ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ON PAGE SEO Η OFF PAGE SEO

ON PAGE SEO-OFF PAGE SEO-1

ON PAGE SEO Η OFF PAGE SEO

Ποιες οι διαφορές τους και γιατί χρειάζονται και τα δύο για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την περίεργη ορολογία του SEO και τις παράξενες όλες αυτές λέξεις που μοιάζουν κινέζικα για όλους τους κοινούς θνητούς.

Ομολογώ και πως για μένα όλη αυτή η τεχνική ορολογία στην βελτιστοποίηση ιστοσελίδων ήταν κάπως άγνωστη και πολλές φορές περίεργη. Αυτό ήτανε βέβαια στην αρχή και πριν πολλά πολλά χρόνια.

Ας πάμε όμως να δούμε δύο βασικές κατηγορίες της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων:

  • On page SEO
  • Off page SEO

Τι είναι το on page SEO;

Το on page SEO ή αλλιώς βελτιστοποίηση εντός σελίδας έχει να κάνει με όλες αυτές τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν εντός της ιστοσελίδας σας ώστε αυτή να ανέβει στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση εντός σελίδας ή on page SEO είναι η βάση από όπου ξεκινάμε για να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες σελίδες προορισμού και το σωστό on page SEO. Το on page SEO οφείλεται για το 30% της συνολικής προσπάθειας που απαιτείτε για να ανέβει η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

Το on page SEO περιλαμβάνει, το περιεχόμενο, τους τίτλους της ιστοσελίδας, τα meta keywords, τα meta tags, το τεχνικό SEO, τα εσωτερικά links, τις εικόνες και τα βίντεο, την ταχύτητα φόρτωσης, το domain name και πολλούς άλλους παράγοντες αναζήτησης.

Τι είναι το off page SEO;

ON PAGE SEO-OFF PAGE SEO

Το off page SEO λέγεται διαφορετικά και εκτός σελίδας βελτιστοποίηση και έχει να κάνει με όλες εκείνες τις μεθόδους, τις τεχνικές και τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν εκτός της ιστοσελίδας μας ώστε αυτή να μπορέσει να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης με τις λέξεις κλειδιά που θέλετε.

Το 70% της επιτυχίας οφείλεται σε πράγματα και στρατηγικές στο SEO που δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με την ιστοσελίδα σας ή τις σελίδες προορισμού σας.

Κυρίως το off page SEO απαρτίζεται από:

  • backlinks
  • social media signals
  • anchor text κτλ
  • social media profiles

Με τη μεγαλύτερη βαρύτητα να έχουν για το off page SEO τα backlinks, είναι πολύ σημαντικό να χτίζετε ποιοτικά και σχετικά με το site σας backlinks κάθε μήνα.

Όσο πιο σημαντικά και σχετικά με το αντικείμενο σας είναι τα sites που έχουν backlinks που δείχνουν προς το δικό σας site, τόσο πιο γρήγορα θα ανεβείτε στις μηχανές αναζήτησης.

Ακόμα και σήμερα, μετά από τόσες δεκάδες αλλαγές στον αλγόριθμο αναζήτησης της Google, πάλι την μεγαλύτερη βαρύτητα την κατέχουν τα backlinks και θα πρέπει να συμμετέχουν σε κάθε εκστρατεία SEO.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για on page SEO και για off page SEO

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείτε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από το 2000 στον χώρο του ίντερνετ, της κατασκευής ιστοσελίδων, της κατασκευής eshop και της προώθησης ιστοσελίδων.

Επειδή η βελτιστοποίηση αλλά και η προώθηση μιας ιστοσελίδας είναι πολύ εξειδικευμένη υπόθεση και κάθε σφάλμα μπορεί να το πληρώσετε πολύ σοβαρά με κάποια ποινή από την Google, θα πρέπει πάντα να ρωτάτε και να αναθέτετε αυτήν την δύσκολη εργασία στους ειδικούς του SEO και να μην παίρνετε μόνοι σας τα πάντα στα χέρια σας.

Όποια και αν είναι η ιστοσελίδα σας και όποια και αν είναι οι θέσεις σας στις μηχανές αναζήτησης σήμερα, δεν έχει καμία σημασία. Για όλες τις ιστοσελίδες και όλες τις επιχειρήσεις στο ίντερνετ υπάρχουν λύσεις και τρόποι για να αυξήσουν την κίνηση στο ίντερνετ, την οργανική επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης και τέλος την πελατεία τους.

Μπορείτε να ζητήσετε σήμερα μια προσφορά για off page SEO καθώς και για on page SEO και να δείτε τι αποτελέσματα μπορούμε να φέρουμε για εσάς.

Δείτε περισσότερα για το on page SEO και το off page SEO:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ιστοσελίδας ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για web design ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

Σχολιάστε