ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

VIDEO MARKETING

youtube

VIDEO MARKETING: Γιατί θα πρέπει να φτιάξετε το δικό σας βίντεο

Πως θα αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπής, κερδίζοντας backlinks από δεκάδες βίντεο κάναλα

Το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά τη Google και το μεγαλύτερο social media παγκοσμίως με το Facebook να έρχεται δεύτερο.

Η εταιρία YouTube εδρεύει στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Adobe Flash Video και HTML5 για να εμφανιστεί μια μεγάλη ποικιλία από το περιεχόμενο φτιαγμένο από χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο κλιπ ταινιών, κλιπ τηλεόρασης, βίντεο και μουσικής, καθώς και ερασιτεχνικό περιεχόμενο, όπως το video blogging και σύντομα πρωτότυπα βίντεο.

Μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο YouTube έχει φορτωθεί από μεμονωμένα άτομα, αλλά και μέσα μαζικής ενημέρωσης και ι άλλα παγκόσμια δίκτυα τηλεόρασης και άλλοι παρέχουν ορισμένο από το υλικό τους μέσω των καναλιών τους στο YouTube , ως μέρος του προγράμματος συνεργασίας με το YouTube.

Μπορείτε να  δείτε όλα τα βίντεο που έχω δημιουργήσει για την κατασκευή ιστοσελίδων, την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και το WordPress στα παρακάτω κανάλια στο ίντερνετ που διατηρώ:

Εκτός από τα τρία αυτά βασικά βιντεοκάναλα υπάρχουν ακόμα δεκάδες άλλα συνδρομητικά βίντεο social media και πολλά άλλα που δεν είναι άξια αναφοράς. Πως το ξέρω; Γιατί απλούστατα έχω δημιουργήσει στα περισσότερα από αυτά λογαριασμό και έχω ανεβάσει και σε αυτά κάμποσα βίντεο.

Γιατί να προτιμήσετε και τη δύναμη του βίντεο στο ίντερνετ;

Το βίντεο μάρκετινγκ είναι πολύ σημαντικό στο να γίνεται γνωστοί αλλά και να δημιουργήσετε ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με το κοινό σας και τους πελάτες σας. Πολλοί από τους πελάτες σας δεν είναι άνθρωποι που διαβάζουν ή δεν τους αρέσει το διάβασμα. Αυτούς θα τους χάσετε εάν δεν επιχειρήσετε να προβάλετε την ιστοσελίδα σας μέσα από ένα κανάλι στο YouTube.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψήφιων πελατών σας θα πειστεί περισσότερο για την ποιότητα των υπηρεσιών και της εργασίας σας μέσα από το βίντεο παρά από το κείμενο και την ιστοσελίδα σας μόνο.

Για αυτό και μόνο το λόγο το βίντεο είναι το νούμερο 2 μετά το email marketing στην δημιουργία πελατών από την δεξαμενή των επισκεπτών σας. Το βίντεο μάρκετινγκ πάντα είχε πολύ μεγάλο ποσοστό μετατροπών.

Από άποψη SEO, οι μηχανές αναζήτησης δουλεύουν ακόμα και σήμερα κατά 90% με κείμενα, να μην πω κατά 99%! Το βίντεο όμως παρέχει περισσότερο domain authority και βελτιώνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας σας όπως την μεγαλύτερη παραμονή των επισκεπτών σε αυτήν και την σημαντική μείωση του bounce rate.

Βίντεο μάρκετινγκ και personal branding

Η δύναμη της εικόνας αλλά και του βίντεο είναι κάτι αναντικατάστατο. Θα πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείτε από τη πρώτη στιγμή που βγαίνετε στο ίντερνετ με μία ιστοσελίδα έστω και εταιρική αυτή την δύναμη και να την μετατρέψετε σε πελάτες και χρήματα.

Όσες πιο πολλές φορές έχει κάποιος υποψήφιος πελάτης να σας δει στο βίντεο ή σε φωτογραφία, τόσες πιο πολλές πιθανότητες έχετε να κερδίσετε αυτόν τον πελάτη.

Το ίντερνετ δεν είναι το κατάλληλο μέσο για να κρυφτείτε ή για να ντρέπεστε. Θα πρέπει να έχετε τη δύναμη να εκθέσετε τον εαυτό σας σε χιλιάδες άτομα για να μπορέσετε να κερδίσετε ένα μικρό ποσοστό που θα γίνουν οι πελάτες σας.

Δείτε περισσότερα για τη δύναμη του βίντεο στην ηλεκτρονική σας επιχείρηση:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε