ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO ΜΗΛΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

MILOS-SEO-WEB-DESIGN-1

SEO ΜΗΛΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

Έχετε τουριστική επιχείρηση στη Μήλο; Τουριστικό γραφείο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιάσεις σκαφών, ξενοδοχείο ή διοργάνωση εκδρομών και θέλετε να προβάλετε την επιχείρηση σας στη Google;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και την προώθηση ιστοσελίδων στη Μήλο.

Προώθηση και υπηρεσίες SEO στα μέτρα σας

Η Μήλος είναι ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί με πολλές ιδιομορφίες που το καθιστούν μοναδικό και διαφορετικό συγκριτικά με τα άλλα νησιά των δυτικών Κυκλάδων.

Όντας δύο φορές μεγαλύτερη από τη Σαντορίνη και με περισσότερες από 75 παραλίες να δείτε εκ τω οποίων αρκετές έχουν πρόσβαση μόνο μέσω θάλασσας, θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με μοναδικά στενά στην χώρα του νησιού την Πλάκα, το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στα Μάρμαρα και το σεληνιακό τοπίο στο Σαρακήνικο η Μήλος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως.

Για να προωθήσει κάποιος καλύτερα μια τουριστική επιχείρηση στη Μήλο θα πρέπει να έχει άμεση επαφή και σχέση με τις βασικές ανάγκες προώθησης της επιχείρησης.

Έχοντας περάσει 10 καλοκαίρια στο νησί ως παραθεριστής αλλά και ως σαιζονίστας, εργαζόμενος για τη σαιζόν σε διάφορες καφετέριες και μεζεδοπωλεία στο νησί, γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που έχει μια τοπική τουριστική επιχείρηση και τις ανάγκες της για SEO.

Ζητήστε σήμερα μια προσφορά για προώθησης ιστοσελίδας

Ποιες υπηρεσίες SEO στη Μήλο παρέχουμε

Το SEO ξεκινάει από το Web Design και έτσι αναλαμβάνουμε και τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων σε πολλές γλώσσες για κάθε νέο πελάτη.

Σε πελάτες που έχουν ήδη ιστοσελίδα αναλαμβάνουμε πλήρως την διόρθωση της ιστοσελίδας τους ή ακόμα και τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας στο πιο φιλικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress.

Παράλληλα, είμαστε εξειδικευμένοι στη δημιουργία συστημάτων κράτησης είτε custom design είτε έτοιμες λύσης που δέχονται πληρωμές με κάρτα, τράπεζα και paypal.

Μπορούμε να υποστηρίξουμε από μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα έως και μια τεράστια τουριστική μονάδα όσον αφορά την σωστό προώθηση της και την προβολή της στις πρώτες θέσεις της Google.

Πέρα από την οργανική επισκεψιμότητα, υπάρχουν και άλλα κανάλια κρατήσεων στον ίντερνετ τα οποία μπορούμε να τα υποστηρίξουμε όπως το GMB και το Tripadvisor.

Μαζί μας μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες του ίντερνετ αποκτώντας δεκάδες νέους υποψήφιους πελάτες στην ιστοσελίδα σας.

Ζητήστε σήμερα μια προσφορά για προώθησης ιστοσελίδας

 

Δείτε περισσότερα για SEO στη Μήλο:

Σχολιάστε