ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

SEO VIDEO: Κάντε αξιολόγηση SEO μόνοι σας

SEO VIDEO: Κάντε αξιολόγηση SEO μόνοι σας

Καλημέρα φίλοι μου, σήμερα θα ασχοληθούμε σε αυτό το μικρό βίντεο για το SEO με το πως θα μπορέσετε να κάνετε αξιολόγηση SEO μόνοι σας.

Άμα ακόμα δεν αισθάνεστε άνετα με το να κάνετε μόνοι σας αξιολόγηση SEO, θα σας πρότεινα δύο πράγματα:

  1. Να γραφτείτε στα δωρεάν βίντεο μαθήματα SEO και να κατεβάσετε τον οδηγό SEO και
  2. Να ζητήσετε μια αξιολόγηση SEO, να την κάνω εγώ για την ιστοσελίδα σας χωρίς κανένα κόστος για εσάς

Υπάρχουν πολλά εργαλεία για αξιολόγηση των επιδόσεων στο SEO της ιστοσελίδας σας, άλλα πληρωμένα και άλλα δωρεάν. Όμως επειδή το βίντεο απευθύνεται σε αρχάριους και νεοεισερχόμενους στο χώρο του SEO και του Web Design, θα ήθελα να κρατήσουμε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται.

Το να αξιολογήσετε την ιστοσελίδα σας και να τη βελτιώσετε μόνοι σας δεν είναι δύσκολο, αρκεί να ξέρετε τον τρόπο.

Τα εργαλεία SEO

seo-first-place-google

Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την αξιολόγηση SEO είναι τρία:

1. SEO quake για Firefox

To SEO quake είναι ένα δωρεάν Πρόσθετο για τον Firefox, τον καλύτερο και συνιστώμενο web browser για web developers, αλλά και για SEO. Έχει πλήθος λειτουργίες, αλλά μας ενδιαφέρουν μόνο η διάγνωση και η μέτρηση της πυκνότητας των λέξεων κλειδιών.

Αν και υπάρχει και για τον Chrome ως επέκταση, εμείς θα προτιμήσουμε την έκδοσή του για τον Firefox για τη συγκεκριμένη αξιoλόγηση SEO.

 Στη διάγνωση του SEO Quake θα πρέπει να προσέξετε όλους τους παράγοντες που αναλύει εκτός από τρεις που είναι ασήμαντοι:

  1. Microformats
  2. Dublin Core
  3. Geo Meta Tags

Όλοι οι άλλοι παράγοντες είναι πολύ σημαντικοί και θα πρέπει να τους ελέγξετε και να δείτε τις συμβουλές του SEO quake για συστάσεις και διόρθωση.

2. Ahrefs.com

Το ahrefs.com είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα sites για την μέτρηση των backlinks προς την ιστοσελίδα σας, καθώς και για το να δείτε το anchor text cloud. Τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες συνδέονται τα άλλα sites με εσάς. Οι σύνδεσμοι κειμένου με τις σημαντικότερες λέξεις κλειδιά είναι ο καλύτερος τρόπος διασύνδεσης με την ιστοσελίδα σας.

Όσο πιο πολλά backlinks έχετε τόσο το καλύτερο, καθώς και όσα πιο πολλά domains να δείχνουν προς την ιστοσελίδα σας.

3. Pingdom.com

Το Pingdom όπως και το GTmetrix είναι δύο online εργαλεία για την μέτρηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας στο ίντερνετ και της απόδοσης γενικότερα της ιστοσελίδας σας.

Φροντίστε να έχετε ταχύτητα φόρτωσης κάτω από 4 δευτερόλεπτα ή λιγότερο και ο συνολικός όγκος δεδομένων της ιστοσελίδα σας να μην ξεπερνάει το 1ΜΒ. Ειδικά η αρχική ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται.

Η ταχύτητα φόρτωσης είναι δυνατός παράγοντας SEO και όσο πιο γρήγορα φορτώνει η ιστοσελίδα σας, τόσο πιο πολύ επισκεψιμότητα θα έχετε, πιο πολλές εγγραφές στη λίστα σας και πιο πολλές πωλήσεις.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι για κάθε ένα δέκατο του δευτερολέπτου καθυστέρηση φόρτωσης,  η Amazon χάνει το 1% της κίνησης από το ίντερνετ.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Μάθετε περισσότερα για το SEO και το affiliate marketing:

 

Σχολιάστε