ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

WordPress Συμπεράσματα

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ

WordPress σε 24 Ώρες – Συμπεράσματα

Μετά από 3 περίπου μήνες αφού δημοσίευσα τα μαθήματα WordPress σε 24 ώρες και αφού έχω δημιουργήσει ανάλογα βίντεο και εκπληκτικό περιεχόμενο για όλο το site μου, ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής και της περισυλλογής.

Στείλτε μου τα σχόλια σας για το Περιεχόμενο

Η γνώμη σας μετράει.

Κάθε φορά που σκέφτομαι τι να δημοσιεύσω και τι βίντεο να δημιουργήσω, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που θέλει ο κόσμος. Σε κάθε καινούριο άρθρο που γράφω σε αυτό το site για το WordPress υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να απαντήσω και να καλύψω:

  1. Τι θέλει να μάθει ο κόσμος για το WordPress και γενικά για το ίντερνετ
  2. Τι πρέπει πραγματικά να μάθει για το WordPress και την κατασκευή ιστοσελίδων
  3. Τι ζητάνε οι μηχανές αναζήτησης και συγκεκριμένα η Google.

Για να μπορέσω να μάθω περισσότερα για το τι σκέφτεστε και να προετοιμάσω ανάλογο περιεχόμενο, θα ήθελα τι γνώμη σας, επικοινωνήστε μαζί μου.

Σύντομα κοντά σας με απίστευτο καταπληκτικό περιεχόμενο!!! Μέχρι τότε γραφτείτε στη λίστα μου!

7 Συμπεράσματα για το WordPress

1. Το WordPress γίνεται καταπληκτικό e-shop.

Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε εδώ: WordPress Κεφάλαιο 17. Προσθέστε ένα e-shop στο WordPress

2. To WordPress γίνεται καταπληκτικό video channel εκτός από blog.

Ανοίξτε ένα κανάλι στο Youtube, ένα κανάλι στο Vimeo -για λόγους back up, σε περίπτωση που το Youtube σταματήσει να σας γουστάρει- αγοράστε το πακέτο θεμάτων για WordPress και είστε έτοιμοι! Τα θέματα WordPress που κάνουν για εκπληκτικό video κάναλο είναι το WP-PinUp και το WP-ClearVideo.

3. To WordPress έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων CMS ή συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου.

Το να σας εκθειάσω το WordPress χωρίς λόγο δεν έχει κανένα νόημα για μένα, αλλά ούτε και για σας. Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα διαχείρισης περιεχομένου, χιλιάδες προγράμματα για κατασκευή blog, δημιουργία ιστοσελίδων, για να τα φτιάξετε όλα αυτά μαζί μόνο ένα!

Μην μπερδεύσετε με άλλα πράγματα, αφήστε το blogger και το joomla και θέστε γερά θεμέλια στην επιχείρησή σας με την τεχνολογία του WordPress!

4. To WordPress δεν είναι μόνο blog. Είναι και e-shop και site.

Δείτε εδώ ένα e-shop φτιαγμένο σε WordPress: Νέο E-shop Home-Beauty.gr!

5. To WordPress έχει τη μεγαλύτερη κοινότητα υποστήριξης στο ίντερνετ από οποιαδήποτε άλλο πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε απεριόριστη υποστήριξη δωρεάν και μη σχεδόν σε όλο το ίντερνετ. Άμα ήταν να αγοράσετε ένα καινούριο αυτοκίνητο, τι θα προτιμούσατε ένα αυτοκίνητο παντός καιρού με μεγάλη διαθεσιμότητα φθηνών ανταλλακτικών και που δεν χαλάει ποτέ; ή ένα αυτοκίνητο χωρίς ανταλλακτικά, ακριβό και μόνο για πίστα;

6. To WordPress είναι Νούμερο ένα στο SEO και site σε WordPress βγαίνουν πάντα πρώτα στην Google, υπερφαλαγγίζοντας τον ανταγωνισμό!

Αν είναι να μιλήσουμε για SEO τότε το WordPress είναι η λύση! Μην ψάχνετε αλλού, έτη φωτός μπροστά, ειδικά με ενσωματωμένα plugin όπως το google analytics και το WordPress SEO από τον Yoast!

7. To WordPress μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας ή και μόνοι σας!

Αυτός είναι ο λόγος που έβγαλα τα μαθήματα WordPress σε 24 ώρες ! Είτε μόνοι σας είτε όχι το WordPress είναι το πιο εύκολο πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα! Η ευελιξία του και η δημοτικότητά του το έχει κάνει διαχρονικό!

Χιλιάδες προγραμματιστές διαθέτουν δωρεάν ή και πληρωμένα πρόσθετα για το WordPress, ενώ έχει ενσωματώσει όλα τα βασικά social media όπως το facebook, το twitter, pinterest, instagram, google plus και άλλα!

Σύντομα κοντά σας με απίστευτο καταπληκτικό περιεχόμενο!!! Μέχρι τότε γραφτείτε στη λίστα μου!

WordPress σε 24 ώρες

seo-google

Άμα δεν έχετε παρακολουθήσει τα δωρεάν μαθήματα WordPress αξίας 270€, τότε είναι η ώρα να τα δείτε τώρα.

Το WordPress είναι το πιο πετυχημένο και πιο δημοφιλές πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Το WordPress έχει πάνω από 25 εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως και μία κοινότητα προγραμματιστών η οποία το υποστηρίζει με νέες εκδόσεις και ανανεώσεις. Επίσης υπάρχει και η ελληνική έκδοση του WordPress.

To WordPress ξεκίνησε to 2003 από τον Matt Mullenweg και τον Matt Little. Οι δύο αυτοί προγραμματιστές εξέλιξαν μια παλαιότερη έκδοση ενός CMS (πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου) και εισήγαγαν για πρώτη φορά το WordPress.

Το θυμάμαι καλά σας χθες τη μέρα που ξεκίνησε το WordPress. Το κοιτούσαμε 3 μήνες στο γραφείο και δεν μπορούσα με να καταλάβουμε τι είναι. Τόσα πολλά καταλάβαμε τότε για το ίντερνετ τότε.

Σήμερα, μετά από χρόνια έρευνας και εξέλιξης, δικαίως το WordPress έχει βγει νούμερο ένα. Με το καλύτερο SEO παγκοσμίως, το καλύτερο πρόγραμμα για e-shop και την μεγαλύτερη ευελιξία, μπορεί κάποιος να συνδυάσει blog, e-shop και site! Μιλάμε για 3 σε ένα!

Τι θα μάθετε:

1.Να κάνετε σωστή έρευνα αγοράς ακολουθώντας τη σωστή μεθοδολογία του ιντερνέτ και του blog
2.Να φτιάχνετε ένα WordPress Blog ή ένα e-shop ή ένα εταιρικό site
3.Να ανανεώνετε το Blog σας, να προσθέτετε προϊόντα στο e-shop σας, να αλλάζετε layout και θέμα στην ιστοσελίδα σας.
5.Να βγάζετε χρήματα από το WordPress Blog σας μέσω διαφόρων μεθόδων χρηματοποίησης.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν!

Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

1 σκέψη στο “WordPress Συμπεράσματα”

Σχολιάστε