ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Web design : Πως να επιλέξετε ένα WordPress Theme

web-design

Web design : Πως να επιλέξετε ένα WordPress Theme

Το WordPress Theme που θα επιλέξετε είναι και αυτός ένας από τους 200 παράγοντες SEO της Google και αποτελεί βαρόμετρο στην επιτυχία ή την αποτυχία του site σας.

Ένα SEO Web Design θα εκτοξεύσει το site σας στα ύψη και θα φέρει την πολύτιμη επισκεψιμότητα ή το traffic που είναι το αίμα για να επιβιώσει το site σας. Είτε το site σας είναι παλιό, είτε είναι καινούριο, θα πρέπει να πάρετε μια σοφή απόφαση σχετικά με το θέμα WordPress που έχετε επιλέξει ή θα επιλέξετε.

Επιλέξτε ένα WordPress Theme που ταιριάζει στην αγορά στόχο σας

Ένα πολύπλοκο ή παράξενο WordPress Theme δεν θα σας βοηθήσει για να επιτύχετε τους στόχους του site σας. Πρέπει αμέσως μόλις κάποιος μπει στο site σας να καταλάβει περί τίνος πρόκειται χωρίς περιστροφές. Αν κάποιος μπαίνει στο site σας και φεύγει τότε θα πρέπει κάτι να αλλάξετε και γρήγορα μάλιστα.

H solostream είναι πρώτη σε blog sites και εταιρικά sites παγκοσμίως. Οι πιο πετυχημένοι και βετεράνοι bloggers που βγάζουν εκατομμύρια από το site τους προτιμούν τη solostream.

Στοχεύστε στην Απλότητα

Όσο πιο απλό είναι το site σας, τόσο πιο πετυχημένο θα είναι. Το μη ξεκάθαρο web design δεν θα σας ωφελήσει σε κάτι. Ο επισκέπτης πρέπει να έρχεται στην σελίδα σας και να μένει και να μπορεί εύκολα να πλοηγηθεί στις επιμέρους σελίδες του site σας. Αυτό θα βοηθήσει και το SEO σας.

WordPress Themes που προτείνω

Προτείνω να μην προμηθευτείτε WordPress Themes από πολυκαταστήματα ή σούπερ μάρκετ θεμάτων. Προτιμήστε WordPress Themes από εταιρείες με πολυετή εμπειρία στο χώρο που παρέχουν αδιάκοπη τεχνική υποστήριξη. Επίσης αποφύγετε την Themeforest που είναι σούπερ μάρκετ WordPress Themes.

 

Από που να αγοράσω τελικά WordPress Theme;

web-design

Μπορείτε να πάτε στην σελίδα μου WordPress Themes και να αγοράσετε τα πακέτα θεμάτων της Solostream ή της Templatic.

Επίσης, μπορείτε αν αποφασίσετε να σχεδιάσετε το δικό σας site, να επιλέξετε ένα πακέτο Web Design και να πάρετε όλα τα WordPress Themes της αρεσκείας σας εντελώς δωρεάν.

WordPress Themes Πηγές:

  • Best WordPress Themes: How To Choose What Is Right For You

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το πως λειτουργεί το SEO:

 

2 σκέψεις στο “Web design : Πως να επιλέξετε ένα WordPress Theme”

Σχολιάστε