ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO Πρώτη Σελίδα: Guest Blogging

seo-first-page-guest-blogging

SEO Πρώτη Σελίδα: Guest Blogging

Guest Blogging

ΤΟ Guest Blogging δεν είναι άλλο από το να γράφουμε σαν επισκέπτης σε φίλια blogs ή να φιλοξενούμε άρθρα από άλλους συντάκτες-bloggers στη σελίδα μας με αντάλλαγμα κάποιο πολύτιμο σύνδεσμο στη σελίδα μας. Το όφελος είναι αμοιβαίο γιατί ο ιδιοκτήτης του blog αποκτά μοναδικό, ποιοτικό περιεχόμενο για την ιστοσελίδα του και ο συντάκτης του παίρνει τον σύνδεσμο προς τη σελίδα και επισκέπτες.

  • Λέγεται ότι το guest blogging είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους για να βελτιώσετε τις θέσεις σας στις μηχανές αναζήτησης και να βελτιώσετε την συνολική σας παρουσία ηλεκτρονικά.
  • Το guest blogging  είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους SEO και λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν από τις ανανεώσεις του αλγόριθμου της Google. Αυτή τη στιγμή η τελευταία αναβάθμιση του αλγόριθμου της Google είναι η σε βάθος ανάλυση άρθρα στις μηχανές αναζήτησης.

 

Πλεονεκτήματα του Guest Blogging

Το Guest Blogging είναι σαν το αρθρογραφικό μάρκετινγκ ή την υποβολή άρθρων σε αρθρογραφικούς καταλόγους για να πετύχετε τη δημιουργία συνδέσμων προς τη σελίδα σας. Οι μηχανές αναζήτησης βασίζονται στο κείμενο και έτσι πρέπει περίπου το 50% της ιστοσελίδας σας να είναι κείμενο ξεχωριστά από τον κώδικα, το λογισμικό και τα γραφικά. Το guest blogging δημιουργεί άρθρα πλούσια σε περιεχόμενο, σε κείμενο δηλαδή που αγαπάνε οι μηχανές αναζήτησης.

Το Guest Blogging  είναι ανώτερο από την υποβολή της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η υποβολή σε καταλόγους, ένα από τα πιο ευδιάκριτα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία συνδέσμων και την προώθηση ιστοσελίδων, περιλαμβάνει την υποβολή συνδέσμων με τη σελίδα σας με διάφορους καταλόγους προς την ιστοσελίδα. Οι σύνδεσμοι υποβάλλονται σύμφωνα με τις κατηγορίες και το είδος της ιστοσελίδας σας. Προσωπικά πιστεύω περισσότερο στο αρθρογραφικό μάρκετινγκ και το μάρκετινγκ περιεχομένου από την ίδια την στεγνή προώθηση σε καταλόγους.

5 Συμβουλές Για Πετυχημένο Guest Blogging

1. Επιλέξτε το blog  ή τα υποψήφια blogs που θέλετε να κάνετε guest blogging.

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι μια απλή έρευνα αγοράς, η οποία μπορεί να κρατήσει από μερικές ώρες μέχρι και μερικές εβδομάδες. Τα κριτήρια επιλογής που θα πρέπει να εξετάσετε για τα υποψήφια ιστολόγια είναι η υψηλή κίνηση, η αγορά στόχος (εννοείται ότι θα πρέπει να απευθύνονται στην ίδια αγορά στόχ με εσάς), η ηλικία των blogs, το Alexa Traffic Ranking και το PageRank.  Μπορεί να σας φαίνονται λίγο κινέζικα αυτά που σας είπα , αλλά μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα για να μάθετε περισσότερα.

O δείκτης Alexa Traffic Ranking έχει να κάνει με την παγκόσμια άλλα και εθνική κατάταξη της ιστοσελίδας σας σε σχέση με την επισκεψιμότητα της σελίδας σας. Για να δείτε την κατάταξη της σελίδας σας, κατεβάστε το Alexa Toolbar.

2. Συνδεθείτε με τους συνάδελφους bloggers.

Συνδεθείτε με τους υποψήφιους bloggers που θα θέλατε να αρθρογραφήσετε για τα ιστολόγια τους. Επίσης μπορείτε να οργανώσετε κάποια αμοιβαία ανταλλαγή άρθρων σε περιοδική βάση. Η ανταλλαγή άρθρων είναι μια πολύ καλή ιδέα για να αυξήσετε αμοιβαία την κίνηση στα blog σας.

3. Γράψτε ένα απίστευτο άρθρο.

Γράψτε ένα απίστευτο άρθρο! Προσπαθήστε να γίνετε καλοί σε αυτό που κάνετε. Γράψτε και ξαναγράψτε το άρθρο σας μέχρι που να σας ενθουσιάσει και σας τους ίδιους! Εάν δεν αξίζει το άρθρο σας να διαβαστεί, τότε δεν αξίζει να το γράψετε! Κάντε τα άρθρα σας μοναδικά και συναρπαστικά. Διαθέστε το 100% του εαυτού σας στο guest blogging μέχρι που θα γίνετε τελείως γνωστοί για την ικανότητά σας στο guest blogging.

4. Προωθήστε το απίστευτο φιλοξενούμενο άρθρο.

Υπάρχουν παραπάνω από 350 σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Pinterest και σελίδες microblogging όπως το twitter. Μοιραστείτε με τους φίλους σας τα άρθρα σας και το περιεχόμενο της σελίδας σας για να τα κάνετε γνωστά.

Το μυστικό της επιτυχίας στην κοινωνική δικτύωση είναι η συμμετοχή του κόσμου και ο διαμοιρασμός του υλικού σας. Για αυτόν τον σκοπό υπάρχουν μερικά πολύ χρήσιμα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να προσθέσετε στη σελίδα σας για να γίνει πιο αναδραστική.

5. Δημιουργήστε ένα βίντεο σχετικά με το φιλοξενούμενο άρθρο σας (guest post) και ανεβάστε το στο YouTube!

Ο καλύτερος συνδυασμός είναι κείμενο με βίντεο! Αυτό θα αυξήσει την κίνηση και θα σας κάνει γνωστούς στον κόσμο. Επίσης είναι μια διασκεδαστική εμπειρία το να γυρνάς βίντεο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό βίντεο 30 με 60 δευτερολέπτων για να παρουσιάζει εσάς και γιατί οι άνθρωποι θα πρέπει να διαβάσουν το άρθρο σας!

Δείτε περισσότερα για το πως να βγείτε πρώτη θέση Google:

 

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “SEO Πρώτη Σελίδα: Guest Blogging”

Σχολιάστε