ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Podcast 1: Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Podcast 1: Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Για όλους εσάς που σας κουράζει το διάβασμα, o οδηγός βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ τώρα και σε podcast. Απλώς πατήστε το play και χαλαρώστε! Πολύτιμο υλικό για το πως να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ θα αρχίσει υποσυνείδητα να κυλάει στις φλέβες που μπορείτε να αξιοποιήσετε αργότερα.

Ακούστε το podcast.

Σκοπός του podcast βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Αυτός ο οδηγός  είναι το σημείο εκκίνησης για ένα ταξίδι στον ηλεκτρονικό επιχειρηματικό κόσμο και θα σας εφοδιάσει με πρακτικές γνώσεις για να επιτύχετε τρεις βασικούς στόχους:

1. Να τονίσει τις ποιο πολύτιμες και πιο σχετικές πηγές που βρίσκονται σε αυτό το ιστολόγιο για να ξεκινήσετε τη δική σας έξυπνη ηλεκτρονική επιχείρηση

2. Να σας οδηγήσει μέσω της πιο σύντομης διαδρομής στο στόχο σας, αποφεύγοντας τις παιδικές αρρώστιες και τα λάθη των πρωτάρηδων και

3. Να σας δώσει ένα απλό πλάνο δράσης για να πετύχετε αληθινά και διαρκή αποτελέσματα. Με άλλα λόγια να αποκτήσετε παθητικά εισοδήματα από το ίντερνετ.

5 Άξονες μάθησης

vgalte-lefta-internet-podcast

Στον οδηγό Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ θα μάθετε τα παρακάτω 5 βασικά πράγματα:

1. Να βρίσκετε ακριβώς τι ανάγκες ή κενά έχει η αγορά σήμερα και να μάθετε τι ψάχνουν οι υποψήφιοι αγοραστές στις μηχανές αναζήτησης για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.

2. Να Φτιάχνετε μια ιστοσελίδα ή blog που είναι γεμάτη με σχετικό περιεχόμενο που βοηθάει τους ανθρώπους να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.

3. Να οδηγήστε επισκέπτες στη σελίδα σας και μετατρέψτε αυτούς σε συνδρομητές στα ηλεκτρονικά σας νέα ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Με άλλα λόγια να γραφτούνε στη λίστα σας.

4. Να ξεκινήστε να Βγάλτε Λεφτά από το κοινό σας χρησιμοποιώντας τη διαφήμιση, το ίντερνετ μάρκετινγκ, το συνεργατικό μάρκετινγκ (affiliate marketing) το δικτυακό μάρκετινγκ ή και ακόμα πουλώντας τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες.

5. Να βελτιστοποιήστε και αυτοματοποιήστε την όλη διαδικασία μάρκετινγκ, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να εργάζεστε ολημερίς για να κρατάτε την επιχείρησή σας ανοικτή. Έτσι θα έχετε όλον τον ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτό που σας αρέσει, να κάνετε ταξίδια, να περνάτε χρόνο με την οικογένειά σας και να έχετε τα χρήματα για να το πετύχετε.

Εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για το πρώτο podcast

Τα εργαλεία που χρησιμοποίησα για αυτό το πρώτο ηχητικό βιβλίο είναι τα παρακάτω:

1. Soundcloud

Ένα πολύτιμο εργαλείο για live streaming και μεταφόρτωση των αγαπημένων σας podcasts. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε την αγαπημένη σας playlist.

2. Wavepad

Ένα δωρεάν πρόγραμμα για επεξεργασία και καταγραφή ήχου.

3. WordPress

4. Μικρόφωνο με ακουστικά από το Πλαίσιο με 5€!

Ακόμη δεν έχω πάρει επαγγελματικό μικρόφωνο, το έχω όμως στα άμεσα σχέδιά μου.

Δείτε περισσότερα:

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

Σχολιάστε