ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

14 Πράγματα που θα άλλαζα αν ξεκινούσα στο internet σήμερα

lefta-social-media-5

14 Πράγματα που θα άλλαζα αν ξεκινούσα στο  internet σήμερα

Αν είχα μια μηχανή του χρόνου. Θα ήθελα να προγραμματιστεί  για το 2000. Το έτος που ξεκίνησα το πρώτο site στο internet. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το μηχάνημα χρόνο για να στείλω στον εαυτό μου ένα e-mail μια λίστα με πράγματα που θα ήθελα να κάνω διαφορετικά.


Αλλά προτού να μπω  σε μια μηχανή του χρόνου, σκέφτηκα να μοιραστώ τη λίστα μου μαζί σας πρώτα …

1. Χτίστε τη λίστα email σας από τη Μέρα Νούμερο 1.

Δεν χωράνε δικαιολογίες. Βρείτε κάποιον ειδικό να σας βοηθήσει με το email marketing και το aweber. Οτιδήποτε και να κάνετε, θέστε πρώτη σας προτεραιότητα την εγγραφή πολλών συνδρομητών στη λίστα σας. Αυτό ήτανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην επιχείρηση μου και με έχει στοιχίσει σήμερα περισσότερο από 140.000€ από διαφυγόντα κέρδη!

2. Το να χτίσετε το πελατολόγιο σας είναι ευκολότερο και ταχύτερο από ποτέ!

Χάρις στο email marketing και τα  social media μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας σε χιλιάδες ανθρώπους με ένα απλό κλικ. Ο κάθε ένας μας μπορεί με μια απλή σύνδεση στο ίντερνετ να δημιουργήσει από το blogging ένα αρκετά μεγάλο κοινό και να χτίσει την επιχείρηση του γρηγορότερα από ποτέ.

3. Ξεκινήστε να αναθέτετε τις δύσκολες εργασίες από την αρχή.

Μην ανησυχείτε. Δεν σας προτείνω να προσλάβετε κάποιον βοηθό ή virtual assistant. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αλλά θα ήθελα να σταματήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας και να χρησιμοποιήσετε sites όπως το Fiverr, oDesk, Microlancer, και το PeoplePerHour.com καθώς και το ανερχόμενο Outsourcely.

Ειδικά για το Oursourcely, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε της μοναδικής προσφοράς μας και να πάρετε έκπτωση 30% σε όλα τα πακέτα απλώς και μόνο συμπληρώνοντας τον κωδικό staff30 στο πεδίο εγγραφής!

Η κατασκευή ιστοσελίδων, το SEO και το web design θα πρέπει να είναι δουλειές που να αναθέτετε στους ειδικούς άμα θέλετε να πετύχετε και να αξιοποιήσετε το χρόνο σας σωστά.

4. Επενδύστε το 20% του χρόνου σας στο να μαθαίνετε. Το υπόλοιπο 80% αξιοποιήστε το στο να ΚΑΝΕΤΕ.

Είμαστε στην επιχείρηση του ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και όχι του μαθαίνω πράγματα. Και έτσι μόνο θα μάθετε ότι το να κάνετε πράγματα θα είναι αυτό που θα σας κάνει να μάθετε πράγματα. Η μαζική δράση νικάει τα πάντα στο ίντερνετ!

5. Η ανάπτυξη της επιχείρησης σας βρίσκεται πάντα εκτός της ζώνης βολής σας.

6. Το να δημιουργήσετε το δικό σας προϊόν είναι το νούμερο #1 πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε κέρδη στην επιχείρηση σας.

Τα Affiliate products είναι υπέροχα. Αλλά ο κύριος όγκος των προμηθειών σας θα έρθει μόνο από τα ΔΙΚΑ σας προϊόντα. Ειδικά όταν έχετε χτίσει μια ορδή φανατικών θαυμαστών.

7. Το επαναλαμβανόμενο παθητικό εισόδημα είναι η ΒΑΣΗ της επιχείρησης σας.

Πάρα πολλοί επιχειρηματίες στο ίντερνετ εξαρτώνται από το μοντέλο product launch, κάτι ανάλογο με το ποίημα περιμένοντας τους βαρβάρους του Καβάφη. Παρόλο που ίσως αυτό το μοντέλο μπορεί να δημιουργήσει ένα καλό μίνι καταρράκτη εισοδήματος για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό το εισόδημα θα εξαφανιστεί μετά από μερικές εβδομάδες. Χτίστε την επιχείρηση σας σε επαναλαμβανόμενο εισόδημα. Όλα τα άλλα είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

8. Σταματήστε να ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι.

Οι άνθρωποι που δεν δημιουργούν καμία αντίδραση στους άλλους είναι αυτοί που δεν κάνουν τίποτα, δεν λένε τίποτα και εν τέλει δεν πετυχαίνουν τίποτα στη ζωή τους. Βρείτε την αγορά στόχο σας και εξυπηρετήστε τους με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας τους τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τα λεφτά τους.

9. Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε μια πώληση είναι με το email marketing.

Στην πραγματικότητα είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να χτίσετε ένα κερδοφόρο site, ένα κερδοφόρο e-shop ή μαι κερδοφόρα ηλεκτρονική επιχείρηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάθε φορά που στέλνετε email στη λίστα σας, και το συστήνω να το κάνετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το personal branding, γίνεστε ένας ειδικός στον τομέα σας. Οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται και σίγουρα κάποιο θα αγοράσουν από εσάς αν καλλιεργήσετε τις ΣΧΕΣΕΙΣ σας μεταξύ σας.

10. Να στέλνετε email στους συνδρομητές σας 1- 3 φορές την εβδομάδα.

Το τακτικό email είναι σαν την δική σας εκπομπή στην τηλεόραση. Οι υποψήφιοι πελάτες σας θα περιμένουν κάθε φορά το email σας για να τους εκπαιδεύσετε, να τους εμπνεύσετε και να τους βοηθήσετε να βρούνε λύση σε αυτό που ψάχνουν. Το να μετατρέψετε έναν αδιάφορο επισκέπτη σε έναν φανατικό ΘΑΥΜΑΣΤΗ σας είναι το νόημα της επιτυχίας.

11. Μην φοβάστε την πληρωμένη διαφήμιση.

Ακόμα και αν δεν έχει επιτυχία -εδώ γελάμε – είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας. Βέβαια, αν ξεκινούσα σήμερα πάλι από την αρχή θα προτιμούσα το SEO και το οργανικό traffic από τη Google.

12. Απλοποιήστε τα πάντα.

Το επιχειρηματικό σας μοντέλο. Τα προϊόντα σας. Το blog σας. Το σύστημα πληρωμών. Τα πάντα. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ το simple paypal button σε αντιδιαστολή με τις βαριές τραπεζικές εφαρμογές και τα e-shop για τις πληρωμές μου. Θέλω να κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια και έτσι επέλεξα την ΑΠΛΟΤΗΤΑ από την πολυπλοκότητα.

13. Εστίαση


Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας πίσω από κάθε μεγάλο επιχειρηματία στο ίντερνετ και πίσω από κάθε πετυχημένο επαγγελματία. Η υψηλή εστιασμένη εργασία παρέχει τη μεγαλύτερη μόχλευση στην επιχείρηση σας. Αν ακόμα δεν είστε πετυχημένος σε αυτό που κάνετε, απλώς ελέγξτε πως χρησιμοποιήστε το χρόνο σας.

14. Το κυριότερο όλων. Απολαύστε το ταξίδι προς την επιτυχία!

Προφανώς, ο αντικειμενικός στόχος κάθε επιχείρησης είναι να παράγουν κέρδος. Αλλά εάν δεν σας αρέσει αυτό που κάνετε, τελικά δεν έχει κάποιο νόημα το να βγάλετε μόνο λεφτά από το ίντερνετ.

Αγαπήστε αυτό που κάνετε ή κάντε μόνο αυτό που αγαπάτε. Δημιουργήστε απίστευτα προϊόντα και κάντε την επιχείρηση των ονείρων σας στο ίντερνετ!

Μάθετε περισσότερα για το πως να πετύχετε στο internet

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

 

Σχολιάστε