ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

High Traffic Formula: Πως να πάρετε χιλιάδες επισκέπτες στο site σας!

high-traffic-formula

High Traffic Formula: Πως να πάρετε χιλιάδες επισκέπτες στο site σας!

 Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από που έρχεται όλο αυτό το traffic;

Γεια σας φίλοι μου, μετά από μια πολύ απαιτητική εβδομάδα, και αφού η google μας έχει ταράξει με τις αλλαγές του αλγορίθμου της θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα που έχω αναλύσει πολλές φορές στο blog μου, που είναι το traffic ή η επισκεψιμότητα στα Ελληνικά.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από που έρχεται όλο αυτό το traffic στην ιστοσελίδα σας; Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στο ίντερνετ, το traffic είναι αυτό που χρειάζεστε για να γίνει βιώσιμο το site σας και για να αποκτήσετε κέρδη.

Χωρίς επισκεψιμότητα, δεν έχετε καμία πιθανότητα να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ και την ηλεκτρονική σας επιχείρηση.

Παρατήρησα, ότι οι περισσότεροι από εσάς δυσκολεύεστε να καταλάβετε πως θα δημιουργήσετε την πρώτη σας κίνηση προς την ιστοσελίδα σας. Για αυτό σκέφτηκα να δημιουργήσω για όλους εσάς μια απλή φόρμουλα με τρία βήματα για να φέρετε τους πρώτους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

High Traffic Formula και τα 3 βήματα

Η επονομαζόμενη High Traffic Formula είναι πάρα πολύ απλή και αποτελείτε από 3 βήματα που ο καθένας μπορεί να κάνει. Αυτά είναι:

1. Γράφω ένα άρθρο στο blog μου

2. Δημοσιεύω το άρθρο στο blog μου

3. Κοινοποιώ το άρθρο στα social media

Τόσο απλά. Όλοι μπορούν να το κάνουν, επομένως όλοι μπορούν να αποκτήσουν ανάλογα με την αγορά στόχο τους ασταμάτητη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα τους.

1. Γράφω ένα άρθρο στο blog μου

Στην αρχή της δημιουργίας της ιστοσελίδας σας, κανείς δεν σας ξέρει. Θα πρέπει λοιπόν να γίνετε γνωστοί. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να γράφετε ένα άρθρο τουλάχιστον 300 λέξεων και παραπάνω. Στο άρθρο θα πρέπει να περιλαμβάνετε και μια καλή φωτογραφία κατά προτίμηση οριζόντια.

Θα πρέπει να γράφετε σε απλή γλώσσα για να σας καταλαβαίνουν όλοι, με πλήρη στοίχιση και να παραπέμπετε τους επισκέπτες στις σελίδες εγγραφής ή στις σελίδες μετατροπής μέσα στο site σας.

Καλό θα ήταν να είχατε και συνδέσμους προς άλλα ποιοτικά site. Οι σύνδεσμοι προς άλλα ποιοτικά sites δεν θα διώξουν τους επισκέπτες σας, αλλά θα σας βοηθήσουν να φέρετε και άλλο κόσμο από τη Google.

Το να συνδέεστε με άλλα ποιοτικά site σας βοηθάει από άποψη SEO.

2. Δημοσιεύω το άρθρο στο blog μου

Αφού γράψατε το άρθρο στο blog σας, το επόμενο βήμα είναι να το δημοσιεύσετε χωρίς καθυστέρηση. Χρειάζεστε ένα άρθρο κάθε μέρα για τις επόμενες εκατό ημέρες για να πάρετε το κολάι και να αποκτήσετε την πρώτη επισκεψιμότητα.

Μην φοβάστε να εκτεθείτε. Η μαζική έκθεση είναι το μυστικό της επιτυχίας. Με την μαζική έκθεση, γίνεστε γνωστός σε όλο και περισσότερο κόσμο. Αυτοί που θα σας δουν θα σας θυμούνται ανάλογα με το πόσες φορές σας είδανε.

Οπότε η επανάληψη και η συνεχής έκθεση θα σας φέρει τους πρώτους σας πελάτες. Δείτε περισσότερα: Superstar Marketing 2.

Όλοι οι πετυχημένοι έχουνε περάσει τον ίδιο φόβο της δημοσιότητας. Όμως για να αποκτήσετε κάποιο κοινό θα πρέπει να σας δούνε εσάς και την ιστοσελίδα σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας χιλιάδες άτομα και όχι μόνο μια φορά.

3. Κοινοποιώ το άρθρο στα social media

Το τρίτο βήμα είναι να κοινοποιήσετε το άρθρο σας σε όλα τα social media που έχετε προφίλ. Αν δεν έχετε σε όλα αυτά προφίλ, τότε θα χρειαστεί να δημιουργήσετε. Μην βιάζεστε. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό προφίλ που να είναι ολοκληρωμένο και επαγγελματικό.

Οι μαζικές κοινοποιήσεις έχουνε έναν διπλό σκοπό:

 • Να σας φέρουν κόσμο από όλα τα ζωντανά social media και
 • Να σας ανεβάσουν στην πρώτη σελίδα της Google, να σας βοηθήσουν στο SEO δηλαδή δημιουργώντας backlinks.

Μην υποτιμάτε τη δύναμη των social media και την δύναμη του SEO.

Το SEO λειτουργεί σωρευτικά. Με κάθε μια κοινοποίηση, ρίχνετε μια ψήφο στην Google και βελτιώνετε την ορατότητα της ιστοσελίδα σας προς τις μηχανές αναζήτησης.

Free Traffic VS Paid Traffic

Η High Traffic Formula είναι ο απλούστερος και ο πιο θεμελιώδης τρόπος για να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα άμα έχετε μόλις δημιουργήσει την ιστοσελίδα σας ή να την αυξήσετε εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα.

Ο λόγος που η formula είναι πετυχημένη είναι γιατί είναι :

1. δωρεάν και

2. βασίζετε στο περιεχόμενο

Έχω μελετήσει πάρα πολλά άλλα προγράμματα και μαγικές φόρμουλες που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια ή ότι θα βγάλετε εκατομμύρια από τη Google, το Ebay, το Facebook!

Εγώ πάλι λέω ότι αισθάνομαι μαλάκας μόνο που τα ακούω! Άμα με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσε κάποιος να βγάλει λεφτά, τότε εγώ έπρεπε να είμαι δισεκατομμυριούχος!

Έχω πατήσει τόσες χιλιάδες φορές αυτά τα κουμπιά από το πληκτρολόγιο μου που δεν χρειάζετε καν να σηκωθώ από το κρεβάτι ή να ανοίξω τα μάτια για να τα βρω!

Μια συμβουλή είναι να ενηλικιωθείτε. Μόνο με την εστιασμένη σκληρή δουλειά θα μπορέσετε να πετύχετε στο ίντερνετ και αυτό θα γίνει μόνο άμα κάνετε πράγματα που μπορείτε να κάνετε καθημερινά.

Η εξάσκηση κάνει τον μάστορα.

Σχετικά με τα πληρωμένα προγράμματα για traffic στο ίντερνετ, υπάρχουν πολλά. Πρόσφατα έβλεπα το Internet Traffic Formula από τον Vick Strizheus.

Όλο το πρόγραμμα του, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πληρωμένο, βασίζεται στο πως να φέρουμε κίνηση στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας πληρωμένες μεθόδους. Τέτοιες πηγές είναι οι πληρωμένες διαφημίσεις και τα πληρωμένα αποτελέσματα αναζήτησης στη Google, Facebook, Twitter.

Γενικά οι διαφημίσεις από άλλα δίκτυα με χρέωση ανά κλικ κτλ.

Δεν λέω πως το πληρωμένο traffic δεν είναι καλό. Όμως για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε ήδη δημιουργήσει το περιεχόμενο. Θα πρέπει δηλαδή η ιστοσελίδα της να έχει κείμενα, προϊόντα, βίντεο και φυσικά κάτι να πουλήσετε.

Μειονεκτήματα του πληρωμένου traffic

Τα μειονεκτήματα του πληρωμένου traffic είναι περισσότερα από τα πλεονεκτήματα και δεν σας το συστήνω εάν δεν έχετε ήδη στημένο και δοκιμασμένο ότι πουλάει το site σας.

Αλλιώς θα ξεπαραδιαστείτε χωρίς να το καταλάβετε σε χρόνο dt.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

1. Δεν είναι μόνιμο, σταματάει μόλις σταματήσετε να το πληρώνετε.

2. Δεν είναι πάντα στοχευμένο.

 1. Θα χρειαστείτε όπως και στην δημιουργία free traffic να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να μάθετε πως δουλεύει.

4. Δεν λειτουργεί χωρίς περιεχόμενο. Που σημαίνει ότι θα πρέπει ήδη να έχετε χρησιμοποιήσει την High Traffic Formula και μετά να το χρησιμοποιήσετε.

Άμα δεν έχετε καθόλου χρόνο, τότε θα πρέπει να αναθέσετε σε κάποιον άλλον να δημιουργήσει το περιεχόμενο και πιστέψτε με δεν είναι πολύ απλή δουλειά.

Μην γίνεστε φθηνοί με τη δημιουργία περιεχόμενου. Ότι δίνεις παίρνεις και ο κόσμος δεν είναι χαζός για να ασχολείται με ιστοσελίδες που δεν έχουν τίποτα να πουν ή είναι ρηχές.

Σε ποια social media χρειάζετε να ανοίξετε προφίλ

high-traffic-formula

Στα παρακάτω social media θα πρέπει να ανοίξετε προφίλ και να κάνετε καθημερινές ή σχεδόν καθημερινές κοινοποιήσεις των άρθρων σας.

 1. Facebook

 2. Twitter

 3. Google Plus

 4. Pinterest

 5. YouTube

 6. Vimeo

 7. LinkedIn

 8. MySpace

 9. Google Bookmarks

 10. Digg

 11. Delicious

 12. Stumble Upon

 13. Reddit

 14. Blogger

 15. Diigo

 16. FriendFeed

 17. HackerNews

 

Μην ξεχάσετε να με κάνετε φίλο σε όλα τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα με βρείτε παντού!

Επίσης, μην ξεχάσετε να εμπλουτίσετε το προφίλ σας με την προσωπική σας φωτογραφία καθώς και το link από την ιστοσελίδα σας.

 

Έχετε Κάποια Απορία;

Αν έχετε κάποια απορία, μην διστάσετε να την γράψετε κάτω από το άρθρο στα σχόλια. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6972.364.387.

Δείτε περισσότερα:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

3 σκέψεις στο “High Traffic Formula: Πως να πάρετε χιλιάδες επισκέπτες στο site σας!”

 1. Πραγματικά πολύ καλό άρθρο και πολύ κατανοητό. Μου φαίνεται πολύ ξεκάθαρο για το πως κάποιος να ξεκινήσει να αποκτάει κίνηση στην ιστοσελίδα του από το μηδέν.

  Απάντηση

Σχολιάστε