ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 4 Περιεχόμενο

Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 4 Περιεχόμενο

 • Εκτιμώμενος Χρόνος: 6 Μήνες  (μπορείτε να εργαστείτε παράλληλα και στο Μάθημα Γ: Οδηγήστε επισκέπτες στο blog σας κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του περιεχομένου)
 • Αποτελέσματα: Τουλάχιστον 100 μοναδικές αποστολές (άρθρα και βίντεο) διαθέσιμα από το blog σας και παραγωγή ενός μοναδικού αντικειμένου που το δίνετε δωρεάν σε αντάλλαγμα για την εγγραφή τους στην λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Επένδυση:
  • Aweber Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ 15€ το μήνα περίπου
  • Προαιρετικά για ανάθεση δημιουργίας βίντεο,
  • Εξοπλισμός Παραγωγής Βίντεο και Ήχου (μικρόφωνο, κάμερα ή κινητό)

free-guide-make-money-on-the-internet

 

Δημιουργήστε Σούπερ Κατάλληλο Περιεχόμενο Για Το Κοινό Σας

Το περιεχόμενο είναι η θεμέλια και ακρογωνιαία λίθος του blog σας γιατί:

 • Εάν Θέλετε οι άνθρωποι να επισκέπτονται την σελίδα σας θα πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.
 • Και αν θέλετε να βγάλτε λεφτά από την σελίδα σας θα πρέπει να υπάρχει εξαιρετικό περιεχόμενο στη σελίδα σας.

Σε αυτό το μάθημα οι πηγές μας εστιάζονται στο να ανακαλύψουμε στο τι ακριβώς θεωρούνε οι υποψήφιοι πελάτες σας αξιόλογο και πως το αντιλαμβάνονται οι ίδιοι αυτό. Εστιαζόμαστε στο να δημιουργήσουμε δύο είδη περιεχομένου:  κείμενο και βίντεο.

Αποφεύγω πλέον μόνο τον ήχο μια και έχει υπερκαλυφθεί από το βίντεο και το βίντεο μάρκετινγκ. Εσείς θα αποφασίσετε τι είδους περιεχόμενο θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάποιοι είναι οπτικοί τύποι και προτιμούν πιο πολύ την εικόνα και τον ήχο ενώ άλλοι προτιμούν το διάβασμα σαν μέσο απόκτησης γνώσεων. Επίσης ο συνδυασμός βίντεο και ήχου είναι υποχρεωτικός εάν θέλετε να πετύχετε και να κάνετε τη διαφορά.

Παράδειγμα Φράσης Κλειδί (long-tail-keyword)

Για παράδειγμα,  πατήστε στη google μια λέξη κλειδί ή μια φράση όπως: 10 Things l Hate Most In Blogging και παρακολουθήστε ποια αποτελέσματα βγαίνουν πρώτα στη σελίδα των αποτελεσμάτων. Από 165 εκατομμύρια περίπου αποτελέσματα προβάλουν στην πρώτη και δεύτερη θέση το Κανάλι Vimeo μου, το Κανάλι μου στο Youtube και τρίτο η σχετική αποστολή στο διεθνές ParaMarketing Blog .

Πουθενά δεν υπάρχει κάποιο αρχείο ήχου που να φιγουράρει πρώτο στα αποτελέσματα, ούτε κάποιο άλλο είδους ή μορφή περιεχομένου, όπως αρχείο ήχου ή λογισμικό ή pdf αρχείο κτλ. Όχι ότι δεν υπάρχει, απλά δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα. Αυτό το μικρό μυστικό θα σας το αποκαλύψω αργότερα όταν θα φτάσουμε στο μάθημα σχετικά με την κίνηση επισκεπτών στη σελίδα σας.

Δύο στόχοι στο βήμα 4- Δημιουργία περιεχομένου

Συνοψίζοντας έχετε δύο κύριους στόχους σε αυτό το μάθημα:

1. Να συμπληρώσετε το blog σας με ποιοτικό και χρήσιμο περιεχόμενο σε μια περίοδο μερικών μηνών

2. Να δημιουργήσετε ένα μοναδικό πράγμα αξίας, μια αναφορά, ένα βιβλίο, ένα βίντεο το οποίο θα το δίνετε δωρεάν σαν κίνητρο για να ενταχθεί κάποιος στη λίστα με τα email σας.

Γράψτε το Άρθρο Πυλώνας

Η συμβουλή μου είναι να εστιαστείτε πρώτα στο να γράψετε τα βασικά άρθρα-πυλώνες στη σελίδα σας, τουλάχιστον ένα την ημέρα εάν όχι και παραπάνω. Όσο περισσότερα άρθρα, τόσο το καλύτερο. Εάν δεν τα πάτε τόσο καλά με το γράψιμο, μάθετε πώς να φτιάχνετε βίντεο.

Μην ανησυχείτε παρακάτω θα ακολουθήσει μια ολοκληρωμένη σειρά βίντεο μάρκετινγκ στις πηγές.

Οι άλλοι στόχοι αυτού του μαθήματος είναι να φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο για να μπορέσετε να χτίσετε την λίστα με τα email των υποψήφιων πελατών. Θα συνιστούσα να ξεκινήσετε προσφέροντας εβδομαδιαία χρήσιμα θέματα και συμβουλές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα μάθημα δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Για παράδειγμα πέντε μαθήματα που θα παραδίδονται ηλεκτρονικά για κάθε μία μέρα της εβδομάδος.
Εναλλακτικά, εστιαστείτε στο να γράψετε μια σειρά άρθρων (στο WordPress ονομάζονται αποστολές) στο blog σας, τις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε όλες μαζί σε μία μορφή συνοπτικής αναφοράς και να δημιουργήσετε και μία βίντεο έκδοση της  αναφοράς.  Δώστε ελεύθερα την αναφορά σε αντάλλαγμα κάποιος να εγγραφεί στη λίστα σας.

Μην αγχώνεστε, οι πηγές παρακάτω θα σας κατατοπίσουν και θα σας επεξηγήσουν πως να συνδυάσετε όλα τα παραπάνω. Καλή επιτυχία!

Επιπλέον Μελέτη: Δημιουργώντας Εκπληκτικό Περιεχόμενο

Πηγές Για Το Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ

Τώρα που έχετε καταπιαστεί για τα καλά με τη δημιουργία εκπληκτικού περιεχομένου θα ήταν συνετό να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας της ηλεκτρονικής λίστας σας.  Τον άλλο στόχο που θα πρέπει να εκπληρώσετε σε αυτό το Μάθημα.

Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού μάρκετινγκ Aweber για να αρχίσετε σιγά σιγά να δημιουργείτε τη βάση των υποψήφιων πελατών σας μαζεύοντας email υποψήφιων πελατών.

Για αυτό θα πρέπει  να τοποθετήσετε σε περίοπτες θέσεις στο blog σας όπου οι επισκέπτες να μπορούνε να εγγραφούνε στη λίστα με τις ενημερώσεις. Υπάρχουνε πάρα πολλά εργαλεία για να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό, ειδικά στο WordPress τα περισσότερα εκ των οποίων είναι δωρεάν.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

Σχολιάστε