ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Λεφτά Στο Ίντερνετ: Βήμα 2 Τι Θα Μάθετε

Λεφτά Στο Ίντερνετ: Βήμα 2 Τι Θα Μάθετε

Περιληπτικά, θα σας δώσω έναν μπούσουλα για το ποια διαδικασία θα ακολουθήσουμε.

Παρεμπιπτόντως, επειδή έχω σπουδάσει μάρκετινγκ στο Λονδίνο, η διαδικασία αυτή που θα ακολουθήσουμε είναι ίδια με την διαδικασία που ακολούθησε μέχρι τώρα κάθε πετυχημένη σελίδα που βγάζει λεφτά, καθώς και κάθε πετυχημένη επιχείρηση. Υποθέστε πως είναι ένα σύστημα franchise και όπως κάθε franchise έχει ένα εγχειρίδιο λειτουργίας ή ένα Σύστημα Επιτυχίας. Η διαδικασία είναι απλή:

1.Βρείτε τι ακριβώς ανάγκες ή κενά έχει η αγορά σήμερα και μάθετε τι ψάχνουν οι υποψήφιοι αγοραστές στις μηχανές αναζήτησης για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.

 1. Φτιάξτε μια ιστοσελίδα που είναι γεμάτη με σχετικό περιεχόμενο που βοηθάει τους ανθρώπους να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.
 2. Οδηγήστε επισκέπτες στη σελίδα σας και μετατρέψτε τους σε συνδρομητές στα ηλεκτρονικά σας νέα ή στα Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο σας.
 3. Ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα από το κοινό σας χρησιμοποιώντας τη διαφήμιση, το ίντερνετ μάρκετινγκ, το δικτυακό μάρκετινγκ ή και ακόμα πουλώντας τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες.
 4. Βελτιστοποιήστε και αυτοματοποιήστε την όλη διαδικασία μάρκετινγκ, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να εργάζεστε ολημερίς για να κρατάτε την επιχείρησή σας ανοικτή.

free-guide-make-money-on-the-internet

Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ σε 8 βήματα:

Για να πετύχετε τους παραπάνω στόχους, θα σας εκπαιδεύσω μέσα σε πέντε μαθήματα, τα οποία θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε με την σειρά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά τα μαθήματα είναι:

Α. Επιλογή Θέματος -Μικροτμήματος Αγοράς και Παραμετροποίηση του Blog σας

Β. Δημιουργία Περιεχομένου

Γ. Δημιουργία Επισκεψιμότητας

Δ. Χρηματοποίηση (βγάλτε χρήματα από την ιστοσελίδα σας)

Ε. Βελτιστοποίηση και Αυτοματοποίηση

Αφιερώστε τον χρόνο που χρειάζεται

Παρόλο που χρειάζεται δευτερόλεπτα για να διαβάσετε την παραπάνω λίστα, η όλη διαδικασία μπορεί για να ολοκληρωθεί σωστά να διαρκέσει σε κάθε βήμα της εβδομάδες, μήνες ακόμα και χρόνια.
Για να κρατάμε λοιπόν λογαριασμό του τι πρέπει να κάνουμε παρακάτω, έχω συμπεριλάβει για εσάς και έναν λογικό χρόνο υλοποίησης του κάθε βήματος. Σας ενθαρρύνω να μην βιάζεστε και να πάρετε όσο χρόνο χρειαστεί. Τα μαθήματα είναι αλληλένδετα και επάλληλα και η επιτυχής ολοκλήρωση του επόμενου εξαρτάται άμεσα από την επιτυχής ολοκλήρωση του προηγούμενου.

Για παράδειγμα, δεν υπάρχει νόημα να προσελκύσετε επισκέπτες στη σελίδα σας (Επισκεψιμότητα- βήμα 5), ενώ δεν υπάρχει εκεί τίποτα να δουν (περιεχόμενο- βήμα 4).

Η διδακτική μεθοδολογία που χρησιμοποιώ σε αυτόν τον οδηγό ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας βασίζεται στα πάνω από 15 χρόνια προϋπηρεσίας στο μάρκετινγκ, στη νέα τεχνολογία και στις επιχειρήσεις.

Η κύρια εστίασή μας είναι πως να βγάλουμε χρήματα από το blog μας. Ιδιαίτερα, θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεών και της ενέργειάς μας για να κάνουμε αυτό το blog να βγάλει χρήματα και έως ότου χρειαστεί, ειδάλλως  να το πάρουμε απόφαση ότι δεν θα βγάλει χρήματα. Προσωπικά σας συνιστώ να εστιαστείτε σε αυτόν τον σκοπό για τουλάχιστον για έξι με δώδεκα  μήνες πριν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε αυτή την επιχείρηση και μετακινηθείτε σε μια καινούρια επιχειρηματική δραστηριότητα. Παρόλαυτα εάν το blog σας, δείξει λίγα ψήγματα επιτυχίας ( όταν εννοούμε επιτυχία , αναφερόμαστε σε οικονομικά αποτελέσματα, με άλλα λόγια στο να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ) θα έλεγα να επιμείνετε. Θα σας αποκαλύψω παρακάτω γιατί.

Βασικές Αρχές Του Μάρκετινγκ Στο Ίντερνετ

Αν και εστιαζόμαστε στο πως να αποκομίσουμε κέρδη από το blog μας, αυτό που στην ουσία θα μάθετε είναι Βασικές Αρχές Του Ίντερνετ Μάρκετινγκ που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα το φάσμα των επιχειρήσεων. Δεν έχει σημασία εάν χρησιμοποιείται το blog σας ή όχι, αυτές οι βασικές αρχές είναι καθολικές για οποιαδήποτε ιστοσελίδα βγάζει χρήματα. Είτε είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε ηλεκτρονικό περιοδικό, είτε προσωπικό blog. ( To blog στα ελληνικά μεταφράζεται ως ιστολόγιο)

Από τότε που οι πλατφόρμες του blog όπως το WordPress είναι εύκολες και παρέχονται δωρεάν, και πάνω σε αυτές έχουν στηθεί χιλιάδες πετυχημένες επιχειρήσεις, σας συστήνω να κάνετε και εσείς το ίδιο. Οδηγίες για το πως θα εγκαταστήσετε και θα παραμετροποιήσετε το blog σας με το WordPress παρέχονται παρακάτω στο επόμενο βήμα. Παρόλα αυτά εάν πάλι αισθάνεστε αδύναμοι τεχνολογικά, μην ανησυχείτε καθόλου.

Μπορείτε να επιλέξετε μια υπηρεσία Web Design.

Βλέπετε είναι πάρα πολύ απλό, επειδή και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με σας στα πρώτα μου βήματα στο ίντερνετ και δεν είχα κάποιον να με καθοδηγήσει, πλέον γνωρίζω καλά τι χρειάζεται ένας καινούριος για να πετύχει στο χώρο και να βγάλει χρήματα από το blog του.

Σε όλο αυτόν τον οδηγό σας τροφοδοτώ με πάρα πολλά άρθρα, βιβλία και επιμορφωτικά βίντεο που μπορείτε απλώς να κατεβάσετε και να παρακολουθήσετε. Κάθε μια από αυτές τις πλούσιες πηγές έχει δημιουργηθεί σε διαφορετικό χρόνο και ίσως μερικές φορές το περιεχόμενο μου σας μπερδέψει προσωρινά. Πάντοτε να επιστρέφετε σε αυτόν τον οδηγό όταν αισθάνεστε χαμένοι στην πλοήγηση. Αυτός ο οδηγός είναι ο χάρτης που τοποθετεί όλες τις πηγές και την ύλη μαζί σε μία συνεκτική διαδικασία.

Σας υπόσχομαι ότι εάν εστιαστείτε στην μελέτη των πηγών και αναλάβετε δράση και υλοποιήσετε και τα πέντε βήματα που σας δίνω σε αυτόν τον οδηγό, θα αποκτήσετε όλη την τεχνογνωσία για το πως να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ. Ίσως κάποια μέρα που θα έχετε παρατήσει τη δουλεία σας και θα είστε ένας από τους εκατομμυριούχους του ίντερνετ να με ευγνωμονείτε!

 

Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ σε 8 βήματα

 1. Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 1 Κατεβάστε Τον Οδηγό
 2. Λεφτά Από Το Ίντερνετ: Βήμα 2 Τι Θα Μάθετε
 3. Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 3 Αγορά Στόχος
 4.  Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 4 Περιεχόμενο
 5. Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 5-Traffic
 6. Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 6- Money
 7. Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 7- Optimization
 8. Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 8 – Μυστικά Επιτυχίας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα.

Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε