ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Πως να φτιάξετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πως να φτιάξετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Καλησπέρα φίλοι μου, σε αυτό το μικρό βίντεο θα σας δείξω πώς μπορείτε να φτιάξετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να βγάλετε χρήματα  από την ιστοσελίδα σας σε τρία απλά βήματα:

 1. Το πρώτο βήμα είναι να εγγραφείτε στη σελίδα μου  για να πάρετε τον οδηγό Πως να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google!
 2. Να πάτε στη σελίδα 400.aweber.com για να εγγραφείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Aweber μόνο με 1 ευρώ για τον πρώτο μήνα!
 3. Να κάνετε κοινοποίηση αυτή τη σελίδα στο facebook, ούτως ώστε και άλλοι φίλοι σας να επωφεληθούν από τις μοναδικές πληροφορίες του βίντεο.

Γιατί τα λεφτά είναι στη λίστα;

email-list-1
Τα λεφτά είναι στη λίστα!

Η δεξαμενή των υποψηφίων πελατών σας είναι στη λίστα και ο μοναδικός τρόπος να αντλήσετε πελάτες από το ίντερνετ είναι να καλλιεργήσετε σχέσεις με τους υποψηφίους σας αναπαράγοντας τον εαυτό σας πολλές φορές.

Για παράδειγμα, εάν ήσασταν πωλητής θα έπρεπε να δείτε τον υποψήφιο πελάτη μέχρι να αγοράσει 7-12 φορές. Το 80% των πελατών που αγοράζει ένα προϊόν ή υπηρεσία, αγοράζει μεταξύ 7ου και 12ου ραντεβού! Δηλαδή θα πρέπει για να κλείσετε 100 πελάτες να κάνετε 700 με 1000 ραντεβού!

Επειδή λοιπόν δεν είστε υπεράνθρωποι, η καλύτερη λύση είναι να πολλαπλασιάσετε τον εαυτό σας με τη δύναμη του ίντερνετ και του email marketing! Εμπρός λοιπόν να χτίσετε τη λίστα σας!

Μικρές συμβουλές για να χτίσετε τη λίστα σας

To email marketing είναι ένα πολύ καλό εργαλείο πωλήσεων.

 1. Σταματήστε να κυνηγάτε φίλους, συγγενείς, να παίρνετε τηλέφωνο όποιον γνωστό έχετε και να μιλάτε πολύ.
 2. Δεν εφαρμόζουμε την τακτική του κυνηγητού αλλά τεχνικές inbounce marketing, δηλαδή τεχνικές ελκυστικού μάρκετινγκ.
 3. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστείτε το δικό σας site ή το δικό σας blog προσωπικής προβολής. Δεν μιλάμε για σελίδα ή υποσελίδα στο blogger ή κάπου αλλού.  Αλλά για την δική σας σελίδα στο ίντερνετ.

Τα χρήματα στο ίντερνετ ότι δουλειά και να κάνετε είναι στη λίστα. Χωρίς λίστα δεν πρόκειται να βγάλετε ποτέ λεφτά!

 1. Στην ιστοσελίδα σας θα μπορείτε να παρουσιάζετε όποια επιχείρηση θέλετε εσείς και θα μπορείτε να βάζετε και διαφημίσεις. Επίσης θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την λίστα σας και να την επεκτείνετε. Όταν λέμε για τη λίστα σας, εννοούμε για την λίστα email η οποία είναι πολύ σημαντική. Τα χρήματα στο ίντερνετ ότι δουλειά και να κάνετε είναι στη λίστα. Χωρίς λίστα δεν πρόκειται να βγάλετε ποτέ λεφτά!
 2. Πρέπει να εργαστείτε έξυπνα και μεθοδικά γιατί στόχος σας είναι να περάσουν οι επισκέπτες από τη σελίδα σας στη λίστα σας και από εκεί να γίνουν πελάτες ή συνεργάτες σας.
 3. Προσαρμόστε μια φόρμα εγγραφής σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα σας ή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό μπορεί να γίνει στην κορυφή της σελίδα ή στο πεδίο με τις μονάδες δεξιά της σελίδας σας. Φροντίστε η φόρμα εγγραφής σας να είναι ορατή και να κατευθύνετε τον επισκέπτη στο να γραφτεί στη λίστα σας.
 4. Δώστε κάτι δωρεάν σε αντάλλαγμα το email των επισκεπτών σας, μπορεί να είναι ένα ebook, ένα βίντεο ή κάτι σαν επιβράβευση για να υπάρχει κίνητρο για να σας δώσουν το email τους.
 5. Επιμείνετε στον στόχο σας και κάντε δοκιμές στο τι δουλεύει και τι όχι. Ότι δεν αποδίδει απλώς ξεφορτωθείτε το και προχωρήστε παρακάτω.

Για ότι απορία έχετε μπορείτε να με ρίξετε ένα τηλέφωνο στο 6972.364.387 είναι Whats Up και θα σας βοηθήσω άμεσα να χτίσετε τη δική σας λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όποια επιχείρηση και εάν έχετε!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Πηγές για να χτίσετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Καταπληκτικές πηγές για να μάθετε για την επιτυχία στο μάρκετινγκ, στο δικτυακό μάρκετινγκ και στο personal branding ή την προσωπική προβολή:

3 σκέψεις στο “Πως να φτιάξετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”

 1. Ναι, αν και δεν ξέρω πως δουλεύει πολύ καλά το email marketing, νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε τη δική μας email list. Ποια εταιρεία να πάρω όμως, Γιάννη, την aweber ή την Mailchimp; Υπάρχει κάποια άλλη εξίσου καλή εταιρεία για emial marketing;

  Απάντηση

Σχολιάστε