ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Τι πρέπει να κάνετε αφού επισκεφτείτε το site μου

vimata-espiksepsi-site

Τι πρέπει να κάνετε αφού επισκεφτείτε το site μου

Γεια σας φίλοι μου, ξέρω ότι πάρα πολλοί από εσάς έχετε μεταμορφωθεί σε φανατικούς αναγνώστες μου και διψάτε συνέχεια για νέα άρθρα και βίντεο. Όμως λόγω του μεγάλου όγκου των δεδομένων και των άρθρων, πάρα πολλοί από εσάς ίσως να χάνεστε μέσα στο blog μου.

Έτσι σκέφτηκα τι πρέπει να κάνει κάποιος νέος και αρχάριος ή έμπειρος μόλις θα επισκεφτεί το site μου.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε μόλις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου:

1. Να γραφτείτε στη λίστα μου

2. Να κάνετε like, share και follow

3. Να συμμετέχετε στη συζήτηση κάνοντας ένα σχόλιο ή μια ερώτηση

4. Να προσκαλέσετε και άλλους να δούνε το site μου

Με τι ασχολείται το blog μου;

Καθημερινά δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από Έλληνες σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις Ηπείρους που μου δίνουν συγχαρητήρια για τις δωρεάν πληροφορίες που παρέχω και για το πόσο πολλά πράγματα γνωρίζω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι παντογνώστης, αφού υπάρχουν και άλλοι πιο ικανοί και πιο έμπειροι από εμένα στην κατασκευή ιστοσελίδων, όμως είμαι ίσως ο πρώτος ο οποίος το λέει και το παρουσιάζει με παιδαγωγικό τρόπο.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους εσάς για τα καλά σας λόγια και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από τα άρθρα ή τα βίντεο τα οποία σας άρεσαν. Έτσι με βοηθάτε να συνεχίσω να παρέχω δωρεάν το περιεχόμενο μου, αλλά και να μάθω τι πραγματικά είναι αυτό που σας ενδιαφέρει.

Το blog μου ασχολείται καθαρά με το SEO και την Κατασκευή Ιστοσελίδων. Επειδή το SEO ξεκινάει από το design, είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία κάθε νέας ιστοσελίδας να έχει σωστό SEO από κατασκευής.

Επίσης πραγματεύεται και άλλα θέματα όπως το WordPress και το πως να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ. Γι αυτό πολλοί επισκέπτες δεν ξέρουν ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του blog μου ή δεν καταλαβαίνουν πως εγώ βγάζω λεφτά από αυτό.

Το blog μου δεν είναι διαφημιστικό, δεν αναφέρεται στο affiliate marketing και δεν έχει σχέση με την παροχή πληροφοριών μόνο. Μπορεί να σας μπέρδεψα λίγο, όμως με τι ασχολείται στην πραγματικότητα το blog μου;

Με τι ασχολούμαι εγώ στην πραγματικότητα;

Στην πραγματικότητα ασχολούμαι με την κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και τη βελτίωση ιστοσελίδων ή SEO καλύτερα αποκλειστικά σε WordPress.

Το WordPress είναι η δημοφιλής πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων σήμερα και μπορείτε να φτιάξετε οποιοδήποτε είδος site θελήσετε με αυτό. Δείτε περισσότερα: 12 site που μπορείτε να φτιάξετε με το WordPress.

Είτε πρόκειται για απλό blog είτε για μια εξειδικευμένη custom εφαρμογή, είναι εφικτό να γίνει με όρεξη και WordPress.

Σχετικά με την βελτίωση ιστοσελίδων, ασχολούμαι με τον απανασχεδιασμό ιστοσελίδων, τον επανασχεδιασμό e-shop και μεγάλων sites.

SEO VS Website Optimization

Ο λόγος που θα ήθελα να σας κατευθύνω στο τι πρέπει να κάνετε  μόλις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου είναι για να σας βοηθήσω να αξιοποιήσετε στο έπακρο, στο 100% δηλαδή των δυνατοτήτων και των πληροφοριών που παρέχω σε αυτή.

Έτσι γενικά θα πρέπει να κατευθύνουμε τον επισκέπτη μέσα στην ιστοσελίδα μας και να μην τον αφήνουμε να χαθεί. Αυτή η τάση λέγεται Website Optimization και έχει να κάνει με το να αυξήσουμε τις μετατροπές μια ιστοσελίδας.

Μετατροπή είναι το να μετατρέψουμε έναν επισκέπτη σε πελάτη. Η μετατροπή λέγεται conversion στα αγγλικά. Η ουσία του SEO είναι να αυξήσει την επισκεψιμότητα και του website optimization να βελτιώσει το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες.

Γενικά σαν έννοια το optimization είναι η γενικότερη βελτίωση της ιστοσελίδας μας.

Η καλύτερη συμβουλή που σας δίνω  στην βελτίωση της ιστοσελίδας σας γενικά είναι το να κρατήσετε την επιχείρησή σας σε όσο πιο απλό επίπεδο γίνεται. Όταν κάνετε κάτι που αποδίδει, αποφύγετε το να κάνετε περισσότερα από αυτό και να παραβλέψετε καινούριες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας.

Μεγιστοποιήστε ότι δουλεύει, αυτοματοποιήστε την διαδικασία και ξεκινήσετε ένα καινούριο έργο ή προϊόν

Ας πάμε τώρα στα 4 βήματα που πρέπει να κάνετε μόλις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου:

1. Να γραφτείτε στη λίστα μου

Το σημαντικότερο στοιχείο του ενεργητικού σας της ιστοσελίδας και κάθε ηλεκτρονικής επιχείρησης είναι το χτίσιμο μιας μεγάλης λίστας email. Η λίστα σας είναι το πιο σημαντικό όπλο στις πωλήσεις μέσω ίντερνετ με πάνω από 90% ποσοστό μετατροπής.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να γραφτείτε στη λίστα μου για να μην χάνεται καμία από τις πιο συναρπαστικές και χρήσιμες ενημερώσεις μου.

2. Να κάνετε like, share και follow

Ως ελάχιστο ευχαριστώ για τις δωρεάν πληροφορίες και το ποιοτικό περιεχόμενο κάντε και ένα like ή share στους φίλους σας! Επίσης, μπορείτε να με κάνετε φίλο στο facebook και να με ακολουθήσετε σε όλα τα δημοφιλή social media.

Τα social media είναι ο πιο απλός και ο πιο γρήγορος τρόπος επικοινωνίας σήμερα.

3. Να συμμετέχετε στη συζήτηση κάνοντας ένα σχόλιο ή μια ερώτηση

Αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο με βοηθάτε με δύο τρόπους:

1. Προάγετε τη συζήτηση

Τα blog και τα site γενικότερα σήμερα είναι μια συζήτησης με τον κόσμο. Οι σελίδες δηλαδή του website σας είναι μέσο επικοινωνίας και έχουν πάψει να είναι στατικές και ψυχρές όπως στα παλιά sites.

2. Αντιλαμβάνομαι τι ζητάτε ή τι θέλετε από το blog μου.

Για μένα η γνώμη σας μετράει και είναι πολύ σημαντικό να ξέρω τι σκέφτεστε και πως μπορώ να σας βοηθήσω. Θα ήθελα να ξέρω τι γνώμη σας για κάθε άρθρο που δημοσιεύσω, αλλά και να ξέρω τι παρέλειψα ή τι θα θέλατε εσείς να μου πείτε.

4. Να προσκαλέσετε και άλλους να δούνε το site μου

Φυσικά, η τροφή του καλλιτέχνη είναι το χειροκρότημα, αλλά για μένα είναι η μαζική προβολή και οι συστάσεις. Το μυστικό της επιτυχίας στο ίντερνετ είναι η μαζική έκθεση που σημαίνει ότι όσο πιο πολλοί δούνε την ιστοσελίδα μου, τόσο πιο πολλοί θα γραφτούνε στη λίστα μου, θα αγοράσουν μια υπηρεσία SEO από εμένα ή θα φτιάξουν ένα site.

Οπότε άμα συστήσετε σε φίλους και γνωστούς σας που θέλουν να φτιάξουν ένα site που να βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google, θα με βοηθούσατε να συνεχίσω και να μπορώ να δημιουργώ αφιλοκερδώς  όλο αυτό το μοναδικό περιεχόμενο.

Δείτε περισσότερα:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε