ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Η λύση στην κρίση: Affiliate Marketing

Η λύση στην κρίση: Affiliate Marketing

Είναι το affiliate marketing η λύση στην κρίση; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αποφασίστε μόνοι σας. Τελικά , μετά την πράσινη ανάπτυξη και τα success stories να ξεφουσκώνουν, όλοι ψάχνουν για έναν γήινο και πραγματικό τρόπο να βγάλουν λεφτά από το ίντερνετ.

Ένα πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσω πριν παρεξηγηθούμε: Το ίντερνετ δεν είναι δουλειά και δεν είναι για όλους! Έτσι και το Affiliate Marketing δεν είναι για όλους.

Σε ποιους απευθύνεται το Affiliate Marketing;

Σε ποίους απευθύνεται το affiliate marketing και πόσο εύκολο είναι;

Άμα έχετε διαβάσει το προηγούμενο άρθρο Βγάλτε λεφτά με το Affiliate Marketing θα δείτε μια εισαγωγή στο θέμα. Το Affiliate marketing είναι η χρήση μια ιστοσελίδας που πουλάει προϊόντα ή υπηρεσίες από άλλες ιστοσελίδες που ονομάζονται affiliates ή συνεργάτες για να την βοηθήσει να προωθήσει τα προϊόντα της.

Αυτοί λοιπόν που έχουν άμεση σχέση με αυτό μπορεί να είναι δύο κατηγοριών:

 1. Αυτοί που έχουν ένα προϊόν ή υπηρεσία να πουλήσουν το οποίο παράγουν
 2. Αυτοί που μεσολαβούν στην διάθεση του προϊόντος ή συνεργάτες (affiliates)

Άμα ανήκετε σε μία από τις δύο κατηγορίες, τότε μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου. Σίγουρα θα σας ενδιαφέρει. Πριν προχωρήσετε όμως, εγγραφείτε στη Λίστα μου!

Άμα έχετε το δικό σας προϊόν και μπορεί να διατεθεί μέσω ίντερνετ, τότε μια ιδανική λύση είναι το affiliate marketing και συγκεκριμένα η εταιρεία που σας συστήνω είναι η LINKWISE.

Η εγγραφή στην εταιρεία affiliate marketing LinkWise είναι δωρεάν.

Άμα πάλι δεν έχετε δικό σας προϊόν ή υπηρεσία, δεν πειράζει, μπορείτε και πάλι να γραφτείτε στην LINKWISE και να βρείτε ένα προϊόν που είναι στα μέτρα σας ή στα μέτρα της αγοράς σας.

Affiliate Marketing και SEO

AFFILIATE MARKETING GREECE

Μια πολύ καλή στρατηγική SEO είναι το λανσάρισμα ενός προϊόντος μέσω Affiliate Marketing. Το Affiliate Marketing, όταν είμαστε εμείς παραγωγοί του προϊόντος, προϋποθέτει την ύπαρξη μιας Affiliate ιστοσελίδας όπου θα στέλνουν τα links τους οι συνεργάτες μας. Τα link συχνά περιέχουν τις λέξεις κλειδιά.

Φανταστείτε 1.000 συνεργάτες να διαφημίζουν και να συστήνουν καθημερινά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε χιλιάδες άτομα στο ίντερνετ. Χιλιάδες backlinks θα δημιουργούνται καθημερινά τα οποία θα δείχνουν στην ιστοσελίδα σας και θα σας ανεβάζουν κυριολεκτικά στην πρώτη θέση της Google!

Μάθετε περισσότερα για το SEO και πως να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google με τον δωρεάν οδηγό SEO Google Αξίας 129€!

Τα μοντέλα χρηματοποίησης στο Ίντερνετ

Στον οδηγό Λεφτά στο Ίντερνετ  στο Βήμα 6 Μοντέλα Χρηματοποίησης (Money) μιλήσαμε για το πως θα βγάλετε χρήματα από το blog σας. Είμαστε στο στάδιο της Χρηματοποίησης. Σε αυτό το στάδιο θα εστιαστούμε στο να δοκιμάσουμε διάφορα μοντέλα χρηματοποίησης (monetization: η διαδικασία της παραγωγής χρήματος ή το πως βγάζετε λεφτά από την ιστοσελίδα σας) μέχρι να βρείτε έναν συνδυασμό που είναι συνεκτικά κερδοφόρος και όχι σπασμωδικά.

Τα τέσσερα μοντέλα χρηματοποίησης με τα οποίες μπορείτε να βγάλετε λεφτά στο ίντερνετ είναι:

1. Διαφήμιση

2. Affiliate Μάρκετινγκ

3. Δικτυακό Μάρκετινγκ

4. Ανάπτυξη Προϊόντος

Θα σας πρότεινα να ακολουθήσετε πιστά τα μοντέλα χρηματοποίησης με τη σειρά που σας ανέφερα μια και είναι ευκολότερο να βγάλετε χρήματα από διαφημίσεις παρά να δημιουργήσετε το δικό σας προϊόν. Σαν τελικό στόχο θα πρέπει να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας να δημιουργήσετε το δικό σας προϊόν γιατί είναι ο πιο κερδοφόρος τρόπος για να βγάλετε χρήματα από όλους τους παραπάνω.

Είναι μια έξυπνη ιδέα να δημιουργήσετε πολλαπλές πηγές εισοδήματος για να μην είστε εξαρτημένοι μόνο από μια πηγή, αλλά και για να επιτύχετε να αποκτήσετε το ίντερνετ lifestyle.

Τι θα χρειαστείτε για να πετύχετε στο Affiliate Marketing

marketing

Ας υποθέσουμε ότι είστε φρέσκος στο ίντερνετ, δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα και το βασικότερο, δεν έχετε καν δικιά σας ιστοσελίδα! Μην αγχώνεστε όμως, δεν χάθηκε και ο κόσμος, παρακάτω θα σας γράψω μια λίστα με τα πιο χρήσιμα πράγματα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε στο affiliate marketing σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να επενδύσετε πολλά χρήματα.

 1. Μια Ιστοσελίδα σε WordPress
 2. Έναν λογαριασμό στη Linkwise ή και σε άλλες εταιρείες affiliate marketing
 3. Έναν λογαριασμό στο Facebook
 4. Μια σελίδα στο Facebook
 5. Έναν λογαριασμό στο Twitter
 6. Έναν λογαριασμό στο Google Plus
 7. Τις κατάλληλες εφαρμογές και πρόσθετα για το WordPress

Έχω ήδη συμμετέχει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ακρίβεια σε περισσότερα από 200 για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια σειρά από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν έρθει και έχουν φύγει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κάποια εξακολουθούν να κυριαρχούν στον κοινωνική χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Facebook, Twitter και το YouTube είναι οι κορυφαίες διεκδικητές. Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης θεωρούν πλέον τα social media σαν αναπόσπαστο κομμάτι SEO μιας σελίδας και θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε SEO social media τακτικές για να βγείτε πρώτοι στην google αλλά και για να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Οι παραπάνω λογαριασμοί μπορούν να συνδυαστούν και με το πρόσθετο AA’s Digg Digg Alternative για WordPress. Για να δείτε περισσότερα για την χρήση τους, μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο SEO Πρώτη Σελίδα: Social Media

Εφαρμογές στο WordPress για Affiliate Marketing

Pretty Link

Σμικρύνετε, μοιραστείτε και διαχειριστείτε κάθε affiliate link στο ίντερνετ μέσα από το site σας σε WordPress!

AA’s Digg Digg Alternative

Η εκπληκτική μπάρα διαμοιρασμού στα social media. Με πανάλαφρο κώδικα και πολύ χρήσιμη για να διαμοιράζετε τα άρθρα σας και τα προϊόντα σας στο Facebook και στα βασικότερα μέσα.

Duplicator Plugin

Ένα πρόσθετο για να κλωνοποιήσετε και να αντιγράψετε ή να μεταφέρετε το WordPress site σας σε πολλά αντίγραφα. Καλό και για back up αλλά και για να κλωνοποιήσετε το affiliate site σε πολλά παρόμοια αντίγραφα.

P3 (Plugin Performance Profiler)

Ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο για WordPress για να μετρήσετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, ειδικά εάν την φορτώσετε με πολλά πρόσθετα. Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, είναι παράγοντας SEO.

WordPress Θέματα για Affiliate Marketing

Αφού έχω δει και έχω εγκαταστήσει περίπου στα 1.000 θέματα σε WordPress μόνο φέτος (σε ένα χρόνο εννοώ) έχω κατασταλάξει σε μερικά θέματα που τα ξεχωρίζω από τα άλλα. Αυτά είναι τα θέματα της εταιρείας Solostream και μπορούν να γίνουν και τα 35 περίπου δικά σας μόνο με 99€!

Όλα τα θέματα είναι premium SEO WordPress Themes και δεν έχουν καμία σχέση με τα δωρεάν θέματα ή με ότι έχετε δει μέχρι τώρα!

Αποκτήστε τα WordPress Themes της Solostream μόνο με 99€!

Πάρτε τον οδηγό Affiliate Marketing

Ναι δεν είμαι ο σούπερμαν, και δεν μπορούμε να γίνουμε υπεράνθρωποι, μπορούμε όμως να βγάλουμε λεφτά από το ίντερνετ μέσα από το affiliate marketing. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το κάνετε αυτό είναι τα παρακάτω:

 1. Γραφτείτε στην ιστοσελίδα μου και λάβετε τις ενημερώσεις κάθε εβδομάδα!

2. Κατασκευάστε τη δική σας ιστοσελίδα σε WordPress σήμερα!

 1. Μελετήστε τον οδηγό Affiliate Marketing 101 -άμα δεν τον βλέπετε ακόμη είναι υπό έκδοση, οπότε γραφτείτε στην ιστοσελίδα μου για να μην χάνετε καμία ανανέωση-

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε