ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Super Affiliate Marketing 404

marketing-2
Πάνω: Η εξάσκηση σας κάνει γκουρού σε οτιδήποτε θελήσετε, αρκεί να σας αρέσει και να μην τα παρατήσετε, το ίδιο ισχύει και στο marketing αλλά και στο affiliate marketing.

Super Affiliate Marketing 404

Το Super Affiliate Marketing 404 είναι η τέταρτη σειρά post μετά το Super Affiliate Marketing 101 , Super Affiliate Marketing 202 και Super Affiliate Marketing 303 .

Να σας υπενθυμίσω ότι το Super Affiliate Marketing έχει να κάνει με την πώληση affiliate προϊόντων και υπηρεσιών συνεργαζόμενων εταιρειών με προμήθεια μέσω ίντερνετ και κατά κύριο λόγο από το site σας.

Super Affiliate Marketing Monetization

Το Monetization ή χρηματοποίηση ξεκινάει από ΕΣΑΣ όταν παρέχεται στους υποψήφιους πελάτες σας λύση σε ένα πρόβλημά τους μέσω του περιεχομένου που έχετε στο site σας.

Το Affiliate marketing δεν δουλεύει για πολλούς ανθρώπους, γιατί απλώς τους είπαν να πάρουν το affiliate link, να το κάνουν cloaking και μετά να αρχίσουν να πουλάν! Η χρηματοποίηση ή monetization είναι μια διαδικασία που έχετε τέσσερα βασικά βήματα:

1. Δημιουργία περιεχομένου που λύνει προβλήματα

2. Δημιουργία traffic

3. Προπώληση και μετά

4. Χρηματοποίηση

 

Αυτό είναι το επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο το πετυχημένο  super affiliate marketing ακολουθεί. Δεν είναι απλώς να αρπάξουμε ένα affiliate program και να το προωθήσουμε! Το ίδιο ισχύει και για το δικτυακό μάρκετινγκ. Ειδικά για όλους εσάς που είστε καινούριοι στο affiliate marketing ή στο mlm, θα πρέπει να προετοιμαστείτε πριν την πώληση και πριν την εγγραφή. Η καλύτερη η προετοιμασία που θα κάνετε, τα καλύτερα τα αποτελέσματα θα έχετε.

Δημιουργήστε εκπληκτικό περιεχόμενο που λύνει προβλήματα. Το περιεχόμενο από το site σας είναι αυτό που βρίσκεται από τις μηχανές αναζήτησης για να λύσει τα πιθανά προβλήματα της αγοράς στόχου. Τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σας δίνουν ποιοτική στοχευμένο traffic για το site, blog ή e-shop σας.

Δημιουργία traffic ή επισκεψιμότητας με ουρά. Μόλις το site σας αρχίσει να ζωντανεύει από κίνηση, ξεκινάτε την προπωλησιακή διαδικασία χτίζοντας τη σχέση σας με τους υποψήφιους πελάτες σας. Όσο πιο ποιοτικό και καλό περιεχόμενο έχετε στο site σας, τόσο καλύτερη η σχέση που θα έχετε με τους πελάτες σας.

Θα πρέπει να τους καταπλήξετε, να τους δώσετε παραπάνω από ότι περιμένουν για να ξεπεράσετε τις προσδοκίες τους και να σας θεωρήσουν experts στον τομέα σας. Αυτό λέγεται τοποθέτηση μέσω personal branding. Τότε και μόνο τότε ξεκινάει η διαδικασία του monetization.

Super Affiliate Marketing Περιεχόμενο

Οι Online επισκέπτες ψάχνουν για περιεχόμενο με αξία, δεν ψάχνουν για ΣΑΣ! Στην αρχή κανένας δεν ΨΑΧΝΕΙ για σας, τουλάχιστον όχι ακόμα!

Όλοι ψάχνουν για μια λύση στο πρόβλημά τους! Οι online επισκέπτες στη σελίδα σας δεν σας γνωρίζουν και δεν ενδιαφέρονται για σας και τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να βάλετε λοιπόν τα δυνατά σας για να τους πουλήσετε κάτι. Πρέπει να τους κάνετε να πιστέψουν ότι έχετε τη μαγική λύση στο πρόβλημά τους και ότι κάνετε θαύματα.

Θα πρέπει να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να γίνετε ο ένας και μοναδικός που μπορούν να βρουν! Εάν δεν έχετε την αυτοπεποίθηση να το κάνετε αυτό, δεν θα πετύχετε ποτέ στο affiliate marketing και γενικά στο ίντερνετ! Απλώς ξεχάστε το! Θα πρέπει να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως ειδικό μπροστά στα μάτια των επισκεπτών σας και των ανταγωνιστών σας. Εάν δεν το κάνετε αυτό σωστά στο affiliate marketing, οι επισκέπτες στο site σας δεν θα μείνουν αλλά θα φύγουν και θα προσπαθήσουν να βρουν κάποιον άλλο ειδικό.

Διαφοροποιηθείτε από το ανταγωνισμό. Τι σας κάνει διαφορετικό; Γιατί κάποιος πρέπει να αγοράσει από εσάς; Ποια είναι η μοναδική πρόταση πωλήσεων – Unique Selling Proposition – που έχετε και δεν μπορούν να αρνηθούν;

Γιατί κάποιος να αγοράσει από εσάς και όχι από κάποιον άλλον affiliate;
Γιατί να αγοράσουν από εσάς αναμεταξύ των χιλιάδων των affiliate που γνωρίζουν; Κάθε μέρα όλοι οι άνθρωποι δέχονται έναν καταιγισμό προσφορών για να αγοράσουν, χιλιάδες emails αποστέλλονται για αυτό το σκοπό. Γιατί να πάρουν κάτι από εσάς;

Δημιουργήστε super affiliate περιεχόμενο πρώτα που τους βοηθάει να λύσουν τα βασικά τους προβλήματα. Όταν το κάνετε αυτό, θα φέρετε την πολύτιμη επισκεψιμότητα στο site σας η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε προπώληση. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν ή η υπηρεσία που πουλάτε είναι εκπληκτική. Προσφέρετε ελκυστικό και χρήσιμο περιεχόμενο, βίντεο, εικόνες. Καταπλήξτε το κοινό σας.

Ξεκινήστε από την αρχή να χτίζεται το κανάλι μάρκετινγκ και πωλήσεων, εστιαστείτε στο να προσθέτετε στα πάντα αξία και να χτίζετε ένα αξιόλογo blog!

 

Traffic

Κάθε αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο affiliate marketing πρέπει να έχει traffic. Το καλό σας και σχετικό περιεχόμενο θα φέρει το traffic που θέλετε από τις μηχανές αναζήτησης, κυρίως από την Google και τη Bing. Το περιεχόμενό σας βρίσκεται κυρίως από στοχευμένους επισκέπτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε και είναι ανοικτοί σε αυτό που προσφέρετε. Οι υποψήφιοι πελάτες σας είναι έτοιμοι να σας συναντήσουν στο blog σας.

Αυτοί οι επισκέπτες είναι γνωστοί ως traffic. Για να κρατήσετε την κίνηση να έρχεται θα πρέπει να ενημερώνετε το site σας με πολλές πηγές περιεχομένου! Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, η πληρωμένη διαφήμιση όπως το Google Adwords είναι πολύ καλή πηγή επισκεψιμότητας. Αλλά δεν είναι συνεχής και δεν είναι για πάντα!

Υπάρχουν πάρα πολλοί απίστευτοι επαγγελματίες εκεί έξω που είναι γεμάτοι υποκρισία. Περηφανεύονται ότι έβγαλαν από το Google Adwords 10.000 € τον προηγούμενο μήνα! Δεν λένε όμως ότι τον προηγούμενο μήνα ξόδεψαν 12.000€ στο Google Adwords!

Αυτοί οι κακοί επαγγελματίες το μόνο που κάνουν είναι τη Google πλούσια και ψάχνουν να βρουν όλη μέρα άλλους τρόπους για να αποκτήσουν free traffic! Εγώ θα σας μιλήσω μόνο για δωρεάν αέναο traffic!

Το Super affiliate marketing πάντα χρησιμοποιεί πηγές free traffic

Οι πηγές free traffic είναι τα άρθρα, τα βίντεο, οι δημοσιεύσεις τύπου, και τα ebooks. Τα έχω κάνει όλα αυτά συνεκτικά και υποστηρίζω την ιδέα του ποιοτικού διαχρονικού περιεχομένου φανατικά! Θα πρέπει λοιπόν να δημιουργείτε blog posts καθημερινά μέχρι να φτάσετε τα 100 posts!

Δημιουργήστε Free Traffic: Θα πρέπει λοιπόν να δημιουργείτε blog posts καθημερινά μέχρι να φτάσετε τα 100 posts!

Η ίδια η αρχή των 100 είναι σχετική με κάθε πηγή traffic, video, δημοσιεύσεις τύπου και άλλα. Το μυστικό στο super affiliate marketing είναι να είστε συνεκτικός σε ότι κάνετε. Να είστε υπομονετικοί και να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο! Αποκτήστε μια καθημερινή συνήθεια επιτυχίας και χτίστε το κοινό σας και την λίστα συνδρομητών σας.

Η στρατηγική της επιτυχίας σας έχει να κάνει με το να γράψετε το πρώτο σας ebook και να βάλετε τα affiliate links σας μέσα στο περιεχόμενο. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα είναι ο κατάλληλος χρόνος για τον κάθε πελάτη σας. Η συνεχής σας όμως έκθεση θα σας κάνουν αργά αλλά σταθερά πλούσιο!

Προτεινόμενα ελληνικά Affiliate Marketing Προγράμματα:

Βγάλτε Λεφτά με το Super Affiliate Marketing

Το Monetization είναι το τελευταίο βήμα και το ευκολότερο μέρος από τα τέσσερα βήματα επιτυχίας στο Affiliate Μarketing και στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Σε αυτό το σημείο ο πελάτης είναι έτοιμος να αγοράσει από εσάς το affiliate προϊόν ή οτιδήποτε πουλάτε και η διαδικασία της προπώλησης έχει ολοκληρωθεί σωστά.

Εάν το προϊόν σας είναι καλό και ποιοτικό, τότε έχετε κερδίσει έναν πιστό και σταθερό πελάτη. Σίγουρα θα αγοράσουν από εσάς ξανά και ξανά! Συγχαρητήρια! Τώρα έχετε χρηματοποιήσει το site σας!

 Το Super affiliate marketing μοντέλο είναι μια καταπληκτική πηγή εισοδήματος. Θα πρέπει όμως να προσέξετε να έχετε το εισόδημα σας διαφοροποιημένο σε πολλές πηγές affiliate marketing προγραμμάτων. Ποτέ μην επαναπαύεστε σε μια πηγή εισοδήματος, πάντα να έχετε τουλάχιστον 10 πηγές. Ποτέ μην βάζετε όλα τα αυγά σε ένα καλάθι!

Η φάση του monetization είναι που μόλις και αποκτάτε τον έλεγχο της κατάστασης. Μέχρι αυτό το σημείο ο επισκέπτης σας ήταν σε απόλυτο έλεγχο. Θα μπορούσανε απλώς να φύγουνε σε κάποιο από τα στάδια της προπώλησης και να μην τους ξαναδείτε ποτέ ξανά! Χάνοντας έτσι κάθε ευκαιρία να κάνετε έστω και μια πώληση. Μέχρι να διαγραφούν από τη λίστα σας ή να φύγουν από το site σας έχετε μια τελευταία ευκαιρία να τους κάνετε πελάτες!

Super Affiliate Marketing Blog

Δημιουργήστε ένα εκπληκτικό WordPress Blog για να πετύχετε στο affiliate marketing.

Η προσωπική μου εμπειρία, μου λέει ότι δημιουργώντας ένα ποιοτικό, δυναμικό WordPress Blog είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλετε λεφτά με το Affiliate Marketing. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλο τρόπο και μην ακούτε κανέναν άλλο γκουρού του mlm ή του μάρκετινγκ να σας λένε πόσο εύκολο είναι να βγάλετε χρήματα από το σπίτι σας από επαναστατικά προϊόντα που πουλάνε από μόνα τους!

Μέχρι να φτιάξετε το πρώτο σας blog σε WordPress δεν θα μπορέσετε να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ. Το blog και το blogging δεν έχει αυτόματα αποτελέσματα, γιατί απλώς είναι ένα μαραθώνιος όπως κάθε επιχείρηση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το blogging και την παραγωγή περιεχομένου εγγραφόμενοι στο site μου. Έχω πάνω από 168 άρθρα αυτή τη στιγμή. Το επόμενό σας βήμα είναι να επιλέξετε ένα πληρωμένο Premium WordPress Theme

Solostream-35-wordpress-Themes

 

Προτεινόμενα ελληνικά Affiliate Marketing Προγράμματα:

Δείτε όλα τα άρθρα της σειράς Affiliate Marketing:

Affiliate Marketing Monetization Πηγές:

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε