ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Super Affiliate Marketing 202

GREEK AFFILIATE MARKETING-1

Super Affiliate Marketing 202

Το Affiliate Marketing είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε να κερδίσετε χρήματα στο ίντερνετ . Όταν λέω εύκολη , εννοώ σε σύγκριση με όλες τις άλλες εναλλακτικές λύσεις που έχετε στο ίντερνετ . Αν ψάχνετε για μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία ή θέλετε να εργαστείτε από το σπίτι , τότε Affiliate Marketing είναι για σας .

Άμα δεν έχετε διαβάσει το προηγούμενο μέρος, δείτε το εδώ:  Super Affiliate Marketing 101.

 

 Affiliate Προγράμματα δύο επιπέδων

Τα προγράμματα affiliate marketing  είναι δύο ταχυτήτων προγράμματα όταν διανέμουν προμήθειες που βασίζονται σε ένα δίκτυο συστάσεων στο οποίο μπορείτε να γράψετε κάτω από σας συνεργάτες δεύτερης γενιάς.  Τέτοιο δίκτυο συστάσεων είναι και η εταιρεία στοιχημάτων mybet.

Για παράδειγμα εσείς εγγράφεστε στο πρώτο επίπεδο και είστε ο Affiliate A. Κάτω από εσάς εγγράφεται ο Affiliate B και μετά ο Β γράφει τον Affiliate C.

Όλες οι μελλοντικές δραστηριότητες που εκτελούνται από τον Affiliate Β θα οδηγήσει σε πρόσθετες προμήθειες για τον Affiliate Α και το ίδιο θα συμβεί με τον Affiliate C με τον Affiliate Β αντίστοιχα .

Τρόποι πληρωμής Affiliate Marketing

Τα Affiliate networks έχουν σχεδιαστεί για να πληρώνουν τους συνεργάτες τους με τρεις διαφορετικούς τρόπους: pay-per-click (PPC), pay per lead (PPL), και pay per sale. (PPS)

Pay per click: Σημαίνει ότι κάθε φορά που κάποιος επισκέπτης κάνει κλικ ή επισκέπτεται μία affiliate ιστοσελίδα από το site μας, θα πληρωθούμε για αυτό και μόνο το κλικ. Pay per click είναι το πρόγραμμα Google Adsense, όπου σχεδόν ποτέ και κανένας δεν έβγαλε λεφτά μέχρι στιγμής -ούτε και εγώ ακόμα!

Pay per lead: Πληρωμή ανά υποψήφιο. Αυτό γίνεται όταν κάποιος υποψήφιος πελάτης συμπληρώνει μαι φόρμα ή κάνει μια εγγραφεί κάπου, τέτοιο πρόγραμμα είναι το Linkwise! Άμα εγγραφείτε στη linkwise, εγώ προσωπικά θα βγάλω 20€! Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σεις άμα εγγράψετε συνεργάτες!

Pay per sale: Πληρωμή ανά πώληση είτε με ποσοστά προμηθειών είτε με εφάπαξ αμοιβή! Τέτοιο πρόγραμμα αμοιβών affiliate marketing έχει η ελληνική εταιρεία Clickbanner. Σε αυτό το πρόγραμμα πληρώνεστε εσαεί για όλες τις πωλήσεις που κάνουν οι συνεργάτες που βρίσκονται κάτω από εσάς!

Πως να επιλέξετε ένα  Affiliate Προϊόν ή Υπηρεσία

Το καλύτερο είναι να πάει σε ένα affiliate marketplace και να επιλέξετε από την ευρεία γκάμα τους κάποια προγράμματα που σας ενδιαφέρουν, να τα αγοράσετε και να τα δοκιμάσετε. Αν δεν το αγοράσετε και δεν τα δοκιμάσετε πρώτα, τότε δεν μπορείτε να τα προωθήσετε και να τα πουλήσετε . Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το προϊόν ή την υπηρεσία που προωθείτε,  να διαθέτετε τις γνώσεις που απαιτούνται για την προώθηση, για να το διαφημίσετε σωστά  και να το προτείνετε σε τρίτους.

Χρησιμοποιώ προσωπικά όλα τα προϊόντα , υπηρεσίες ή προγράμματα που προτείνω. Είμαι σε περισσότερα από 20 προγράμματα και εταιρείες affiliate marketing  και  συνιστούν όλα αυτά, αφού τα έχω ήδη δοκιμάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τέτοιες αγορές affiliate marketing προγραμμάτων είναι για την Ελλάδα οι εταιρείες Linkwise και Clickbanner. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες, αλλά μόνο αυτές μπορώ να σας συστήσω αυτή τη στιγμή.

Επίσης, σας συστήνω να δείτε και το πλάνο λειτουργίας της Emgoldex, μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης που συνδυάζει affiliate marketing και network marketing μαζί.

Δείτε όλα τα άρθρα της σειράς Affiliate Marketing:

Affiliate Marketing Πηγές:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε