ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

7 Βασικά SEO Tips

google-200-factors-seo

7 Βασικά SEO Tips

Σήμερα όλο και περισσότερα blogs και νέα sites δημιουργούνται στο ίντερνετ και σχεδόν ο καθένας από αυτούς έχει φιλοδοξία να βγάλει λεφτά από το ίντερνετ. Πάρα πολλά δημοφιλή μαθήματα υπάρχουνε ιδιαίτερα στα αγγλικά, αλλά και στα ελληνικά σχετικά με το βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ, βγάλτε λεφτά με το affiliate marketing, βγάλτε λεφτά από το SEO, internet marketing και πολλά άλλα.

Όμως το πρόβλημα κάθε νέου στον χώρο του ίντερνετ, όπως και κάθε βετεράνου στο ίντερνετ είναι ότι πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά. Ένα από τα βασικά πράγματα λοιπόν στο ίντερνετ και στην παραγωγή περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης είναι το SEO.

Τι σημαίνει λοιπόν το SEO;

Το SEO είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Search Engine Optimization ή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Το SEO βασίζεται στο πως δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης και συγκεκριμένα η Google. Πρέπει να μάθετε ποιες είναι οι κατάλληλες λέξεις κλειδιά για να τις τοποθετήσετε μέσα στο site.

Αυτό γίνεται με το Adword Keyword Tool της Google, αναζητώντας τον μηνιαίο όγκο αναζητήσεων στη Google και στο δίκτυο συνεργατών της.

Το SEO είναι ζωτικής σημασίας για κάθε έναν επιχειρηματία στο ίντερνετ ή ιδιοκτήτη ιστοσελίδας, γιατί σας βοηθάει να γίνει το site σας ορατό από την Google. Η σύνηθες διαδικασία SEO ξεκινάει από το περιεχόμενο του site, τον κώδικα, τις λέξεις κλειδιά και την υποβολή του site σας στην Google.

Αναφέρομαι συνέχεια στη Google γιατί η Google είναι η πρωτεύουσα μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως σήμερα και δεν έχει νόημα να ασχολείστε με κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός και δεν υπάρχει λόγος.

Αυτή είναι η βασική φιλοσοφία του SEO, με τη μόνη διαφορά ότι η υποβολή του site σας στην Google δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα βγείτε και στην πρώτη σελίδα της Google την άλλη μέρα.

Ενώ το SEO είναι απλό, σήμερα έχει γίνει ολόκληρη επιστήμη και όλες οι προσπάθειες γίνονται για να απλοποιηθεί και άλλο, όσο το δυνατό περισσότερο.

7 Βασικά SEO Tips

Για να σας βοηθήσω και να σας εισάγω στον μαγικό κόσμο του SEO και του internet traffic ή organic traffic, θα σας δώσω 7 βασικές συμβουλές για να ξεκινήσετε.

1. Δημιουργήστε ένα sitemap.

Το sitemap βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να ανατρέξουν και να ευρετηριάσουν το site σας ταχύτερα.  Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας sitemap εντελώς δωρεάν στη διεύθυνση:  https://www.xml-sitemaps.com/. Μετά μπορείτε να το φορτώσετε στο site σας μέσω ενός προγράμματος FTP.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το  Filezilla Client. Μετά θα πρέπει να υποβάλετε το sitemap σας στη Google μέσω του google webmaster’s tools. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Σε περίπτωση όμως που έχετε WordPress Site, το sitemap σας δημιουργείτε αυτόματα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το υποβάλετε μόνο στη Google. Το sitemap ενός wordpress site θα το βρείτε στη διεύθυνση του τύπου: https://divramis.gr/sitemap.xml

2. Χρησιμοποιήστε το  WordPress SEO plugin by Yoast.

Εάν έχετε δημιουργήσει το site σας σε wordpress, πράγμα που συνιστώ κατά αποκλειστικότητα, μπορείτε να επιλέξετε το WordPress SEO by Joast . Το WordPress SEO by Joast είναι μια πλατφόρμα  SEO όλα σε ένα. Που περιέχει εντός σελίδας ανάλυση SEO, XML sitemaps, breadcrumps και διάφορα άλλα καλούδια SEO.

Δεν θα χρειαστείτε κάποιο ανάλογο plugin SEO για αρχή, μια και το WordPress SEO του Yoast θα σας καλύψει στα πρώτα σας βήματα. Αν πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να τα κάνετε όλα αυτά, απλώς εμπιστευτείτε το site σας στους ειδικούς.

3. Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον μια εικόνα ή μια εικόνα και βίντεο για κάθε σας blog post. 

Στην εικόνα προσθέστε στο alt text τη λέξη κλειδί που στοχεύετε. Όπως και το όνομα αρχείου της εικόνας πρέπει να περιέχει τη λέξη κλειδί. Δείτε περισσότερα: Seo tip 6: Πως να εμφανίζονται οι φωτογραφίες σας πρώτες στη google

4. To Blogging και η παραγωγή περιεχομένου είναι η καλύτερη μέθοδος SEO

Το blogging είναι μια άλλη κορυφαία τεχνική SEO παραγωγής περιεχομένου. Το άρθρο σας και το περιεχόμενό σας πρέπει να βασίζεται στην λέξη κλειδί που επιθυμείτε. Γράψτε τουλάχιστον άρθρα και δημιουργήστε σελίδες με τουλάχιστον 500 με 700 λέξεις.

Σε κάθε άρθρο σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε τη λέξη κλειδί στην Κεφαλίδα του άρθρου, στον τίτλο της σελίδας, στο URL στο περιεχόμενο και στο  meta description.

5. Backlinks Και SEO

Δημιουργήστε backlinks με την κύρια λέξη κλειδί από άλλα site προς το δικό σας. Αυτό ακούγεται πολύ εύκολο, αλλά ο μόνος τρόπος για να βγείτε πρώτοι στην Google είναι τα backlinks, αφού ο αλγόριθμος της βασίζεται ακόμα και σήμερα στα backlinks.

Στην πραγματικότητα η απόκτηση backlinks με φυσικό τρόπο είναι μα αργή και επίπονη διαδικασία και βασίζεται πάνω στην δημιουργία ποιοτικού, μοναδικού περιεχομένου.

6. Δωρεάν Αξιολόγηση SEO

Αν το site σας δεν τα πάει και πολύ καλά και θέλετε να δείτε που πάσχει από άποψη SEO, μια Δωρεάν Αξιολόγηση SEO είναι αυτό που χρειάζεστε άμεσα.

Στείλτε μας τη σελίδα σας και εμείς θα την αξιολογήσουμε και θα την βαθμολογήσουμε στα εργαστήρια του ParaMarketing SEO Design λαμβάνοντας υπόψιν 25 διαφορετικές παραμέτρους SEO. Είναι μια τελείως εξειδικευμένη υπηρεσία αξίας 29€ που δεν θα σας στοιχίσει τίποτε. Απλώς εμπιστευτείτε τους ειδικούς.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το SEO, κατεβάστε δωρεάν τον λεπτομερή οδηγό: SEO- Google!

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω εργαλείο online SEO check up.

7. Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-lefta-wordpress

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

Μια τελική σκέψη για το SEO

Το SEO είναι η πιο κατάλληλη στρατηγική για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο ίντερνετ και να πετύχετε. Το καλύτερο είναι να συνδυάσετε το SEO με τα Social Media και μετά να πάτε σε πληρωμένη διαφήμιση. Μην ξεχνάτε ότι το SEO ξεκινάει από το Web Design και το περιεχόμενο για αυτό λένε: Content is the King !

7 Βασικά SEO Tips Πηγές

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

1 σκέψη στο “7 Βασικά SEO Tips”

Σχολιάστε