ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Τι είναι το Google Dance;

google-dance-seo

Τι είναι το Google Dance;

Μάθετε για το πως η Google τεστάρει την ιστοσελίδα σας αλλάζοντας συνεχώς τα αποτελέσματα αναζήτησης

Ξέρετε τι είναι το Google Dance; Όταν δημιούργησα το πρώτο blog μου πριν από λίγα χρόνια,  ήμουνα πολύ ενθουσιασμένος και προσπαθούσα να αφομοιώσω  όλα αυτά τα νέα πράγματα για το SEO, το ίντερνετ και το μάρκετινγκ. Είχα το  σύνδρομο του λαμπρού αντικειμένου, το ερασιτεχνικό σύνδρομο και το «σύνδρομο Down» όσον αφορά το πως να βγω πρώτος στην Google και στο πως θα φέρω κίνηση και κόσμο στο site μου.

Μόλις είχα ανοίξει έναν λογαριασμό στο Google Analytics και είχα συνδέσει το λογαριασμό μου με το blog και περίμενα να δω τι ψάρια θα πιάσω! Άρχισε να ψάχνω στα στατιστικά μου κάθε μέρα, στη συνέχεια κάθε δύο ώρες και μετά ανά 10 λεπτά!  Είχα πάθει εμμονή με την θέση μου στη Google, με τα στατιστικά και με την επισκεψιμότητα. Σε τελική ανάλυση όμως δεν είχα ιδέα για το SEO και τις βασικές αρχές που διέπουν το SEO.

Κάθε μέρα το ίδιο βιολί, για αρκετές ημέρες χόρευα το χορό της google ή καλύτερα με χόρευε η google!  Έψαχνα να με βρω στη Google σε ποια σελίδα είμαι, ποιες λέξεις κλειδιά έχω και άμα είναι τα σωστά. Και αυτό συνέβαινε για πάνω από τρεις μήνες. Αλλά τι ακριβώς είναι το Google dance;

Google Dance ορισμός

Το Google Dance είναι η περίοδος, όταν η Google αναδομεί την κατάταξή της  και τα αποτελέσματα κυμαίνονται ευρέως έως και  3 με 5 φορές την ημέρα. Το όνομα ” Google Dance ” είχε στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει την περίοδο κατά την οποία μια σημαντική αναπροσαρμογή του δείκτη της μηχανής αναζήτησης της Google είχε τεθεί σε εφαρμογή. Αυτές οι σημαντικές ενημερώσεις του ευρετηρίου του Google σημειώθηκαν κατά μέσο όρο κάθε 36 ημέρες ή και 10 φορές το χρόνο.

Από τον Αύγουστο του 2003 και μετά, το διάσημο Google Dance έχει γίνει λιγότερο δραματικό. Η Google εκτελεί πλέον ενημερώσεις κάθε εβδομάδα, με τις περισσότερες αλλαγές να  συμβαίνουν τις Δευτέρες. Οι συνεχείς ενημερώσεις είναι ως επί το πλείστον μικρές για τον αλγόριθμο της Google. Έτσι, επειδή η Google δεν μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί και έχει να ανιχνεύσει χιλιάδες  σελίδες, αυτές οι  ενημερώσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τις πάρουμε είδηση. Αυτός είναι ο λόγος που η για να συμπεριληφθεί ή ευρετηριαστεί μια ιστοσελίδα στη Google χρειάζεται περισσότερο χρόνο σήμερα από ότι στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον Matt Cutts τον υπεύθυνο για το SPAM της Google, στις μέρες μας, που σπάνια ακούμε για ανθρώπους μιλάμε για το  Google Dance πλέον, επειδή η Google κάνει μικρές ανεπαίσθητες ενημερώσεις  κατά τη διάρκεια της  ημέρας. Αυτές περιλαμβάνουν ενημερώσεις του δείκτη της google κάθε λεπτό και ενημερώσεις του αλγορίθμου αρκετές φορές ανά μήνα.

Δωρεάν οδηγός  SEO Google Πρώτη Σελίδα για να βγείτε νικητής στο Google Dance

Για να χαλαρώσετε και να μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google και στις άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης , θα πρέπει να κατεβάσετε και να μελετήσετε τον δωρεάν οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα. Μάθετε τα μυστικά του SEO από έναν εμπειρογνώμονα SEO και αποφύγετε τα λάθη που κάνουν όλοι οι ερασιτέχνες στο SEO στην αρχή. Εξοικονομήστε χρόνο και χιλιάδες ευρώ με αυτόν το μοναδικό οδηγό SEO. Είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το blog σας και να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό.

Google Dance Και Page Ranking

Λόγω της φύσης του PageRank, οι υπολογισμοί για να εξάγουν τα τελικά αποτελέσματα του Pagerank θα πρέπει να πραγματοποιείται περίπου 40 φορές και  επειδή ο δείκτης είναι τόσο μεγάλο , οι υπολογισμοί χρειάζονται αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου  ​​τα αποτελέσματα της αναζήτησης επιδέχονται πολλές διακυμάνσεις. Ενίοτε λεπτό προς λεπτό αλλάζουν. Εξαιτίας αυτών των διακυμάνσεων επινοήθηκε ο όρος Google Dance. Ο χορός συνήθως λαμβάνει χώρα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα.

Η Google έχει άλλους δύο εφεδρικούς servers που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση. Για το υπόλοιπο του μήνα, οι διακυμάνσεις μερικές φορές εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά δεν πρέπει να συγχέεται με τον πραγματική χορό των αποτελεσμάτων του τελευταίου δεκαημέρου.

Συμβουλές για να βγείτε νικητής στο Google Dance

 1. Δημιουργήστε καταπληκτικό, μοναδικό, επικό περιεχόμενο! Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς και μένει. Η τιμή ξεχνιέται, η ποιότητα μένει. Όταν λέμε επικό πάρτε για παράδειγμα την Ομήρου Ιλιάδα ή την Οδύσσεια. Δεν λέω να γράψετε την Οδύσσεια ξανά, αλλά αναλογιστείτε τη διαχρονική της ακτινοβολία.
 2. Δημιουργήστε ένα απλό και εύκολο site τόσο για τις μηχανές αναζήτησης, όσο και για τους ανθρώπους. Χρησιμοποιήστε εσωτερικά links και συνδέστε τα άρθρα μεταξύ τους με το άρθρο πυλώνα και τα άλλα δευτερεύοντα άρθρα.
 3. Προωθήστε το άρθρο σας και ζητήστε από το κοινό σας να σας σχολιάσει και να σας πει άμα τους άρεσε. Έχουμε χορτάσει από άχρηστες δημοσιεύσεις και από blogs χωρίς περιεχόμενο που δεν λένε τίποτα.
 4. Δώστε στους ανθρώπους έναν καλό λόγο για να επισκεφτούν τη σελίδα σας. Βλέπετε το χρόνος των άλλων είναι πολύτιμος και έχετε να ανταγωνιστείτε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το Yοutube και  πολλά άλλα πράγματα που απασχολούν τους ανθρώπους σήμερα.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO:

3 σκέψεις στο “Τι είναι το Google Dance;”

 1. κύριε Γιάννη το άρθρο σας με βοήθησε πάρα πολύ στο να καταλάβω τι έγινε με την σελίδα μου, αλλά αυτό το Google Dance πότε θα σταματήσει;
  Και κάτι ακόμα!!!
  Ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας βοηθάτε και εμάς τους αρχάριους!!!γιατί είστε ο μόνος που λέει ακριβώς τι συμβαίνει,αντιθέτως άλλοι συνάδελφοί σας δεν μιλάνε καθολου λες και έχουν το επτασφράγιστο μυστικό.
  Και πάλι μπράβο σας να συνεχίσετε ετσι.

  Απάντηση

Σχολιάστε