ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Πως να γράψετε ένα απίστευτο άρθρο για το site σας

Πως να γράψετε ένα απίστευτο άρθρο για το site σας

Τελευταία ανανέωση περιεχομένου: 27/01/2019

Το να γράψω ένα εκπληκτικό, μοναδικό άρθρο για την ιστοσελίδα μου είναι επιτακτική ανάγκη αυτήν την περίοδο που η Google μεσουρανεί και κυριαρχεί στο ίντερνετ! Αυτό γίνεται γιατί οι μηχανές αναζήτησης διαβάζουν κείμενο και είναι φτιαγμένες για να δουλεύουν με βάση το κείμενο. Η στρατηγική περιεχομένου είναι ο καλύτερος τρόπος για την εντός σελίδας βελτιστοποίηση, τη στιγμή που η δημιουργία backlinks είναι η καλύτερη στρατηγική για την εκτός σελίδας βελτιστοποίηση.

Τι κάνει το περιεχόμενο επικό;

 1. Το μέγεθός του περιεχομένου. Πρόσφατα μετά την πρόσφατη ανανέωση του αλγορίθμου με την ονομασία Hummingbird, ένα νέο είδος άρθρων και περιεχομένου ήρθαν να κάνουν το ντεμπούτο τους στη Google, τα In Depth Articles ή Σε βάθος Άρθρα.
 2. Η ποιότητά του περιεχομένου. Γιατί κάποιος παρακολουθεί την αγαπημένη του σειρά στην τηλεόραση; Γιατί άσχετα αν είναι ποιοτική, έχει κάτι που τον τραβάει.
 3. Η μοναδικότητα του. Γιατί όλοι θέλουμε να δούμε την επόμενη ταινία του James Bond, ή τον τελικό κυπέλλου; Γιατί είναι μοναδικά και ανεπανάληπτα θεάματα που θα μας κάνουν να νιώσουμε όμορφα για τις επόμενες δύο ώρες.

 

Βήματα για την συγγραφή του απίστευτου άρθρου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ BLOG ΓΡΑΨΤΕ ΑΡΘΡΑ-1

 1. Επιλέξτε ένα θέμα το οποίο το κατέχετε καλά. Μην ασχολείστε με θέματα και πράγματα που δεν γνωρίζετε. Φροντίστε το θέμα σας να είναι σχετικό με την αγορά στόχο σας και την ιστοσελίδα σας και να εμπεριέχει ή να περιφέρεται γύρω από τις λέξεις κλειδιά σας. Άμα δεν γνωρίζετε τίποτα ακόμα για τις λέξεις κλειδιά σας, τότε δείτε το βίντεο: SEO: Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά!
 2. Γράψτε σε απλή γλώσσα χρησιμοποιώντας μικρές προτάσεις και bold, italics, underline και Επικεφαλίδες 1,2,3 για τις λέξεις κλειδιά.
 3. Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο άρθρο με 2.000 λέξεις περίπου.
 4. Βάλτε όμορφες φωτογραφίες για το άρθρο σας. Καλό είναι να έχετε τουλάχιστον μία με την λέξη κλειδί σας.
 5. Διασυνδέστε το άρθρο σας με τα άλλα σας άρθρα και την επική σελίδα της ιστοσελίδας σας.
 6. Βοηθείστε τον κόσμο σας να εγγραφεί γρήγορα και εύκολα στη λίστα σας. Άμα δεν έχετε λίστα ακόμα αγοράστε μία από την AWEBER! Η λίστα σας είναι πολύ σημαντική για την βιωσιμότητα της ιστοσελίδας σας και της επιχείρησης σας.
 7. Ζητείστε από τον κόσμο σας να σας κάνουν σχόλια στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας σχετικά με το άρθρο σας. Χαρίστε δωρεάν backlinks με κάθε σχόλιο!
 8. Τέλος προωθείστε την δημοσίευση σας στα social media και στείλτε την στη λίστα σας μέσω της Aweber. Ο χρόνος παραγωγής του επικού άρθρου πρέπει να είναι το 20% του συνολικού χρόνου, ενώ το 80% του χρόνου σας θα πάει για προώθησή του στα social media και όπου αλλού.

 

Τι δεν πρέπει να κάνετε όταν γράφετε απίστευτα άρθρα

 1. Να είστε απροετοίμαστοι. Κάντε την έρευνά σας. Αφιερώστε χρόνο για να προετοιμαστείτε ανάλογα. Ψυχολογικά και πνευματικά.
 2. Να φοβάστε να εκτεθείτε. Η έλλειψη εμπειρίας δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεισφέρετε. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης όμως φαίνεται και δεν βοηθάει στην προσωπική σας εικόνα.
 3. Η έλλειψη κατεύθυνσης. Κάθε άρθρο έχει και πρέπει να έχει έναν στόχο και έναν σκοπό. Ο σκοπός της αρθρογραφίας είναι διπλός: Να γράψετε για τους ανθρώπους και να γράψετε για τις μηχανές αναζήτησης.
 4. Να φοβάστε να συνδεθείτε με άλλα sites. H Google δουλεύει με βάση τους συνδέσμους και όχι με βάση το περιεχόμενο μόνο. Για να ταξινομηθεί το περιεχόμενο δεν αρκεί μόνο να είναι κορυφαίο, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν και σύνδεσμοι από άλλες ιστοσελίδες που να δείχνουν σε αυτό.

Δείτε περισσότερα στο: SEO Πρώτη Σελίδα: Αρθρογραφικό Μάρκετινγκ (Article Marketing)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ-WORDPRESS

Άμα σας άρεσε το άρθρο μου, απλώς προτείνετε το και σε άλλους στο facebook, στο twitter, στο google plus, στο pinterest και σε άλλα social media.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

 

1 σκέψη στο “Πως να γράψετε ένα απίστευτο άρθρο για το site σας”

Σχολιάστε