ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE WEB DESIGN

SEO-MYKONOS

SEO ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE WEB DESIGN

Έχετε τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο, τουριστικό κατάλυμα, ξενοδοχείο, εστιατόριο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων; Τότε χρειάζεστε αναγκαστικά ιστοσελίδα η οποία να βγαίνει στην πρώτη θέση της Google.

Γιατί άμα δεν βγαίνει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης της Google η ιστοσελίδα σας, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Άμα έχετε ήδη site και θέλετε να το προωθήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Πως δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης;

Φανταστείτε τις μηχανές αναζήτησης ως ένα δίκτυο στάσεων σε ένα μεγάλο σύστημα του μετρό της πόλης!

Κάθε στάση έχει το δικό τής μοναδικό έγγραφο. Οι μηχανές αναζήτησης( Google, Yahoo, Bing…) χρειάζονται έναν τρόπο για να “σχηματίσουν“ ολόκληρη την πόλη και να βρουν όλες τις στάσεις, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν την καλύτερη διαθέσιμη διαδρομή σύνδεσης.

Μόλις οι μηχανές αναζήτησης βρουν (Crawling) αυτές τις σελίδες, αποκρυπτογραφούν τον κώδικα από αυτές και αποθηκεύουν επιλεγμένα κομμάτια σε τεράστιους σκληρούς δίσκους, και αυτά τα κομμάτια- κώδικες πρέπει να τα θυμούνται αργότερα, όταν χρειαστεί για ένα ερώτημα αναζήτησης.

Για να ολοκληρώσουν το μνημειώδες έργο της εκμετάλλευσης δισεκατομμυρίων σελίδων που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, οι μηχανές αναζήτησης έχουν κατασκευάσει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

Αυτές οι τερατώδες εγκαταστάσεις αποθήκευσης τηρούν χιλιάδες μηχανές επεξεργασίας μεγάλων ποσοτήτων πληροφοριών. Μετά από όλα, όταν ένα άτομο εκτελεί μια αναζήτηση σε κάποια από τις μεγάλες μηχανές, απαιτούνται αποτελέσματα ακαριαία – ακόμη και ένα 1 ή 2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση μπορούν να προκαλέσουν δυσαρέσκεια, έτσι οι μηχανές δουλεύουν σκληρά για να δώσουν απαντήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οι μηχανές αναζήτησης είναι μηχανές- απαντήσεις, για ένα πρόσωπο που ψάχνει κάτι στο διαδίκτυο.

Για παράδειγμα εάν κάποιος αναζητήση στη Google τη λέξη κλειδί SEO MYKONOS, τότε η Google του επιστρέφει τα πιο σχετικά και πιο δημοφιλή αποτελέσματα που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο όρο αναζήτησης.

Επί του παρόντος, οι μηχανές αναζήτησης ερμηνεύουν συνήθως την σημασία καθώς η δημοτικότητα των εκατομμυρίων ιστοσελίδων που ανταγωνίζονται για συγκεκριμένες Λέξεις-Κλειδιά ( KEYWORDS) – την πιο δημοφιλή τοποθεσία, σελίδα ή έγγραφο, οι πληροφορίες που περιέχονται θεωρούνται ο πιο πολύτιμος παράγοντας. Η υπόθεση αυτή έχει αποδειχθεί αρκετά επιτυχής στην πράξη, γιατί έχει αποδειχτεί ότι αυξήθηκε η ικανοποίηση των χρηστών, χρησιμοποιώντας στις μετρήσεις που ερμηνεύουν τη δημοτικότητα των ιστοσελίδων.

Εξειδικευμένο SEO για επιχειρήσεις και ιστοσελίδες στη Μύκονο

SEO-MYKONOS

Η εταιρεία μας με πολυετή πείρα, εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων που βγαίνουν στις πρώτες θέσεις της Google για τη Μύκονο.

Διαθέτουμε ειδικά πακέτα για τουριστικές επιχειρήσεις και για κάθε είδους τουριστική επιχείρηση στο νησί σε πολλές γλώσσες.

Μπορούμε να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες στη Μύκονο:

  • Mykonos rent a car
  • Mykonos taxi
  • Καφετέριες και εστιατόρια
  • Ξενοδοχεία, στούντιο, ενοικιαζόμενα δωμάτια
  • Τουρς και εκδρομές
  • Ενοικιάσεις σκαφών και ιστιοπλοικών
  • Real estate

Η τουριστική βιομηχανία βασίζεται κατά 90% σήμερα στο ίντερνετ, στη Google και φυσικά στις αξιολογήσεις.

Προώθηση και SEO Mykonos στο Tripadvison και στο Google My Business

Οι περισσότερες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες στη Μύκονο βασίζονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στις αξιολογήσεις για να κάνουν καινούριες κρατήσεις. Η εταιρεία μας εκτός από SEO, παρέχει και την δυνατότητα οργανικής ανάπτυξης των αξιολογήσεων στο Tripadvisor και στο GMB (Google My Business).

Η αύξηση των reviews γίνεται με πολύ φυσικό και οργανικό τρόπο και στόχο έχει την ανάδειξη της ιστοσελίδας σας στους δεκάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί.

SEO Mykonos: Γιατί χρειάζεται SEO και η Mykonos;

Η Μύκονος είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός που κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες αφίξεις, άλλοι έρχονται για πρώτη φορά και άλλοι έχουν αγαπήσει τόσο πολύ το νησί που έρχονται κάθε χρόνο ή έχουν αγοράσει και σπίτι στη Μύκονο.

Ωστόσο, πέρα του γεγονότος της παθητικής δημοσιότητας που έχει το νησί, η ιστοσελίδα σας από μόνη της δεν μπορεί να πάει κάπου και να αποκτήσει κίνηση και συνάμα πελάτες γιατί υπάρχει ο ανταγωνισμός.

Άμα κάνετε μια μικρή αναζήτηση σχετικά με το αντικείμενο σας στη Μύκονο θα δείτε ότι υπάρχουν δεκάδες άλλες ιστοσελίδες, ελληνικές και ξένες πριν ή και μετά από εσάς.

Είναι σχεδόν σίγουρο λοιπόν πως για να καταφέρετε να νικήσετε τον ανταγωνισμό, αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να λανσάρετε την ιστοσελίδα σας σωστά και να κερδίσετε την πρώτη ή τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις στη Google και στις άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

SEO Mykonos: Ποιοι είμαστε εμείς

Η Paramarketing είναι μια επαγγελματική Ελληνική Search Engine Optimization επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα.

Ο κύριος στόχος μας είναι η επιτυχία σας και για αυτό μελετάμε την ιστοσελίδα σας και δημιουργούμε πλάνο για όλα τα SEO βήματα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι η Προώθηση ιστοσελίδων, το keyword research, η Competition study, το on page SEO, η κατασκευή seo-friendly ιστοσελίδων, η Domain Research, Τα Backlinks, η συγγραφή όλου του περιεχομένου, η Διαφήμιση μέσω Google και Facebook Ads, το search engine optimization, η κατασκευή seo-friendly ιστοσελίδων και Facebook Fan Pages, οι Business cards και τα Professional Logos,

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλες τις εταιρείες, νέες και παλιές να κερδίσουν τις καλύτερες Θέσεις μέσω των μηχανών αναζήτησης και κυρίως της Google με σκοπό την αύξηση των επισκεπτών και ακολούθως την αύξηση του εισοδήματος.

Οι αλγόριθμοι που εξασφαλίζουν αυτή την επιτυχία συνέχεια αλλάζουν και για αυτό εμείς συνέχεια μελετάμε τα νέα δεδομένα των μηχανών, ακολουθούμε τα επίσημα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και παίρνουμε μέρος στους διαγωνισμούς.

Με το επαγγελματικό πλάνο που συστήνουμε για κάθε επιχείρηση, μπορεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά και να αποκτήσει νέους πελάτες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχει στην κατάλληλη χρονική περίοδο.

SEO SERVICES MYKONOS

Keyword Research

Όλα Ξεκινούν με Λέξεις Που Έχουν Πληκτρολογηθεί σε ένα Πλαίσιο Αναζήτησης! Η Λέξη-κλειδί έρευνα είναι μια από τις πιο σημαντικές, πολύτιμες και υψηλής απόδοσης δραστηριότητες στον τομέα της εμπορίας αναζήτησης. Μέσα από την έρευνα μπορείτε όχι μόνο να μάθετε ποιούς όρους και φράσεις πρέπει να χρησιμοποιήτε για να στοχεύσετε με την SEO εργασία σας , αλλά και να μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας ως σύνολο. Μην χάνετε πελάτες που σας χρειάζονται

Competition Analysis

Με το SEO Μελετάμε τους ανταγωνιστές σας και δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη Search engine optimization στρατηγική για την απόδοση των ανταγωνιστικών επιχειρήσεων και τα προϊόντα τους στην αγορά. Για να σχεδιάσουμε μια αποτελεσματική Search engine optimization και μάρκετινγκ στρατηγική. Ως έμποροι πρέπει να ξέρετε για το ανταγωνιστικό περιβάλλον και να μάθετε όλα όσα μπορείτε για τα προϊόντα των ανταγωνιστών, τις τιμές, και άλλα στοιχεία.

Search Engine Optimization Μύκονος

Η προώθηση ιστοσελίδας Ίσως είναι η πιο σημαντική και οικονομική στρατηγική για να κερδίσουμε τις πρώτες θέσεις στη πρώτη σελίδα των κύριων μηχανών αναζήτησης για τις προτιμώμενες λέξεις-κλειδιά. Οι μηχανές αναζήτησης – Search Engines στέλνουν ρομπότ-αράχνες, στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και σημειώνουν με βάση τους περίπλοκους αλγόριθμούς τους, τα δεδομένα που υπάρχουν στη σελίδα σας.

Η ιδέα εδώ δεν είναι για να ξεγελάσουμε τις μηχανές αναζήτησης, αλλά να τους αφήσουμε άφθονες ενδείξεις ως προς το τι είναι η ιστοσελίδα σας και πώς μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του χρήστη που ψάχνει μια συγκεκριμένη Λέξη ή φράση. Η προσέγγιση αυτή καλείται -βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτηση – συντομογραφία SEO.

Σχεδιαση Ιστοσελιδων Μύκονος

Η επαγγελματική Σχεδίαση της Ιστοσελίδας σας Δίνει Επαγγελματικό Ύφος στην Επιχείρηση σας. Είναι το Πρώτο που θα Δουν οι Επισκέπτες!

Backlinks Μύκονος

Δημιουργούμε Μοναδικά Σχήματα για την κάθε ιστοσελίδα αναλόγως με την υπάρχουσα SEO Κατάσταση. ΔΕΝ είναι όλα τα Backlinks καλά. Έχουμε δικές μας λίστες από: Press Release WEB2.0 Social Network Social Bookmarks Forums Blogs Wiki sites PDF directories Και πολλές άλλες πλατφόρμες. Τα Backlinks Τα δημιουργούμε προοδευτικά για να έχουμε ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα για SEO στη Μύκονο:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για προώθηση ιστοσελίδας στη Μύκονο

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Σχολιάστε