ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Web design – Κατασκευη Ιστοσελιδων

BLOG-DESIGN

Φτιάξτε το δικό σας site, blog ή e-shop σήμερα κατακτήστε νέες αγορές, βρείτε νέους πελάτες και βγείτε πρώτοι στην google!

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς, η πολυετή μου πείρα στο ίντερνετ είναι εγγύηση για ένα πετυχημένο και κερδοφόρο site στο ίντερνετ! Φτιάχνω ιστοσελίδες από το 2000, ναι σχεδόν 18 χρόνια και έχω κατασκευάσει ή συμμετάσχει στην κατασκευή πάνω από 400 site, ιστοσελίδες, blog, portal και e-shop. Μπορείτε να δείτε και περισσότερα για μένα στο προφίλ μου.

Πακέτα Web Design και κατασκευής ιστοσελίδων

Επιλέξτε ένα από τα βασικά πακέτα σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων του WordPress

Web Design επιστημονικό μάρκετινγκ στο internet

superstar-marketing-branding

Η εμπειρία μου υποστηρίζεται και από ένα ακαδημαϊκό background μια και έχω σπουδάσει Χρηματοοικονομικά και Μάρκετινγκ στο Buckhinghamshire University στο Λονδίνο, είμαι μέλος του Chartered Management Institute στο Λονδίνο και έχω κάνει MBA στο Πανεπιστήμιο του Sunderland.

Πάντα από μικρό παιδί με ενθουσίαζε η τεχνολογία, οι νεωτερισμοί, οι νέες ιδέες και οι νέες δράσεις. Πάντα είχα την τάση να καινοτομώ, να είμαι μπροστά από την εποχή μου και να αριστεύω σε ότι μου άρεσε.

SEO Web Design και Πρώτη Σελίδα Google

Σήμερα 15 χρόνια μετά είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω αυτό που μου αρέσει και να έχω τη δική μου επιχείρηση. Κάνω μάρκετινγκ στο ίντερνετ επαγγελματικά και μου αρέσει να κατασκευάζω ιστοσελίδες, να προωθώ προϊόντα να κάνω SEO και να βγαίνω στην πρώτη σελίδα της Google!

Επίσης έχω γράψει και τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα όπως και τον οδηγό Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ.

Γιατί να επιλέξω Web Design σε WordPress;

web-design-banner

Το WordPress είναι το πιο διαδεδομένο και πιο εξελιγμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου παγκοσμίως με πάνω από εικοσιπέντε εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιείται κυρίως για κατασκευή blog και σελίδων βασισμένες στο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει βίντεο, κείμενα, εικόνα και ήχο.

Μάθετε σήμερα WordPress σε 24 ώρες εντελώς δωρεάν!

Οι λόγοι που έκαναν το WordPress τόσο δημοφιλές ήταν η ευκολία στη χρήση του, η ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς και τέλος η πολύ μεγάλη κοινότητα ανοιχτού λογισμικού το οποίο το υποστηρίζει. Υπάρχουν χιλιάδες θέματα και πρόσθετα για το WordPress Blog.

Η εγκατάστασή του γίνεται μόνο με ένα κλικ, ενώ η παραμετροποίησή του είναι αστείρευτη. Πραγματικά δεν χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού για να ξεκινήσετε μια σελίδα στο WordPress, ενώ αυτό δημιουργεί μόνο του δυναμικές, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και τον χρήστη σελίδες και αποστολές.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι τα άλλα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου δεν είναι καλά, απλά το WordPress είναι το ιδανικό εργαλείο για να ξεκινήσει κάποιος το blog του και καλύπτει ταυτόχρονα τις ανάγκες ενός προσωπικού blog έως και τα τεράστια εταιρικά portals με χιλιάδες σελίδες και χρήστες.

Ας μην ξεχνάμε ότι και οι New York Times προτίμησαν για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους το WordPress.

Εξειδικευμένες Λύσεις Custom Web Design & Κατασκευής Ιστοσελίδων

Εάν θέλετε κάτι πιο εξειδικευμένο στην κατασκευή ιστοσελίδων ή στο web design μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στη σελίδα Επικοινωνήστε Μαζί Μου ή στο τηλέφωνο 6972.364.387

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων:

 

 

2 σκέψεις στο “Web design – Κατασκευη Ιστοσελιδων”

 1. Καλησπέρα! Είμαστε μία φρέσκια εταιρεία που εμπορευόμαστε κεντήματα χειροποίητα. Θέλουμε να κάνουμε μία ιστοσελίδα .com, κατωχύρωση domain name και e-mail marketing.
  Η ιστοσελίδα θα είναι ιδιαίτερα απλή: Μία σελίδα Home & contact, ίσως και στο τέλος τα λινκς για τα social media που έχουμε δημιουργήσει ήδη.
  Τέλος ένα άλλο λινκ που θα πηγαίνει στην ιστοσελίδα του amazon που είναι το e-shop
  Μπορείς να μας κάνεις μία προσφορά για αυτή την εργασία?
  Με εκτίμηση
  Αμαλία

  Απάντηση
  • Ναι Αμαλία, αλλά καλύτερα να με πάρεις ένα τηλέφωνο γιατί έχω να σου κάνω αρκετές ερωτήσεις για το hosting τη γλώσσα και άλλα πράγματα που χρειάζονται στην κατασκευή ιστοσελίδας. Το τηλέφωνό μου είναι το 6972.364.387.

   Απάντηση

Σχολιάστε