϊδάρας είναι σήμερα πρώτη ύλη για την δημιουργία οργανικών καλλυντικών πρώτης ποιότητας και φυσικά κάθε είδους οργανικού προϊόντος περιποίησης.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Μαλατράς που κατοικεί με τη σύζυγο του εδώ και χρόνια στην Ολλανδία, έκανε την πρώτη κίνηση και έφτιαξε σαπούνια με γάλα από γαϊδάρα τα οποία διαθέτει ηλεκτρονικά μέσω του eshop του.

Κατασκευή eshop σε ξένες γλώσσες

Όταν θέλετε να φτιάξετε ένα καινούριο eshop με στόχο να διεισδύσετε σε μια νέα εθνική αγορά, για παράδειγμα την αγορά της Γερμανίας ή της Ρωσίας, θα πρέπει να φτιάξετε ένα ξεχωριστό ηλεκτρονικό κατάστημα με εθνικό domain name, (.de για τη Γερμανία και .ru για τη Ρωσία) και στη συνέχεια να χτίσετε όλο το περιεχόμενο και το eshop στην εθνική γλώσσας με τις λέξεις κλειδιά που σας αφορούν.

Άλλες είναι οι λέξεις κλειδιά για τα γερμανικά, άλλες για τα ιταλικά και άλλες για τα ελληνικά όπως και οι αναζητήσεις στην Google διαφέρουν ριζικά από χώρα σε χώρα τόσο στο Google.com όσο και στις εθνικές μηχανές αναζήτησης Google.gr, Google.de κτλ.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να κατασκευάσει και να προωθήσει την ιστοσελίδα σας σε όλες τις βασικές Ευρωπαϊκές γλώσσες καθώς και σε άλλες σημαντικές εθνικές γλώσσες όπως:

 • Ελληνικά
 • Αγγλικά
 • Ιταλικά
 • Γερμανικά
 • Ρωσικά
 • Πορτογαλλικά
 • Γαλλικά
 • Ολλανδικά
 • Κινέζικα
 • Τούρκικα
 • Σουηδικά

καθώς και από πολλές άλλες γλώσσες και να υποστηρίξει μετά την κατασκευή την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε πολλές εθνικές μηχανές αναζήτησης.

Προσωπικά μιλάω και γράφω σε 4 γλώσσες, αλλά έχω και την υποστήριξη από μια ομάδα web designers και SEO speciliasts που μιλάνε τις γλώσσες που υποστηρίζουμε ως μητρικές γλώσσες.

Mobile friedly και SEO Friendly web design

Το eshop είναι mobile friendly γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένο για πλοήγηση από κινητές συσκευές, smartphones και laptops. Μπορείτε να πλοηγηθείτε μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα και να κάνετε τις αγορές σας από όλη την Ευρώπη και Αμερική από την ευκολία και άνεση του σπιτιού σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ή να ψάχνετε για πάρκινγκ όπως κάνατε στα συμβατικά καταστήματα.

Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό της επιτυχίας στο m-commerce, η ευκολία των αγορών σας από όποιο μέρος και αν βρίσκεστε με ένα μόνο κλικ.

Το 2017, οι online πωλήσεις και ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω smartphones προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 500 δισεκατομμύρια ευρώ παγκοσμίως και η τάση είναι συνεχώς αυξητική.

Φτιάξτε ένα eshop που υποστηρίζει τις αγορές με ένα κλικ

Οι αγορές με ένα κλικ από το κινητό σας, η ευκολία πληρωμών και η εύκολη και γρήγορη πλοήγηση είναι μερικούς από τους παράγοντες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ή όχι του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στο ίντερνετ.

Με το 50% των χρηστών παγκοσμίως -που σημαίνει και στην Ελλάδα– να μπαίνουν στην ιστοσελίδα σας μέσω του κινητού τους, άμα δεν προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και δεν έχετε προετοιμαστεί να δεχθείτε ηλεκτρονικές συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν από το κινητό σας, είναι λίγο δύσκολο να πετύχετε.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό η εφαρμογή eshop που θα επιλέξετε να υποστηρίζει τις αγορές με ένα κλικ που να μην καθυστερούν τον χρήστη με περιττά βήματα και που να εκμεταλλεύονται την στιγμιαία αγοραστική παρόρμηση του χρήστη και ειδικά των γυναικών που θέλουν να αγοράσουν τα πάντα μέσα από το ίντερνετ ή των χρηστών που ψάχνουν για φθηνές τιμές.

Ότι και αν σκέφτεστε πάντως, άμα σκοπεύετε να φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σήμερα, θα πρέπει οπωσδήποτε να δείτε σοβαρά τον παράγοντα mobile commerce και να ζητήσετε μια προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας και από την έμπειρη εταιρεία μας με πάνω από 500 κατασκευές ιστοσελίδων.

Μπορείτε να δείτε στο περισσότερα δείγματα της δουλειάς μας στο web design portfolio.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή eshop:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ιστοσελίδας ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για web design ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

1 σκέψη στο “Η πρώτη κατασκευή eshop στα Ολλανδικά”

Σχολιάστε