ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Πόσο πρέπει να ξοδέψω για υπηρεσίες SEO;

SEO-GOOGLE-2

Πόσο πρέπει να ξοδέψω για υπηρεσίες SEO;

Σχεδόν κάθε επιχείρηση σήμερα θα πρέπει να αποφασίσει για το πόσο μπορεί να επενδύσει για το search engine optimization (SEO). Αυτό δεν είναι μια ρητορική ερώτηση, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες στο ίντερνετ, η παρουσία και η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε επιχείρηση για να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει.

Η ερώτηση που καλείται λοιπόν κάθε επιχείρηση να απαντήσει είναι πόσο θα πρέπει να επενδύσω ή να ξοδέψω για το SEO; Σε αυτό το άρθρο θα μπορέσετε να πάρετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το SEO και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν χτυπήσετε την πόρτα μιας εταιρείας ή ενός ειδικού στο SEO.

Πάρτε δωρεάν τον οδηγό SEO – Google Πρώτη Σελίδα!

  • Κατεβάστε δωρεάν τον λεπτομερή οδηγό: SEO- Google Πρώτη Σελίδα!
  • Βγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης! Κατακλυστείτε από επισκέψεις!
  • Βρείτε νέους πελάτες και νέες αγορές και Αυξήστε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια σειρά δωρεάν βίντεο μαθημάτων αξίας 129€!

Μοντέλα Αμοιβών SEO

Για να κατανοήσετε καλυτερα τι γίνεται γύρω από τις πληρωμένες υπηρεσίες SEO, θα πρέπει να κατανοήσετε τα μοντέλα πληρωμών SEO.

Μηνίαια Συνδρομή SEO

Σε αυτό το μοντέλο αμοιβών, οι πελάτες πληρώνουν ένα ορισμένο τέλος κάθε μήνα σε αντάλλαγμα μια συγκεκριμένη γκάμα υπηρεσιών. Αυτό το μοντέλο μηνιαίας συνδρομής είναι το πιο διαδεδομένο στην βιομηχανία του SEO παγκοσμίως, γιατί έχεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην επένδυση (ROI). Οι μηνιαίες συνδρομές συνήθως περιλαμβάνουν μηνιαίες αναλυτικές αναφορές στατιστικών, βελτίωση περιεχομένου, social media, δημιουργία συνδέσμωνέρευνα λέξεων κλειδιών και βελτιστοποίηση εντός και εκτός σελίδας.

Συμβόλαια SEO

Σχεδόν κάθε επαγγελματίας στον χώρο του SEO πουλάει υπηρεσίες με συμβόλαιο. Συνήθως πριν ο πελάτης αφοράσει μια πιο μόνιμη μηνιαία υπηρεσία, θα πρέπει να πειστεί για τις δυνατότητες του SEO με ένα πρόχειρο συμβόλαιο SEO. Για λόγους προώθησης, πολλοί προσφέρουν δωρεάν έλεγχο ή αξιολόγηση SEOτουλάχιστον στην Αμερική, γιατί στην Ελλάδα δεν ξέρω άλλον εκτός από τον εαυτό μου-

Η δωρεάν αξιολόγηση SEO, σας βοηθάει να δείτε τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία της ιστοσελίδας σας, την ανάλυση ανταγωνισμού από άποψη SEO και τις λέξεις κλειδιά που έχουν την μεγαλύτερη απόδοση για εσάς.

Αμοιβή ανά έργο SEO

Τα έργα SEO είναι παρόμοια με τα συμβόλαια SEO, με την μόνη διαφορά ότι δημιουργούνται για να καλύψουν ορισμένες ανα΄γκες πελατών στο SEO.

SEO Coaching με την ώρα

Ίσως η πιο τίμια και οικονομική λύση SEO, είναι τα μαθήματα SEO με την ώρα ή το λεγόμενο SEO Coaching. To SEO coaching μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τα μυστικά του πως να βγαίνετε στην πρώτη σελίδα της Google αλλά και όλων των μηχανών αναζήτησης μέσα από στρατηγικές SEO Google πρώτης σελίδας.

Τα περισσότερα γραφεία SEO χρησιμοποιούν όλα τα παραπάνω μοντέλα υπηρεσιών SEO ή μια μίξη όλων αυτών.

Τυπικά Κόστη SEO

seo-google

Πόσο θα πρέπει να πληρώσετε ή να περιμένετε να πληρώσετε για το SEO σας; Από μια σχετική έρευνα του 2011, παρακάτω παραθέτω μερικές ενδεικτικές τιμές για την αγορά της Αμερικής.

Μηνίαια Συνδρομή SEO: 500€ έως 4.000€ το μήνα

Με αυτά τα χρήματα, κάποιος πελάτης SEO παίρνει μια γκάμα υπηρεσιών SEO ανάλογα με τις βασικές του ανάγκες. Συνήθως το μέσο κόστος ανά πελάτη ανέρχεται στα 2.000€ με 3.000€

Συμβόλαια SEO

Τα τυπικά συμβόλαια SEO έχουν να κάνουν με ανανεώσεις περιεχομένου, social media και δημιουργία συνδέσμων με μέσης τιμή ανά συμβόλαιο SEO τα 800€ με 1.500€

Η δωρεάν αξιολόγηση SEO, σας βοηθάει να δείτε τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία της ιστοσελίδας σας, την ανάλυση ανταγωνισμού από άποψη SEO και τις λέξεις κλειδιά που έχουν την μεγαλύτερη απόδοση για εσάς.

Αμοιβή ανά έργο SEO

Τα έργα SEO είναι παρόμοια με τα συμβόλαια SEO, με την μόνη διαφορά ότι δημιουργούνται για να καλύψουν ορισμένες ανάγκες πελατών στο SEO. Τα περισσότερα έργα SEO κοστολογούνται από 800€ έως και 25.000€, ανάλογα με το μέγεθος του έργο και τη διάρκεια του SEO.

SEO Coaching με την ώρα

Τυπικά το κόστος SEO για ωριαία συμβουλευτική είναι στην Αμερική από 80€ έως 250€ πλέον ΦΠΑ με μέση τιμή 150€! Βέβαια στη χώρα μας με ποιο μικρή αγορά αναμένεται το κόστος SEO να είναι λίγο μικρότερο.

Οι παραπάνω αμοιβές SEO εξήχθησαν από μία έρευνα στον χώρο του  SEO από 500 εταιρείες και συμβούλους SEO το 2011 στην Αμερικάνικη Αγορά. Δείτε την έρευνα:  2011 SEOmoz survey .

Πράγματα που θα πρέπει να σας κάνουν καχύποπτους

Πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε από πριν και να είστε καχύποπτοι με αυτούς που θα σας τα τάξουν στον χώρο των υπηρεσιών SEO επί πληρωμή  είναι τα παρακάτω:

1. Εγγυήσεις.

Εγγυήσεις ότι θα βγείτε πρώτοι στην Google ή ότι θα βρείτε Χ πελάτες. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί οτιδήποτε στον χώρο του SEO, γιατί τα πάντα αλλάζουν άρδην κάθε μήνα.

2. Άμεσα αποτελέσματα.

Πραγματικά, κάποιες στρατηγικές SEO ίσως να φέρουν άμεσα αποτελέσματα, όπως το βίντεο μάρκετινγκ και οι φράσεις κλειδιά αντί για τις λέξεις κλειδιά ή προώθηση στο facebook. Προσοχή στο black hat SEO και σε άλλες ύποπτες τεχνικές. Προσοχή μην πέσει η επόμενη σφαλιάρα της Google πάνω σας!

3. Πρώτη Θέση στην Google!

Γίνεται να βγείτε αλλά όχι με όποια λέξη κλειδί θέλετε και όχι πάντα! Βασικά ενηλικιωθείτε και καταλάβετε ότι το SEO είναι ολόκληρη βιομηχανία και δεν είναι για αφελής. Πρώτη θέση στη Google για μια πολύ ανταγωνιστική λέξη κλειδί σημαίνει αυτομάτως και πολλές χιλιάδες ευρώ σε πωλήσεις, μήπως νομίζεται ότι με 500€ θα καθαρίσετε; Ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ήσασταν!

4. Υπερβολικά χαμηλά κοστολόγια SEO, όπως 100€ το μήνα!

Το πρώτο μάθημα που με δίδαξαν στις Βασικές Αρχές Χρηματοικονομικής στο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο είναι ότι στην αγορά δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα! Με άλλα λόγια όλα έχουν ένα κόστος ή ένα τίμημα, τίποτε δεν προσφέρεται δωρεάν γιατί αλλιώς θα μπορούσαμε να φυτρώσουμε λεφτά από τα δέντρα άμα ήταν τόσο απλό!

5. Κρυφοί τρόποι SEO ή χτισίματος συνδέσμων ή bot!

Η ιστορία με τον χάκερ από το Πακιστάν και τα φθηνά links από το Καζακστάν και την Ουγκάντα στο Fiverr με 5 δολάρια δεν κρατάνε και πολύ! Επίσης το ξέρει και η Google πριν από σας!

Μετά μυστικοί τρόποι και κρυφά λογισμικά, καταλόγοι και μαγικά ραβδιά δυστηχώς δεν πιάνουν! Καλύτερα μάθετε τα βασικά για το SEO ή εμπιστευτείτε έναν ειδικό και επιλέξτε μια από τις υπηρεσίες SEO που έχει η αγορά.

7 Συμβουλές για το SEO

Πριν ξεκινήστε να κάνετε οτιδήποτε στο SEO είτε μόνοι σας, είτε κάνοντας έρευνα αγοράς στους ειδικούς, λάβετε υπόψη τις παρακάτω 7 πολύτιμες συμβουλές:

1. To SEO χρειάζεται χρόνο. Είναι μια χρονοβόρα μακροπρόθεσμη διαδικασία. Σκεφτείτε το σαν μια επένδυση για την επόμενη δεκαετία και όχι σαν ένα κουμπί που το πας μια φορά.

2. Το SEO αλλάζει κάθε μήνα.

3. Δεν είναι όλες οι υπηρεσίες SEO ίδιες, ούτε το παζάρι με τις τιμές του SEO θα αλλάξεις κάτι.

4. Το SEO είναι σημαντικό, απλώς κάντε το!

5. Το να ζητήσετε τη γνώμη ενός επαγγελματία είναι το πιο σωστό. Με ένα τηλέφωνο στο 6972.364.387 θα σας λύσω τα βασικότερα προβλήματα για το site σας! Δεν είμαι μάγος, απλά γνωρίζω το ίντερνετ από το 2000!

6. Μην μπερδεύεται το traffic με το SEO. Προτιμότερο είναι το ποιοτικό traffic. Δείτε περισσότερα: Θέλετε web traffic ή SEO;

7. Μελετήστε για το SEO πριν επιλέξετε μια υπηρεσία ή έναν επαγγελματία στο χώρο. Κατεβάστε δωρεάν τον οδηγό SEO Google Αξίας 129€!

Τελικά αξίζει τον κόπο το SEO;

Αυτό θα το κρίνετε εσείς. Ένα καλό μοντέλο αξιoλόγησης της απόδοσης SEO είναι το ROI ή την απόδοση των χρημάτων σας. Πόσα δίνετε και πόσα βγάζετε από αυτό.

Όλες οι ενέργειες μάρκετινγκ στο ίντερνετ πρέπει να είναι μετρήσιμες, έτσι και το SEO πρέπει να έχει σαφής στόχους, να είναι ξεκάθαρο και να είναι μετρήσιμο.

Σας ευχαριστώ πολύ και η γνώμη σας μετράει για μένα, άμα έχετε οποιαδήποτε απορία ή κάποιο σχόλιο, απλώς επικοινωνήστε μαζί μου!

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

registration-button

2 σκέψεις στο “Πόσο πρέπει να ξοδέψω για υπηρεσίες SEO;”

  1. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις, ειδικά όσο αφορά τα “Πράγματα που θα πρέπει να σας κάνουν καχύποπτους”. Ωστόσο πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες απλά ψάχνουν τις χαμηλότερες τιμές νομίζοντας εσφαλμένα πώς όλες οι υπηρεσίες είναι ίδιες, ενώ συχνά γοητεύονται από τις “Εγγυήσεις πρώτης θέσης”

    Απάντηση

Σχολιάστε