ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

SEO WEB DESIGN NEWS 1

SEO-WEB-DESIGN

SEO WEB DESIGN NEWS 1

Μάθετε τα πάντα γύρω από το SEO, το Web Design, τα e-shop και το internet marketing!

Σας καλωσορίζω στο πρώτο SEO WEB DESIGN NEWS, μετά από 9 μήνες στον αέρα με το ParaMarketing.gr Blog, το οποίο αποστέλλεται σε 729 παραλήπτες σε όλο τον κόσμο, από την Κύπρο μέχρι την Αμερική.

Το SEO Newsletter, θα σας έρχεται κάθε Πέμπτη στο email σας, ξεχωριστά με τα μαθήματα που έχετε επιλέξει!

Μπορείτε να συστήσετε τους φίλους σας να γραφτούν εντελώς δωρεάν στο newsletter μου.

 

Γιατί να γραφτείτε στο SEO Web Design Neswletter

Οι λόγοι για να γραφτεί κάποιος στο SEO Web Design Neswletter μου είναι πάρα πολλοί:

 • Για να βελτιώσετε το SEO σας και να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google.
 • Για να αυξήσετε την ορατότητα του site σας στη Google.
 • Για να φτιάξετε το δικό σας site, blog ή e-shop αν δεν έχετε ακόμη.
 • Για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και το τζίρο σας.
 • Για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του personal branding.
 • Για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες των social media, facebook, twitter και του ίντερνετ μάρκετινγκ.
 • Για να βελτιώσετε το site σας σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.
 • Για να μπορέσετε να βγάλετε τα πρώτα σας λεφτά στο internet.
 • Για να μην μείνετε πίσω από τις εξελίξεις που τρέχουν ραγδαία στην νέα τεχνολογία.

 

Τι θα μάθετε σε αυτό το SEO Web Design Newsletter;

Web Design: 8 συμβουλες για ασφαλεια στο WordPress

Πόσο ασφαλές είναι το site σας; Μάθετε τα πάντα γύρω από την ασφάλεια στο ίντερνετ και για την ασφάλεια του WordPress site σας.

Το WordPress από μόνο του είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι αρκετά ασφαλές. Καλό είναι όμως να λάβουμε κάποια προληπτικά μέτρα που θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο να μας ρίξουν το site. Επίδοξοι hackers καθημερινά εξαπολύουν αυτόματες επιθέσεις με κακόβουλα bots. Κακόβουλο λογισμικό μπορεί να εξαπολύσει χιλιάδες επιθέσεις παγκοσμίως και χωρίς μεγάλο κόπο ένα ευάλωτο site μπορεί να πέσει σαν τραπουλόχαρτο.

Web design : Πως να επιλέξετε ένα WordPress Theme

Το WordPress Theme που θα επιλέξετε είναι και αυτός ένας από τους 200 παράγοντες SEO της Google και αποτελεί βαρόμετρο στην επιτυχία ή την αποτυχία του site σας.

Ένα SEO Web Design θα εκτοξεύσει το site σας στα ύψη και θα φέρει την πολύτιμη επισκεψιμότητα ή το traffic που είναι το αίμα για να επιβιώσει το site σας. Είτε το site σας είναι παλιό, είτε είναι καινούριο, θα πρέπει να πάρετε μια σοφή απόφαση σχετικά με το θέμα WordPress που έχετε επιλέξει ή θα επιλέξετε.

SEO : Γιατί το χρειαζόμαστε ;

Συγκεκριμένες στρατηγικές SEO μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σου να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις στη Google με αποτέλεσμα έτσι να αυξηθεί η επισκεψιμότητα ή το πολύτιμο traffic στο site σου από πελάτες που αναζητούν μία επιχείρηση ή προϊόντα σαν τα δικά σου.

Τα νούμερα μιλάνε πάντα καλύτερα, έτσι ακολουθούν 7 στατιστικά που αποδεικνύουν την δύναμη του SEO :

 • 83% των χρηστών κάνουν αναζητήσεις στο internet.
 • 94% των χρηστών κάνουν κλικ  στα οργανικά αποτελέσματα όχι στις πληρωμένες διαφημίσεις.
 • 75% των χρηστών δεν πάει ποτέ στην 2η σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Η αναζήτηση είναι η νούμερο 1 αιτία που δημιουργεί traffic στα sites ή blogs ξεπερνώντας τα social media κατά 300%.
 • 39% των πελατών των εταιριών προέρχεται από αναζήτηση.
 • 50% των υποψήφιων πελατών είναι πιο πιθανό να κλικάρουν σε ένα site το οποίο εμφανίζεται περισσότερο από μία φορά στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.
 • Κατά μέσον όρο το 35% των αναζητήσεων μετατρέπονται σε επισκέψεις στα 3 πρώτα οργανικά αποτελέσματα.
 • Το 48% πάνε στα οργανικά αποτελέσματα της πρώτης θέσης, το 12% στα οργανικά αποτελέσματα της δεύτερης θέσης και το 8% στα αποτελέσματα της 3ης θέσης στη Google. Το υπόλοιπο 32% της κίνησης διαμοιράζεται στις υπόλοιπες θέσεις των αποτελεσμάτων τόσο της Google, αλλά και της Bing.

SEO FAQ

Μέχρι τώρα έχω απαντήσει σε πάρα πολλές ερωτήσεις για το SEO και ζητήσεις για αξιολόγηση SEO. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι πρέπει να ρωτήσουν σχετικά με το SEO, γιατί απλώς δεν γνωρίζουν από αυτό, ούτε τα βασικά. Έτσι δημιούργησα αυτό το SEO FAQ για να σας δώσω μερικές απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν στο SEO.

SEO : Χαμηλώστε το bounce rate

SEO : Χαμηλώστε το bounce rate από το site σας, αυξήστε το score σας στην Alexa και μετατρέψτε περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες!

Τελικά ποιο ποσοστό bounce rate είναι καλό;

Αυτό είναι πολύ σχετικό, υπάρχουν site και με 1% bounce rate! Υπάρχουν όμως και sites με 75%. Όσο πιο χαμηλό είναι το bounce rate, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνει το site σας στην google, τόσο πιο πολύ ανεβαίνει το Alexa score σας και τόσο πιο πολύ παραμένουν οι επισκέπτες στο site σας με πιθανότητα να γίνουν πελάτες σας.

Το bounce rate είναι ένας από τους 200 παράγοντες SEO του αλγορίθμου της Google και είναι γνωστό ως ποσοστό εγκατάλειψης των επισκεπτών που φτάνουν σε μια σελίδα στο site σας. Μετά απλώς φεύγουν.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε