ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Vision Board- Πίνακας Ονείρων

Vision-Board-Istoselida

Vision Board- Πίνακας Ονείρων

Πως να εκπληρώσετε όλους τους στόχους σας ενεργοποιώντας το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας και το ενορατικό σας χάρισμα.

Για να σας δώσω μια μεγαλύτερη βοήθεια αυτή τη χρονιά για να πετύχετε τους στόχους σας είτε στο ίντερνετ, είτε στη ζωή γενικότερα, θα σας δώσω μερικές απλές συμβουλές για να δημιουργήσετε το δικό σας πίνακα ονείρων ή Vision Board.

Vision Board- Τι θα χρειαστείτε;

Θα χρειαστείτε:

 1. Ένα οριζόντιο κομμάτι χαρτόνι διαστάσεων περίπου 1 μέτρο επί 80 εκατοστά για κάθε Vision Board που θα φτιάξετε.
 2. Μερικές φωτογραφίες από περιοδικά ή το ίντερνετ.
 3. Έναν έγχρωμο εκτυπωτή.
 4. Ένα ψαλίδι και
 5. Μία κόλλα χαρτιού.

Vision Board- Πώς λειτουργεί;

Άμα έχετε διαβάσει ποτέ για την επίτευξη στόχων, ή έχετε μελετήσει το βιβλίο Γίνεται πλούσιοι με τη δύναμη της σκέψης, τότε ο τρόπος λειτουργίας του Πίνακα Ονείρων θα σας φαίνεται οικείος.

Το βιβλίο αυτό, που κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, θεωρείται αναμφισβήτητα κλασικό στον τομέα της φιλολογίας της ενθάρρυνσης και της επίτευξης στόχων. Με εμπνευστή τον Andrew Carnegie, αποτελεί, όπως πολλοί αναφέρουν, το «χαρτί», που βοήθησε αμέτρητους ανθρώπους να αποκτήσουν φήμη και περιούσια.

Ο Napoleon Hill, ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, συμπύκνωσε τη φιλοσοφία των επιτευγμάτων της Αμερικής προς ώφελος όλων των ανθρώπων.

Το βιβλίο ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ πέτυχε να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών, γυναικών και νεαρών ενηλίκων και αποτελεί θρύλο, που ενισχύεται σήμερα από τα επιτεύγματα του παρόντος και του παρελθόντος, ατόμων, που κατέχουν ηγετικές θέσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων και δημοσίων οργανισμών.

Το μυστικό είναι ο προγραμματισμός του υποσυνείδητου νου

Όταν μιλάμε για υποσυνείδητο προγραμματισμό αναφερόμαστε στα μηνύματα που απευθύνονται άμεσα στον υποσυνείδητο νου. Δεδομένου ότι βρίσκονται κάτω από το επίπεδο της συνειδητής επίγνωσης, δεν μπορούμε να τα ακούσουμε ή να τα αντιληφθούμε. Γι’ αυτό και ο συνειδητός νους μας αδυνατεί να απορρίψει τα συγκεκριμένα μηνύματα.

 • Ο εγκέφαλός μας δουλεύει μόνο με κατάφαση και απορρίπτει την άρνηση. Έτσι δεν πρέπει να λέμε μην τρως, αλλά είμαι χορτάτος!
 • Επίσης ο εγκέφαλός μας καθώς και ο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ νους μας εστιάζονται σε ένα πράγμα τη φόρα, είτε θετικό είτε αρνητικό! Επιλέξτε να εστιαστείτε στα θετικά και αποφύγετε τα αρνητικά!
 • Ο εγκέφαλός μας βαριέται εύκολα, πρέπει λοιπόν να τον τροφοδοτείτε με όμορφες εικόνες και καλή πνευματική τροφή που θα σας οδηγήσει στους στόχους σας!

Όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στη ζωή μας αυτό που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να αλλάξουμε το πρόγραμμα που δημιουργεί αυτό το κάτι.

Vision Board- Σε τι θα σας βοηθήσει

Το vision board θα σας βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς των στόχων σας αλλά και της εκπλήρωσης των ονείρων σας.

 1. Θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Σας δίνει καθαρό όραμα.
 2. Σας κρατά εστιασμένους σε ένα στόχο.
 3. Αφυπνίζει το υποσεινήδειτό σας και σας δίνει κίνητρο για να συνεχίσετε.
 4. Επίσης όλοι θέλουν να ασχολούνται με τον εαυτό τους, άρα θα κάνετε κάτι που σας αρέσει για λίγες ώρες!

Vision Board- Πώς θα το φτιάξετε

Vision-Board-Istoselida-2
Vision Board γυναίκας που 1. θέλει να βρει τον άντρα της ζωής της, 2. να ερωτευτεί, 3. να μείνει έγκυος, 4 να παντρευτεί και 5. να κάνει παιδιά και οικογένεια
 1. Επιλέξτε ένα θέμα για το vision board, για παράδειγμα: Στόχοι 2014
 2. Ψάξτε στο ίντερνετ και βρείτε φωτογραφίες που σας αρέσουν και σας εκφράζουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και περιοδικά ποικίλης ύλης, μόδας η και αυτοκινήτων για να βρείτε τις φωτογραφίες που θέλετε να κόψετε. Καλό είναι να συνδυάσετε λέξεις -στόχους με φωτογραφίες και να συμπεριλάβετε και τον εαυτό σας μέσα στις φωτογραφίες ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 3. Εκτυπώστε και κόψτε με ένα ψαλίδι τις φωτογραφίες. Θα χρειαστείτε δύο ειδών φωτογραφίες. Τις φωτογραφίες φόντου και τις φωτογραφίες πρώτου πλάνου, όπου και θα κολλήσετε πάνω στο φόντο.
 4. Επιλέξτε μόνο πράγματα που πραγματικά επιθυμείτε, θέλετε ή αγαπάτε.
 5. Πάρτε ένα μεγάλο χαρτόνι σε οριζόντιο σχήμα και διαστάσεων οριζόντιου πίνακα. Δηλαδή 1 μέτρο επί 80 εκατοστά και κολλήστε πρώτα τις φωτογραφίες φόντου. Φροντίστε τα φόντα να έχουν ουδέτερα χρώματα όπως πράσινο και μπλε ανοικτό.
 6. Μετά κολλήστε τις φωτογραφίες θέματος. Μπορείτε να γράψετε κιόλας με μεγάλα γράμματα συνθήματα ή λέξεις που σας θυμίζουν τους στόχους σας.
 7. Αφού τελειώσετε το Vision Board, κρεμάστε το μπροστά σας για να το κοιτάζετε κάθε μέρα και να αντλείτε έμπνευση από τους στόχους σας και τα θέλω σας για το μέλλον σας. Το υποσεινήδειτό θα φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα, εσείς απλώς χαλαρώστε και ονειρευτείτε πως θα αισθανθείτε όταν θα έχετε εκπληρώσει όλους τους στόχους σας! Νιώστε αυτό το συναίσθημα της εκπλήρωσης και της επιτυχίας να σας συνεπαίρνει.

Vision Board- Και άμα δεν πετύχει τι κάνω;

Επειδή έφτιαξα ένα Vision Board δε σημαίνει ότι έχω βρει τη λύση όλων των θεμάτων στη ζωή μου ή ότι θα πετύχω όλους τους στόχους που έχω θέσει ή έχω συμπεριλάβει στο Vision Board.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Δεν θα πετύχετε όλους τους στόχους σας στη ζωή ή στα επαγγελματικά σας ή στο ίντερνετ γενικά. Αυτό είναι αδύνατον. Όμως θα μπορέσετε να πετύχετε αρκετούς από αυτούς και μάλιστα περισσότερους από τον μέσο άνθρωπο εάν εστιαστείτε σε αυτούς σε βάθος χρόνου.

Μερικοί στόχοι ίσως χρειαστούν λιγότερο χρόνο, ενώ άλλοι περισσότερο, ανάλογο με το μέγεθος του στόχου και με τις προτεραιότητές σας στη ζωή. Δώστε όμως επαρκή χρόνο για την επίτευξή του άσχετα με τις σημερινές σας συνθήκες. Αν για παράδειγμα επιθυμείτε να βρείτε μια νέα δουλειά που να σας αρέσει και η ανεργία αυξάνεται, εσείς επιμείνετε σε αυτό τουλάχιστον για ένα χρόνο. Στη διάρκεια του χρόνου μπορεί να χρειαστεί να κάνετε και άλλες δουλειές μέχρι να βρείτε την ιδανική για σας εργασία.

Προσωπικά δίνω για κάθε στόχο στον εαυτό μου τουλάχιστον 5 χρόνια προθεσμία. Κάποιο δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ, αλλά δεν θα σταματήσω ποτέ να θέτω καινούριους στόχους και να κάνω καινούρια Vision Board!

 Μάθετε περισσότερα για τα Vision Board και τους στόχους σας

 1. How to Make a Vision Board
 2. Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας Σε Επικερδή Επιχείρηση

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το πως λειτουργεί το SEO:

Σχολιάστε