ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Article Marketing – Αρθρογραφικό Μάρκετινγκ

article-writing

Αρθρογραφικό Μάρκετινγκ – Article Marketing

Το αρθρογραφικό μάρκετινγκ (article marketing) είναι η στρατηγική SEO που περιλαμβάνει να γράφετε άρθρα σχετικά με τον τομέα της αγοράς στόχου σου και να συμπεριλάβετε τις λέξεις κλειδιά μέσα σε αυτές. Κατόπιν θα πρέπει να υποβάλετε τα άρθρα αυτά σε χιλιάδες ιστολόγια που διψάνε για περιεχόμενο και πληροφόρηση. Η διαδικασία καταχώρισης του άρθρου σας στα αρθρογραφικά ιστολόγια είναι απλή.

Εγγράφεστε στα ανάλογα αρθρογραφικά blogs, που υπάρχουν πάρα πολλά από αυτά. Υποβάλετε το άρθρο σας στην σχετική κατηγορία και μετά αναμένετε προς έγκριση,

Όταν θα εγκριθεί το άρθρο σας, τότε θα δημοσιευτεί επίσημα στην αρθρογραφική ιστοσελίδα. Συνήθως σας επιτρέπετε να συμπεριλάβετε και ένα ή δύο συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας στον τμήμα με το βιογραφικό σας και να βάλετε τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε.

Το θετικό με αυτά τα αρθρογραφικά ιστολόγια είναι ότι συνήθως έχουν πολύ υψηλό PageRank και πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Το αρνητικό είναι ότι η διαδικασία αυτή της υποβολής άρθρων είναι χρονοβόρα.

Αξίζει τελικά τον κόπο να ασχοληθείτε με το αρθρογραφικό μάρκετινγκ για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της google? Εξαρτάται απ’ το σε ποιο πράγμα είστε καλός. Άμα σας αρέσει το γράψιμο  τότε είστε πολύ τυχεροί γιατί οι μηχανές αναζήτησης λατρεύουν τα κείμενα και τα βίντεο, όσο περισσότερο κείμενο και ποιοτικό περιεχόμενο έχετε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρεθείτε στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων της Google και της Bing.

Μάθετε περισσότερα για το SEO Πρώτη Σελίδα και βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google!

Πώς θα βρω τι άρθρα να γράψω;

Εάν δυσκολεύεστε να γράψετε τα δικά σας άρθρα, υπάρχει ένας πληθωρισμός εργαλείων εκεί έξω, στο ίντερνετ για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοναδικά άρθρα. Αν δεν τα πάτε τόσο καλά με την τεχνολογία, μπορείτε να προσλάβετε ένα τρίτο πρόσωπο για να γράψει τα άρθρα για σας. Υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστοσελίδες όπως το eLance.com ή Getafreelancer.com που με 10€ μπορείτε να αναθέσετε την συγγραφή ενός άρθρου για τη σελίδα σας.

Τα καλά ποιοτικά άρθρα αξίζουν κάθε σεντς που θα πληρώσετε για να τα πάρετε! Μέχρι στιγμής το αρθρογραφικό μάρκετινγκ έχει δημιουργήσει χιλιάδες συνδέσμους προς τις σελίδες μου αλλά και τις σελίδες πελατών μου μέχρι σήμερα.

Το Αρθρογραφικό Μάρκετινγκ είναι μία από τις στρατηγικές SEO που χρησιμοποιώ για τη δημιουργία μόνιμων αποτελεσμάτων και μόνιμου κλασικού περιεχομένου. Το κλασικό αειφόρο περιεχόμενο είναι αυτό που αποτελείτε από πυλωνικά άρθρα και δευτερεύοντα άρθρα που συνδέονται με το πυλωνικό μέσω συνδέσμων περιεχομένου (contextual links).

Τα αειφόρα άρθρα είναι αυτά που αντέχουν όλες τις τελευταίες ενημερώσεις του αλγόριθμου της Google και όλες τις μελλοντικές και είναι αυτά που θα δημιουργήσουν την κίνηση προς τη σελίδα σας.

Βήματα του Αρθρογραφικού Μάρκετινγκ

Τα βήματα του αρθρογραφικού μάρκετινγκ είναι απλά:

1. Δημιουργείτε τα βασικά ή τα πυλωνικά και τα δευτερεύοντα άρθρα για τη σελίδα σας.

2. Κάνετε τα δευτερεύοντα άρθρα να παραπέμπουν στα πυλωνικά.

3. Κατόπιν υποβάλετε τα άρθρα κλώνους στα αρθρογραφικά ιστολόγια και τοποθετείτε τους συνδέσμους σας να δείχνουν στο πυλωνικό άρθρο κατά προτίμηση. Αλλιώς να δείχνουν το ιστολόγιο σας.

4.  Τέλος βελτιστοποιήστε και αυτοματοποιήστε την διαδικασία μέσω των κατάλληλων εργαλείων

Πηγή: Ιστοσελίδες Αρθρογραφικού Μάρκετινγκ για SEO

Για να ξεκινήσετε σχετικά γρήγορα, σας δίνω μια λίστα από τα βασικά αρθρογραφικά ιστολόγια που ήδη χρησιμοποιώ. Μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας και να βρείτε και άλλα αθρογραφικά ιστολόγια στα ελληνικά μια και τα παρακάτω είναι στα αγγλικά.
www.eZinearticles.com
www.ArticlesBase.com
www.Buzzle.com
www.ArticleAlley.com
www.Webpronews.com

Άμα ψάξετε και άλλο στο ίντερνετ θα βρείτε πολλές άλλες ακόμα ιστοσελίδες WEB 2.0 σχετικές με το αρθρογραφικό μάρκετινγκ. Τέτοιες είναι:

  1. hubpages

Επιπλέον Πηγές Για Το Αρθρογραφικό Μάρκετινγκ

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε