ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Superstar Marketing 1

lady-gaga-superstar-marketing-4

Superstar Marketing 1

γιατί είναι πετυχημένο το μάρκετινγκ της Lady Gaga

Ξέρετε τι είναι το σούπερσταρ μάρκετινγκ; Έχετε δει ποτέ τους παπαράτσι να κυνηγούν μια σούπερ σταρ; Ξέρετε ποιος είναι ο νούμερο ένα σε οπαδούς στο twitter; Ξέρετε ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στο Χόλιγουντ; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο; Ξέρετε πόσα likes έχουν οι Scorpions στη σελίδα τους στο Facebook; 4,215,779 likes · 135,204 μιλάνε γι ‘αυτούς …

Τι  έχουν από κοινού όλα τα παραπάνω πρόσωπα που σας ανέφερα; Απλό! Είναι όλοι τους σούπερσταρ !

Δεν έχει σημασία σε ποια βιομηχανία ανήκουν, ποδοσφαιριστές , πορνοστάρ, αστέρες της ποπ, ροκ σταρ, σταρ του Χόλιγουντ, σύμβολα του σεξ, βασιλιάδες και πριγκίπισσες ,πολιτικοί, οι Νομπελίστες, οι συγγραφείς των best sellers,  όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό:  το Superstar Marketing. Γιατί όχι και σεις;

Τι είναι το superstar marketing;

Το Superstar σύστημα μάρκετινγκ είναι όλες οι πράξεις promotion και υπέρμετρης δημοσιότητας που θα σας οδηγήσουν να συζητιέται η επιχείρηση, το πρόσωπό σας ή η ιστοσελίδα σας καθημερινά. Με το Superstar Marketing, μπορείτε συνεχώς να τροφοδοτείτε τη λίστα σας με νέους συνεργάτες , επειδή αισθάνονται ότι έχετε κάτι μεγάλης αξίας για να τους προσφέρετε.

Κάθε Superstar είχε δημιουργήσει πολύτιμο και μοναδικό περιεχόμενο, είναι στην επιχείρηση των δικαιωμάτων και ξέρουν ότι η άδεια χρήσης  του περιεχόμενου τους θα τους αποφέρει πολλά εισοδήματα και κυρίως παθητικά.

Πολλοί επαγγελματίες του μάρκετινγκ στο ίντερνετ έχουνε αγγίξει και αυτοί με τον τρόπο τους τα όρια των σούπερσταρ σε εισοδήματα και σε φήμη. Δεν θέλω να αναφέρω τώρα κάποιους, αλλά πολλοί bloggers έχουν γίνει εκατομμυριούχοι. Πώς το κατάφεραν αυτό; Απλώς προβάλλοντας τον εαυτό τους και δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο.

Lady Gaga και Superstar Marketing

Η κορυφαία πρωταθλήτρια του σούπερσταρ μάρκετινγκ και αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της Ποπ είναι η Lady Gaga. Φαντάζομαι θα γνωρίζετε και άλλους τραγουδιστές με καλύτερη φωνή από τη lady gaga ή πιο καλά και ποιοτικά τραγούδια. Όμως η lady Gaga έχει αυτό το μικρόβιο της ακραίας δημοσιότητας και κάθε της εμφάνιση είναι ισοπεδωτική, απλά δεν αφήνει περιθώριο να σκεφτείτε κανέναν άλλο καλλιτέχνη!

Οφέλη του Σούπερσταρ μάρκετινγκ

Για τον επαγγελματία του ίντερνετ, τα οφέλη του Superstar συστήματος μάρκετινγκ είναι ατελείωτα. Το σημαντικότερο είναι ότι το superstar marketing αντικαθιστά το κεφάλαιο κίνησης και τα χρήματα άμα δεν τα έχετε. Είναι ο μοχλός ανάπτυξης ή η τρελή ιδέα που θα γίνει μόδα αύριο.

Πιστεύετε ότι τα χρήματα είναι το μόνο απαραίτητο που χρειάζεστε για να αναπτυχθείτε;  Χωρίς την κατάλληλη προβολή η επιχείρησή σας είτε επίγεια είτε ηλεκτρονική, είτε MLM, δεν θα πάει πουθενά.

Επιπλέον, το Superstar Marketing σας επιτρέπει να δημιουργήσετε περισσότερες προοπτικές για την επιχείρησή σας. Πολλοί από τους πελάτες, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν το κεφάλαιο για την ΔΙΑΔΟΣΗ της επιχείρησή σας ή της σελίδας σας είναι επίσης πιθανοί συνεργάτες, και αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο σε κάθε Superstar σύστημα μάρκετινγκ. Χωρίς να το συνειδητοποιούν αυτό, οι ίδιοι οι πελάτες σας θα σας κάνουν σούπερσταρ.

Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην τεράστια έκθεση

Το Superstar Marketing είναι ένα μαζικό σύστημα μάρκετινγκ με παθητική μαζική δράση. Αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με κάθε άλλο σύστημα μάρκετινγκ, μάρκετινγκ δικτύων ή μάρκετινγκ αντιπροσώπων ή ίντερνετ μάρκετινγκ. Τα πρότυπα αυτά βασίζονται στην ενεργό μαζική δράση που έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει σε επιτυχία εκ των προτέρων. Πόσες ώρες έχετε στην ημέρα; Πόσες ώρες μπορείτε να διαθέσετε για το μάρκετινγκ ;

Τα μυστικά σε αυτήν την έννοια είναι να χτίσετε την επιχείρησή σας με βάση την ελάχιστη προσπάθεια των μαζών αντί να την οικοδομήσετε  με την δική σας 1000% προσπάθεια.

AHA !

Ο John Paul Getty το είπε καλύτερα όταν είπε «Θα προτιμούσα να έχω το 1% των προσπαθειών 1οο ανθρώπων, από το 100% των προσπαθειών του εαυτού μου» .

Στην εποχή του WEB 2.0 η ρήση του Getty μεγεθύνεται. Εγώ απλώς το αναδιατυπώνω:  στο σούπερσταρ μάρκετινγκ είναι πιο εύκολο να έχεις το 1 τοις χιλοίς των προσπαθειών των εκατομμυρίων, από το 1000 % των προσπαθειών του εαυτό μου.

Η μόχλευση του χρόνου σας δεν θα έρθει ποτέ σε σας με τη χρήση παραδοσιακών μεθόδων μάρκετινγκ, καθώς και παραδοσιακού δικτυακού μάρκετινγκ σε ξενοδοχεία και πυραμίδες! Για να μην αφήσω τους αδαής στο απυρόβλητο-

Superstar Μάρκετινγκ και Σχέσεις

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε για το επιχειρηματικό μοντέλο Superstar Marketing είναι ότι δεν έχει να κάνει με πωλήσεις, γιατί τελικά το προϊόν είστε εσείς και πουλάτε βασικά τον εαυτό σας. Πρόκειται για την οικοδόμηση  σχέσεων και συστημάτων.

Ναι, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φυσικά και πωλούνται, αλλά όχι μέσω των συμβατικών πωλήσεων. Τα προϊόντα  πωλούνται μέσω συστημάτων όπως ιστοσελίδες, βίντεο, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδραστικά ηλεκτρονικά μηνύματα, CDs, DVDs, τηλεδιασκέψεων και webinar! Οι περισσότερες πωλήσεις στο Superstar Marketing συμβαίνουν σε πολλαπλά ανοίγματα με συνεχή παρακολούθηση και την περαιτέρω οικοδόμηση σχέσεων και όχι στην πρώτη επαφή. Στατιστικά στις πωλήσεις και στην ψυχολογία λένε ότι το 80 % των ανθρώπων  αγοράζουν από την 5η έως την 12η επαφή με σας ή την υπηρεσία σας ! AHA !

Το Superstar Marketing έχει να κάνει πιο πολύ με το Timing και όχι το μάρκετινγκ

Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το Superstar Marketing είναι πιο πολύ σχετικό με το Timing στη ζωή ενός ατόμου  Δεν μπορείς να πεις το λάθος πράγμα στο σωστό πρόσωπο και δεν μπορείτε να πείτε το σωστό πράγμα σε λάθος άτομο. Έτσι, δεν απογοητευόμαστε όταν οι άνθρωποι λένε ότι δεν ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την επιχείρησή σας .

Συνεχίστε να στείλετε μηνιαίες ενημερώσεις στη λίστα σας για τις επιτυχίες σας και τα οφέλη του προϊόντος ή της υπηρεσίες σας, καθώς και μαρτυρίες ευχαριστημένων πελατών. Και όταν ο συγχρονισμός είναι σωστός , το πρόσωπο που ήταν κάποτε ήταν ένα ΟΧΙ σήμερα θα γίνει ένα ΝΑΙ! Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά. Η ζωή κυλά και τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή των ανθρώπων. Ποτέ δεν ξέρεις πότε ο χρόνος θα είναι σωστός για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Να είστε επαγγελματίας και να συμπεριφέρεστε ανάλογα.

Έχετε δει ποτέ τον Tom Cruz να παρακαλάει τους παραγωγούς για μια ταινία; Τον Michael Jackson να πέφτει στα πόδια σας για να αγοράσετε το νέο του CD;

Superstar Marketing: Σταματήστε να κυνηγάτε ανθρώπους και να αρχίστε να προσφέρετε ή να βοηθάτε

Το Superstar μάρκετινγκ είναι όλο για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και σχέσεων πρώτα και αναζητούν νέους επιχειρηματικούς εταίρους ή πελάτες μετά. Πρόκειται για τη συνεργασία σας με άλλους ομοϊδεάτες  επιχειρηματίες για να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο περισσότερο καθώς και στην επίτευξη των στόχων του άλλο.

Το Superstar μάρκετινγκ όπως και η ιστοσελίδα ή η ηλεκτρονική σας επιχείρηση είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να λύσουν τα προβλήματά τους.

Το Superstar Marketing είναι στοχoθετημένο μάρκετινγκ

Ή αλλιώς target marketing.
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε το εξής:
Από το 99.41 % των ανθρώπων που αποτυγχάνουν στον Internet, το 99% δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο και γενικά δεν απευθύνεται σε κάποια συγκεκριμένη αγορά η ιστοσελίδα τους ή το προϊόν τους.

Superstar Marketing και Branding : Όταν το προϊόν είστε εσείς

Το Branding, στο σύνολό του, είναι απαραίτητο για κάθε σοβαρή επιχείρηση  επειδή το εμπορικό σήμα της εταιρείας είναι αυτό που ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της και την καθιστά μοναδική. Στη web 2.0 εποχή του σήμερα, είναι απαραίτητο για τους περισσότερους από εμάς να έχουν μια online παρουσία για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Ένα αποτελεσματικό branding στο Internet, όπως ακριβώς και το offline ομόλογό του, βοηθά να φέρει την ευαισθητοποίηση για την μοναδική προσφορά της επιχείρησής σας (Unique Selling Proposition), την μοναδική πρόταση πώλησης σας και οδηγεί τον πελάτη σε κίνηση και τις πωλήσεις σε άνοδο.

Ενώ το online branding προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, προκειμένου το online branding να είναι αποτελεσματικό πρέπει κανείς να προσελκύσει και να κάνει τους πελάτες της να συμμετάσχουν. Αυτό δεν είναι εύκολο στο διαδίκτυο. Το Branding δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όπως το να φτιάξω ένα blog και προσθέτοντας το λογότυπο της εταιρείας και το σύνθημά σας.

Superstar Marketing Resources

 

Ξέχασα κάτι;

internet-lifestyle-selfie-kissavos

Σίγουρα με ένα άρθρο δεν μπορείς να εξαντλήσεις ένα θέμα, όμως μπορείς να εγείρεις το ενδιαφέρον και να ξεκινήσεις μια συζήτηση με τον κόσμο. Άμα θέλετε να συμμετέχετε και σεις σε αυτή την συζήτηση, αφήστε το σχόλιο σας ή την ερώτηση σας κάτω από το άρθρο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε άλλα άρθρα στο Paramarketing:

 

 

 

Σχολιάστε