ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

27 Top Social Media Tools

social-media-tools

27 Top Social Media Tools

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να γίνετε πετυχημένος στα κοινωνικά δίκτυα και να αντλήσετε άπειρη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Καλημέρα φίλοι μου, μετά από μια πολύ κουραστική εβδομάδα που δεν μπορούσα να γράψω κανένα νέο άρθρο λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, ήθελα να συνεχίσω το σερί με τα πολύ χρήσιμα άρθρα για πολλά θέματα όπως το SEO, το περιεχόμενο, τη Google και το traffic.

Πολλοί θα με ρωτήσετε ποια είναι η δουλειά μου και δεν είχα ελεύθερο χρόνο. Για όσους δεν το ξέρετε ασχολούμαι με το web design και ειδικότερα με το SEO Web Design.

Σήμερα Σάββατο αφού ηρέμησα λίγο από τα πολλά τηλέφωνα αποφάσισα να γράψω για ένα αγαπημένο θέμα όλων, τα social media και το social media marketing (SEM) που πολλές φορές είναι εξίσου σημαντικό και με το SEO, στο ίδιο στυλ με τα προηγούμενα άρθρα.

Με ποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ασχοληθούμε

Μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες social media και κάθε μέρα να ξεπετάγονται και άλλα σαν τα μανιτάρια όμως εμείς θα ασχοληθούμε με τα τέσσερα βασικότερα social media από άποψη SEO και δημοτικότητας. Αυτά είναι:

Επίσης, για κάθε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν και βγαίνουν καθημερινά πάρα πολλά νέα εργαλεία για να τα αξιοποιήσετε καλύτερα. Θα ασχοληθώ και θα σας συστήσω μόνο μερικά από όλα αυτά τα social media για λόγους οικονομίας και θα σας αναφέρω τα σημαντικότερα.

Στο χέρι σας είναι να τα αξιοποιήσετε ή να βρείτε άλλα νέα εργαλεία που βγαίνουν καθημερινά στο ίντερνετ.

Social Media Εργαλεία

1. BufferApp – Ένα πολύ χρήσιμο εργαλεία για να προγραμματίζετε τις δημοσιεύσεις σας στα social media. Το BufferApp σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τις δημοσιεύσεις σας στο Twitter, Facebook, Linkedin, και Google Plus.

2. HootSuite – Το όλα σε ένα κέντρο διαχείρισης, σας επιτρέπει να διαχειριστείτε πάνω από 35 social networks. Μπορείτε να δείτε μετρήσιμα στατιστικά και να προγραμματίσετε δημοσιεύσεις για όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας.

3. Social Oomph – Προγραμματίστε τα tweets, τα Facebook posts, τα LinkedIn updates, και πολλά άλλα. Κρατήστε αρχεία. Ελέγξτε όλη τη δραστηριότητα στα  social media και βρείτε άτομα επιρροής για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε το κοινό σας.

4. EveryPost.me – Μια από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα για να δημοσιεύετε το περιεχόμενο σας στο Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, LinkedIn and Tumblr. Χρησιμοποιείτε από πολύ γνωστούς stars των social media Guy Kawasaki και Ian Cleary.

5. Sprout Social – Η όλο σε ένα  social media platform που σας επιτρέπει να ελέγξετε και να διαχειριστείτε όλα τα social media προφίλ σας. Προγραμματίστε δημοσιεύσεις και δείτε τα στατιστικά σε βάθος.

6. AddThisΚαι τέλος το σημαντικότερο εργαλείο όλων που το χρησιμοποιώ κάθε μέρα ευλαβικά και με έχει ανεβάσει πάρα πολύ στο SEO είναι η μπάρα διαμοιρασμού για Firefox addthis.

Με την μπάρα διαμοιρασμού add this μπορείτε να διαμοιράσετε το περιεχόμενο σας από την ιστοσελίδα ή το site σας μέσα σε λίγα λεπτά σε περισσότερα από 25 γνωστά και δημοφιλή social media.

Top Twitter Tools

7. Riffle – Μπορείτε να δείτε με αυτό το εργαλείο κατά μέσο όρο πόσα retweets έχει κάθε χρήστης στο twitter για κάθε post. Χρησιμοποιήστε το για να δείτε τους κορυφαίους σε κάθε αγορά.

8. MyTopTweet.com – Βρείτε το 10 πιο δημοφιλή tweets από οποιονδήποτε χρήστη.

9. Favstar.fm– Βρείτε τα πιο δημοφιλή tweets για κάθε χρήστη του twitter. Απλώς εισάγετε το όνομα του στο twitter και το  Favstar θα σας δείξει τα κορυφαία tweets από τη στιγμή που ξεκίνησε με το twitter. Το favstar μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα στο twitter και να ακολουθήσετε ο ένας τον άλλο.

10.Twitonomy – Όμορφα στατιστικά στο twitter. Θα μπορούσα εύκολα να χαθώ στην ανάλυση για ώρες ψάχνοντας και σκάβοντας για νέα στοιχεία και δεδομένα. Χρησιμοποιήστε για να αποφασίσετε ποιο είδους περιεχομένου ζητάει το κοινό σας στο ίντερνετ.

Με το Twitonomy, μπορείτε να βρείτε για κάθε χρήστη τα πιο  retweeted tweets, τα πιο αγαπημένα tweets, και τα πιο δημοφιλή hashtags.

11. Tweriod – Βρείτε τις καλύτερες ημέρες και ώρες για να δημοσιεύετε στο Twitter. Το Tweriod αναλύει τα tweets σας, καθώς και τα tweets των ακολούθων σας για να αναγνωρίσει πότε τα tweets σας θα πετύχουν την μέγιστη έκθεση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με το BufferApp για να προγραμματίσετε τις δημοσιεύσεις σας.

12. Tweepi – Μεγαλώστε και διαχειριστείτε τους ακολούθους σας με το Tweepi.

13. RiteTag – Ανακαλύψτε τα καλύτερα hashtags για να προσεγγίσετε όλο και περισσότερους χρήστες στο twitter.

14. JustunfollowΤο αγαπημένο μου εργαλείο για να αυξήσω τους ακολούθους μου στο Twitter. Το χρησιμοποιώ καθημερινά για να αφαιρέσω όσους δεν με ακολουθούνε και στην συνέχεια να πάω στο twitter και να προσθέσω καινούριους. Έτσι ξεπέρασα τους 5.000 followers μέσα σε λίγους μήνες χρήσης.

15. Commun.it – Μια πολύ εύχρηστη πλατφόρμα για να διαχειριστείτε την κοινότητα σας στο Twitter.

16. Twazzup – Βρείτε το πιο πρόσφατο περιεχόμενο για κάθε θέμα. Αναγνωρίστε τους κορυφαίους γύρω από κάθε αντικείμενο καθώς και άτομα επιρροής.

Top Google Plus Tools

17 .Circloscope – Εάν χρησιμοποιείτε το Google Plus για την επιχείρηση σας, αυτό είναι το νούμερο ένα εργαλείο που συνιστώ για να αυξήσετε τους ακολούθους σας και να διαχειριστείτε την ηλεκτρονική σας κοινότητα.

Γλιτώστε πολύ χρόνο διαχείρισης και εστιαστείτε μόνο στο χτίσιμο της εικόνας και της κοινότητας σας στην διαχείριση των κύκλων σας.

18.CircleCount.com – Βρείτε τα πιο δημοφιλή άρθρα, χρήστες και κοινότητες στο  Google Plus. Το CircleCount σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε τις πιο κορυφαίες δημοσιεύσεις όλων των χρηστών στο Google Plus. Οπότε μπορείτε να ανακαλύψετε κάθε μέρα νέο ελκυστικό περιεχόμενο  και να αντλήσετε ιδέες για να δημιουργήσετε το δικό σας περιεχόμενο.

18.DoShare – Προγραμματίστε τις δημοσιεύσεις στο Google Plus μέρες πριν. Το DoShare είναι το μοναδικό εργαλείο που βρήκα μέχρι στιγμής που σας επιτρέπει να το κάνετε για το Google Plus.

19.GPlusData.com – Ένα κατανοητό εργαλείο για το  Google Plus για να ανακαλύψετε τάσεις και στατιστικές.

20.Timing+ – Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιες είναι οι καταλληλότερες ώρες για να ποστάρετε στο Google Plus; Καλά, πολλοί από σας θα μου πείτε σε τι χρησιμεύει το Google Plus που είναι σε πρωτόγονη φάση ακόμα.

Όμως όσοι από εσάς αντιληφθείτε ότι το Google Plus αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες SEO για τη Google, τότε ίσως να αλλάξετε γνώμη ειδικά αν θέλετε να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google.

Top Facebook Tools

21. Facebook Post Planner – Προγραμματίστε τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook για ολόκληρη την εβδομάδα. Το Post Planner σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τις δημοσιεύσεις σας στις σελίδες και στις ομάδες του Facebook. Όμως τα καλύτερα χαρακτηριστικά του  Post Planner είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις τάσεις και τις πιο δημοφιλής δημοσιεύσεις στο Facebook.

Με μερικά κλικ μπορείτε να φορτώσετε το περιεχόμενο σας και να αυξήσετε το traffic, τα like, τα share και να βρείτε νέους πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Είναι σαν να έχετε μια ολόκληρη ομάδα Facebook marketing.

22. AdEspresso – Μια πολύ καλή όλα σε ένα πλατφόρμα για να διαχειριστείτε τις διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook. Το AdEspresso σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να κάνετε δοκιμές (split test) πολλές καμπάνιες στο Facebook στον ίδιο χρόνο. Να τρέχουν δηλαδή παράλληλα και σε ένα κλάσμα του χρόνου σε σύγκριση με τη δημιουργία τους στο Facebook.

Το AdEspresso  μετατρέπει το κέντρο διαχείρισης διαφημίσεων του Facebook σε μια εύκολη στη διαχείριση πλατφόρμα που είναι κατανοητή  και γρήγορη στη διαχείριση ακόμα και για το αρχάριο χρήστη.

23. Likealyzer – Αναλύστε κάθε σελίδα στο Facebook και λάβετε άμεσες οδηγίες για το πως μπορείτε να βελτιώσετε το ποσοστό κάλυψης και ανάδρασης του χρήστη.

24. PostAcumen – Προσφέρει σε βάθος Facebook analytics με πολλά στατιστικά. Το PostAcumen σας επιτρέπει να κάνετε μια σε βάθος ανάλυση στη σελίδα σας στο Facebook και να βρείτε ποιες δημοσιεύσεις ήτανε οι πιο καλές για τους χρήστες σας και την αγορά στόχο. Ίσως το καλύτερο εργαλείο για να διαμορφώσετε την στρατηγική σας στο Facebook.

Top Pinterest Tools

25. ViralWoot.com – Προγραμματίστε τα Pinterest pins, αποκτήστε νέους Followers, και πάρτε περισσότερα repins.

26. PinAlerts – Λάβετε ειδοποιήσεις στο email σας όταν κάποιος κάνει pin κάτι από την ιστοσελίδα σας στο Pinterest. Σας βοηθάει να δείτε ποιος διαμοιράζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε να μπορέσετε να συνάψετε σχέσεις μαζί του.

27. Piqora – Μια πλήρη σουίτα μάρκετινγκ για τα  Pinterest, Instagram, και Tumblr. Λεπτομερής και αναλυτική σας βοηθάει να προγραμματίσετε τις δημοσιεύσεις σας στο Pinterest και να μετρήσετε την απόδοση των Pins σας. Πολύ χρήσιμη για τους λάτρεις του Pinterest.

Μάθετε περισσότερα για τα social media:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε