ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO Google Πρώτη Σελίδα Ή Κυριαρχία στη Google;

SEO Google Πρώτη Σελίδα Ή Κυριαρχία στη Google;

Καλησπέρα φίλοι μου δημιούργησα αυτό το μικρό βίντεο για να σας δείξω ότι πλέον δεν μιλάμε για SEO Google Πρώτη Σελίδα αλλά για Κυριαρχία στη Google (SEO Google first page domination). Τι άλλο να πω όταν καταλαμβάνω το 80% της πρώτης σελίδας της Google, για να μην πάμε στις επόμενες σελίδες παραπίσω. Όπου έχω αποτελέσματα στην δεύτερη στο 50% της σελίδας και στην τρίτη σελίδα.

Μετά από 2 μήνες πειράματα SEO Google Πρώτη Σελίδα, στα εργαστήρια του Paramarketing Blog (Paramarketing Blog LABS) είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω ότι έχω πλέον αποκωδικοποιήσει το 99% του μυστικού αλγορίθμου της Google!

Παρακάτω θα σας παρουσιάσω μερικά πράγματα για τα αποτελέσματα της αποκωδικοποίησης του αλγορίθμου της Google και τις νέες μυστικές τεχνικές SEO Google Πρώτη Σελίδα που ανακάλυψα και εφάρμοσα για να κυριαρχήσω στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας της Google, καταλαμβάνοντας το 80% της πρώτης σελίδας της Google με μια σελίδα με ζωή μικρότερη των 45 ημερών και σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός .

Τα Αποτελέσματα Της Αποκωδικοποίησης του Αλγορίθμου της Google

seo-google-domination-1

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη Wikipedia για τον μυστικό αλγόριθμο της Google καθώς και στο blog της Google για Webmasters. Παρακάτω θα σας αποκαλύψω τα αποτελέσματα της αποκωδικοποίησης του αλγορίθμου.

1. Στην ουσία αποκωδικοποίησα τον αλγόριθμο της δημιουργίας του αλγορίθμου, με άλλα λόγια την μεθοδολογία δημιουργίας και κατασκευής του αλγορίθμου καθώς και τη δυνατότητα πρόβλεψης των μελλοντικών αλλαγών του.

Πράγμα που σημαίνει ότι μπορώ να βγαίνω και να παραμένω για πάντα στην πρώτη σελίδα της Google για όποια λέξη κλειδί θέλω. Ανεξαρτήτως αγοράς και ανταγωνισμού είναι θέμα χρόνου η πρώτη σελίδα.

2. Επίσης μπορώ να βγάλω οποιαδήποτε σελίδα για οποιαδήποτε λέξη κλειδί στην πρώτη σελίδα της Google. Μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα μου που σας περιγράφω στον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα.

Αποκτήστε τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα σήμερα εντελώς δωρεάν!

3. Τέλος μπορώ να διατηρήσω τα αποτελέσματα σας ανέπαφα από τον ανταγωνισμό με μια σταθερή ενασχόληση με το SEO με λίγες ώρες την εβδομάδα χρησιμοποιώντας τα ανάλογα εργαλεία SEO που έχω στην κατοχή και στο οπλοστάσιο μου. Όχι δεν πρόκειται για black hat SEO, ούτε για SEO τρυκ για να σας εντυπωσιάσω ή να σας ξεγελάσω. Πρόκειται για επιστημονικά SEO εργαλεία, υψηλής αξίας που έκανα πολύ κόπο να τα βρω και να τα δημιουργήσω.

Πως θα βγείτε και σεις στην πρώτη σελίδα της Google μέσω της Στρατηγικής SEO Google πρώτη σελίδα

Σίγουρα όλοι σκέφτεστε πως θα κάνετε το ίδιο και αν μπορείτε να το κάνετε. Αλλά σίγουρα το σκέφτεστε. Οπότε έχετε να κάνετε τρία βήματα για μένα.

Βήμα 1. Γραφτείτε και κατεβάστε τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα.

Βήμα 2. Ζητήστε μια δωρεάν αξιολόγηση SEO Google Πρώτη Σελίδα, υπηρεσία αξίας 29€, σήμερα για εσάς δωρεάν. (Κάποια στιγμή θα αρχίσω να χρεώνω λόγο έλλειψης χρόνου).

Βήμα 3. Παραγγείλτε μια υπηρεσία SEO Google Πρώτη Σελίδα από αυτές που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Προσοχή οι τιμές -που είναι εξευτελιστικές για αυτό που παίρνετε- ισχύουν για περιορισμένο αριθμό πελατών, για τους πρώτους 10 και μόνο και τηρείτε αυστηρή σειρά προτεραιότητας . Βλέπετε ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και αναγκαστικά θα πρέπει να αυξήσω τις τιμές για να αντεπεξέλθω στην ζήτηση. Οπότε προλάβετε σήμερα γιατί αύριο θα αυξηθούν οι τιμές.

Σας ευχαριστώ πολύ και παρακολουθήστε τη σελίδα μου και τα email σας εφόσον έχετε γραφτεί για να παίρνετε τις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google μια φορά και να μείνετε εκεί για πάντα.

Δείτε περισσότερα για το SEO:

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “SEO Google Πρώτη Σελίδα Ή Κυριαρχία στη Google;”

  1. Γεια σας!!…Ήμουν πρώτος στην πρώτη σελίδα της google με λέξεις κλειδιά ,dj γάμων καβάλα, dj Καβάλας ,dj kavala,…είτε στα ελληνικά είτε στα greeklish!…όμως…έκανα μια αλλαγή στην διαδρομή του μενού μου ,ενώ είχα στο μενού ,συνεργάτες -(υποσέλιδο) ορχήστρες ,dj κτλ….το άλλαξα και το έκανα στο μενού ορχήστρες , dj κτλ,χωρείς υποσέλιδα…δυστυχώς όμως η google εμφάνιζε την σελίδα μου αλλά μου έβγαζε eror στην διαδρομή που έβρισκε…arxikh/synergates/orxistres ή dj…στης ορχήστρες πρόλαβα και διόρθωσα την αναζήτηση με ορχήστρες καβάλας… άλλα δυστυχώς έχασα την αναζήτηση για dj καβάλας…τώρα δεν με βγάζει πρώτο..και όταν γράφω με greeklish ,” dj kavalas” δεν με βγάζει καν… υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω αυτό?…να σας πω ότι όλο το site μου το έκανα μόνος μου από την υπηρεσία του ΟΤΕ , χωρίς βοήθεια από wed σχεδιαστεί! ευχαριστώ!

    Απάντηση

Σχολιάστε