ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Web design 2: Δημιουργία Blog σε WordPress

Web design 2: Δημιουργία Blog σε WordPress

Φτιάξτε το δικό σας blog, site ή e-shop σε WordPress σε 60 λεπτά! Δείτε το δεύτερο μέρος.

Το ξέρω ότι όλοι σας θέλετε ή θα θελήσετε να φτιάξετε το δικό σας blog. Έτσι λίγο web design σε WordPress ή WordPress Web Design είναι απαραίτητο για κάθε έναν που θέλει να φτιάξει ένα blog ή έχει ένα blog και θέλει να το συμμαζέψει λίγο και δεν ξέρει πως.

Μετά την επιτυχία του πρώτου μέρους, αποφάσισα να γυρίσω και το δεύτερο μέρος, Web Design 2. Εάν δεν έχετε δει ακόμα το πρώτο μέρος, καλό να το δείτε τώρα πριν προχωρήσετε παρακάτω. Δείτε το πρώτο μέρος του Web Design: Web design: Κατασκευάστε το δικό σας Blog σε WordPress

Web Design: Εργαλεία ταχύτητα φόρτωσης

τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στο web design δεύτερο μέρος είναι τα παρακάτω:

tools.pingdom.com

Για τη μέτρηση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας. Μην ξεχνάτε ότι η ταχύτητα φόρτωσης του site σας είναι παράγοντας SEO και προσμετράτε από την Google. Μια άλλη εναλλακτική υπηρεσία είναι και το gtmetrix.com.

Web Design WordPress Plugins

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ασφάλεια και την ταχύτητα, kαθώς και τις ρυθμίσεις στο SEO plugin για WordPress του Yoast.

Stealth Login Page

Προστατέψτε το blog σας με την δημιουργία ενός τετραψήφιου pin και αποτρέψετε κάθε επίδοξο hacker από κακόβουλες επιθέσεις στο site σας.

WP Security Audit Log

Δείτε κάθε αλλαγή στην εγκατάσταση του WordPress αναλυτικά με αυτό το plugin.

WP Super Cache

Μειώστε ως το μισό το χρόνο φόρτωσης του site σας!

Επειδή η ταχύτητα είναι παράγοντας SEO, αλλά μετράει και στην συνολική εμπειρία του χρήστη της ιστοσελίδα μας, καλό θα είναι να κρατήσουμε την ταχύτητα φόρτωσης κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα. Μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρνει η ταχύτητα φόρτωσης όταν μιλάμε για εγγραφές στη λίστα σας και για μετατροπή.

Επίσης το ποσοστό εγκατάλειψης σε μια ιστοσελίδα ή e-shop που αργεί φαινομενικά είναι πολύ υψηλά. Οι πωλήσεις στο e-shop αυξάνονται κατακόρυφα όταν έχω ένα site που φορτώνει ταχύτατα. Η ταχύτητα φόρτωσης δεν εξαρτάται μόνο από το hosting, αλλά και από το μέγεθος της ιστοσελίδας, το μέγεθος των φωτογραφιών και την αρχιτεκτονική. Το WordPress συνδυάζει όλα τα παραπάνω για αυτό δικαίως έχει χαρακτηριστεί το νούμερο ένα.

 Web design και google webmaster tools

Google webmaster tools

Για να καταχωρίσετε το xml sitemap του blog σας στη Google, χρειάζεται να εγγραφείτε στα webmaster tools, το οποίο είναι αρκετά εύκολο εάν έχετε ένα gmail account στη Google. To xml sitemap σας βοηθάει να ευρετηριάσετε γρήγορα και έυκολα όλες τις σελίδες από το site σας στη Google. Το xml sitemap δημιουργείτε αυτόματα με την εγκατάσταση του πρόσθετου WordPress SEO.

Google drive

15 gigabyte χώρος για να κρατήσετε τα αντίγραφα ασφαλείας του site σας στο cloud της Google, εντελώς δωρεάν! Στα αντίγραφα ασφαλείας η βασική αρχή είναι να έχετε τουλάχιστον 3!

Gmail account

Άμα δεν έχετε έναν λογαριασμό gmail, ευκαιρία είναι γιατί σίγουρα θα σας χρειαστεί!

Λοιπά εργαλεία στο WordPress Web Design

jing

Το πολύτιμο εργαλείο καταγραφής της οθόνης, μέτρησης των pixels, λήψης φωτογραφιών, εντελώς δωρεάν!

web-design

WordPress Web Design: Πηγές

Επειδή το ξέρω ότι είστε ιδιαίτερα μελετηροί και απαιτητικοί, θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το Web Design και δεν σας φτάνει μόνο το WP PinUp και θέλετε να μάθετε για την τελευταία λέξη στο web design, το Parallax design, ξετρύπωσα για σας τις παρακάτω πηγές, φυσικά στα αγγλικά, θαυμάστε:

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

 

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

Σχολιάστε