ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

AWEBER EMAIL MARKETING

aweber-email-marketing

AWEBER EMAIL MARKETING

Πως να αυξήσετε τις πωλήσεις σας αλλά και την κατάταξη σας στη Google με την πληρέστερη υπηρεσία email marketing

Το email marketing είναι σήμερα αποδεδειγμένα το νούμερο ένα κανάλι πωλήσεων και μετά ακολουθεί το video marketing και η Google.

Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κάποιος σας βλέπει για πρώτη φορά και δεν είστε κάποιο αναγνωρίσιμο brand θα χρειαστεί κάμποσο καιρό για να σας συνηθίσει και να σας εμπιστευτεί.

Είναι βασική αρχή του branding ότι θα πρέπει να σας δει τουλάχιστον 7 φορές είτε εσάς είτε την εταιρεία σας για να σας θεωρήσει γνωστό του και να αντιδράσει συναισθηματικά στο call to action που έχετε.

Γιατί το email marketing βοηθάει στο branding;

Το email marketing βοηθάει πάρα πολύ στην προώθηση της εταιρείας σας, του brand name σας καθώς και των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Πάρτε ως παράδειγμα ότι πάτε σε μία ξένη χώρα για πρώτη φορά όπου υπάρχουν ξένες εταιρείες και φίρμες εγκατεστημένες χρόνια στην αγορά που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Στην Αγγλία για παράδειγμα τα ποιο ευρείας κατανάλωσης τσιγάρα είναι τα Benson & Hedges, κάτι ανάλογο με τα δικά μας Marlboro και το πιο δημοφιλές σούπερ μάρκετ είναι το TESCO.

Πως αντιδράτε στο άκουσμα αυτών των 2 brands για πρώτη φορά; Μάλλον αδιάφορα.

Κάπως έτσι αντιδράνε και οι υποψήφιοι πελάτες σας όταν αντικρίζουν το brand σας για πρώτη φορά. Αδιάφορα. Στο χέρι σας είναι με την επανάληψη και την αλληλοκάλυψη των μέσων να γίνεται γνωστοί και να προκαλέσετε το αντίθετο συναίσθημα της αδιαφορίας που είναι η αγάπη ή το μίσος.

Είτε μισήσουν το brand σας είτε το αγαπήσουν οι υποψήφιοι πελάτες σας, θα έχετε πετύχει τον στόχο σας που είναι να μείνετε αξέχαστοι, άλλοι για καλό και άλλοι για κακό.

Άμα θέλετε να μάθετε πως θα το πετύχετε αυτό διαβάστε παρακάτω.

Τα τακτικά email χτίζουν το όνομα σας

Μπορεί η πρώτη σας επαφή με τον υποψήφιο πελάτη σας να μην γραφτεί στην ιστορία και να μην αφήσει εποχή, όμως η συνεχής υπενθύμιση των υπηρεσιών σας και ότι απλώς υπάρχετε και μπορείτε να καλύψετε κάποια βασική του ανάγκη ίσως να κάνουν τη διαφορά.

Οι ειδικοί λένε ότι χρειάζεται να στείλετε τουλάχιστον 7 email ή να σας δει κάποιος υποψήφιος πελάτης 7 φορές για να σας θεωρήσει δικό του άτομο ή να σας βάλει στον ευρύτερο κύκλο των γνωστών του. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα brand name.

Έτσι θα πρέπει να έχετε κάποια εξωτερική υπηρεσία email marketing για να χτίσετε σιγά σιγά το όνομα σας στο ίντερνετ και να γίνεται γνωστοί.

Γιατί χρειαζόμαστε ξεχωριστή υπηρεσία email marketing;

Οι λόγοι είναι αρκετοί και μάλλον τεχνικοί περισσότερο.

1 Δεν θα επιβαρύνετε τον server σας

Γνωρίζουμε ότι το email marketing απαιτεί χωριστό email server για να στείλει μαζικά όλα τα email στους συνδρομητές σας. Κάτι τέτοιο θα επιβάρυνε τον ήδη υπάρχον web server σας.

2 Δεν θα χαρακτηριστεί το domain σας και το email σας ως spam

Το email spamming είναι γνωστή πρακτική στο ίντερνετ σήμερα και όλοι οι πάροχοι ίντερνετ όπως η Cosmote, Vodafone κτλ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και αυστηροί στο να κόψουν όποια προσπάθεια spamming και αποστολής μαζικών μηνυμάτων γιατί επιβαρύνουν πολύ τον φόρτο των server και των datacenter.

3 Θα επιτύχετε τα μεγαλύτερα ποσοστά παράδοσης

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί και υπηρεσίες της aweber αλλά και όλων των εταιριών που ασχολούνται με το email marketing έχουν καταφέρει να επιτύχουν ποσοστά παράδοσης έως και 100% σε πολύ μικρούς χρόνους ακόμα και για τεράστιους όγκους συνδρομητών της τάξεως ακόμα και των 50.000 ή 100.000 χιλιάδων.

4 Έχετε πρόσβαση σε στατιστικά και αρχείο όλων των newsletter σας

Τα στατιστικά, το split testing και πολλά άλλα εργαλεία διαχείρισης συνδρομητών και αυτόματων απαντητών (autoresponders) είναι απαραίτητα για την βελτιστοποίηση της email καμπάνιας σας και την ανάπτυξη της λίστας email σας.

Ξεκινήστε σήμερα με 1$ την δοκιμαστική συνδρομή σας!

aweber-email-marketing

Μετά από χρόνια δοκιμών σχεδόν όλων των εταιρειών email marketing αλλά και αυτόνομων πακέτων που κούμπωναν ως πρόσθετα στο WordPress, κατέληξα στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο του email marketing, την Aweber.

Μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα την δοκιμαστική συνδρομή σας στην Aweber μόνο με 1$ τον πρώτο μήνα, κάτι λιγότερο από 1 ευρώ χωρίς καμία δέσμευση.

Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης στο Aweber

aweber_control_panel

Το περιβάλλον διαχείρισης της Aweber είναι εξαιρετικά εύκολο και χαρακτηρίζεται από ειδικούς τους μάρκετινγκ ως idiotproof. Κάτι ανάλογο με το waterproof το idiotproof σημαίνει ότι αντέχει και στους χαζούς!

Δηλαδή ακόμη και άμα είστε άσχετος, σίγουρα μπορείτε να μάθετε να στέλνετε ένα email στη λίστα σας καθώς και πως να ρυθμίσετε μια email campaign με αλληλουχία μηνυμάτων.

aweber-signup-forms

Οι sign up forms ή φόρμες εγγραφής είναι οι πιο παραμετροποιήσιμες συγκριτικά με άλλες εταιρείες email marketing κάτι που είναι συν γιατί δεν θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός γραφίστα ή web designer για να εγκαταστήσετε τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα σας.

Ειδικά για τα wordpress sites υπάρχουν δεκάδες πρόσθετα που κάνουν ολοκλήρωση με τη λίστα σας και μπορούν να δημιουργήσουν pop up forms σε κάθε σημείο της ιστοσελίδας σας.

Ένα πρόσθετο που χρησιμοποιώ στα περισσότερα site μου είναι το Mailmunch. Υπάρχει σε δωρεάν αλλά και σε πληρωμένη έκδοση και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με εκθετικό ρυθμό τη λίστα σας.

Mailerlite: η καλύτερη εναλλακτική υπηρεσία email marketing

Για να μην μονοπωλήσω όμως τη συζήτηση, θα ήθελα να αναφέρω ότι εκτός από το Aweber υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες email marketing και η καλύτερη από αυτές εναλλακτική αντιπρόταση είναι το Mailerlite.

Η εταιρεία Mailerlite είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία email marketing με πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική και φυσικά πολύ απλό περιβάλλον διαχείριση που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για την Aweber και το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ:

2 σκέψεις στο “AWEBER EMAIL MARKETING”

Σχολιάστε