ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO WEB DESIGN NEWS 3

SEO-WEB-DESIGN-NEWS-3

SEO WEB DESIGN NEWS 3

Μάθετε τα πάντα γύρω από το SEO, το Web Design, τα e-shop και το internet marketing!

 

Σας καλωσορίζω στο ΤΡΙΤΟ SEO WEB DESIGN NEWS, μετά από 9 μήνες στον αέρα με το ParaMarketing.gr Blog, το οποίο αποστέλλεται σε 793 παραλήπτες σε όλο τον κόσμο, από την Κύπρο μέχρι την Αμερική.

Το SEO Newsletter, θα σας έρχεται κάθε Πέμπτη στο email σας, ξεχωριστά με τα μαθήματα που έχετε επιλέξει!

Μπορείτε να συστήσετε τους φίλους σας να γραφτούν εντελώς δωρεάν στο newsletter μου.

1.SEO Traffic: Πως να πάρετε 1000 επισκέψεις σε κάθε σας blog post!

10 βήματα για να εξασφαλίσετε ότι τα posts σας δεν θα μείνουν θαμμένα στο site σας!

Το να φτιάξετε απίστευτο περιεχόμενο μόνο, δεν θα σας φέρει το πολύτιμο traffic στο blog ή στο site σας. Στην πραγματικότητα, δημιουργώντας περιεχόμενο παγκόσμιου επιπέδου είναι μόνο η αρχή και το πρώτο βήμα. Το επόμενο βήμα για να φέρουμε traffic ή επισκεψιμότητα στο site μας είναι η προώθηση του περιεχομένου!

Χωρίς την απαραίτητη προώθηση, ακόμα και τα καλύτερα και ποιοτικότερα posts θα είναι άχρηστα. Αν επιθυμείτε λοιπόν μαζική κίνηση προς το site σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τα παρακάτω 10 βήματα για να πάρετε πάνω από 1.000 επισκέψεις σε κάθε σας blog post!

 

2. SEO Google Παθητικό Organic Traffic

Πως να αποκτήσετε παθητικό οργανικό traffic στο site σας από τη Google, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα ή σχεδόν τίποτα!

Τι είναι το free organic traffic;

Το δωρεάν traffic προέρχεται από τρεις βασικές πηγές:

  • Από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google
  • Από τα backlinks προς το site σας
  • Από απευθείας επίσκεψη στο site ή blog σας

Σε αντίθεση με τα πληρωμένα αποτελέσματα της google, το free organic traffic έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Δεν λέω πως το Google Adwords δεν είναι καλό, απλά μειονεκτεί συγκριτικά με το free traffic από το σωστό επαγγελματικό  SEO.

 

3. 14 Πράγματα που θα άλλαζα αν ξεκινούσα στο  internet σήμερα

Αν είχα μια μηχανή του χρόνου. Θα ήθελα να προγραμματιστεί  για το 2000. Το έτος που ξεκίνησα το πρώτο site στο internet. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το μηχάνημα χρόνο για να στείλω στον εαυτό μου ένα e-mail μια λίστα με πράγματα που θα ήθελα να κάνω διαφορετικά.


Αλλά προτού να μπω  σε μια μηχανή του χρόνου, σκέφτηκα να μοιραστώ τη λίστα μου μαζί σας πρώτα …

 

4. Νέο Google Panda Update 4.0

Ένα νέο Google Panda update λανσαρίστηκε από τη Google στις 21 Μαΐου 2014 και όπως γίνεται κατανοητό επηρεάζει τον καθένα στον κόσμο του SEO. Μετά από την ανάλογη έρευνα που έκανα στο ίντερνετ, σας παρουσιάζω τα ευρήματά μου σχετικά με τη Google, το SEO και τους μεγάλους χαμένους και κερδισμένους του νέου Google Panda Update.

Σύμφωνα με τον Matt Cutts, τον υπεύθυνο ποιότητας και καταπολέμησης του spam της Google, το νέο Google Panda Update 4.0 είναι γεγονός όπως ανακοίνωσε από το twitter o ίδιος. Αρχικά λανσαρίστηκε με την ονομασία Farmer Update και ο στόχος του είναι να καταπολεμήσει τα site με φτωχό περιεχόμενο και τα spam sites από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google ή SERPS.

Η τέταρτη γενιά του Google Panda ξεκίνησε να ισχύει χθες 21 Μαϊου 2014 και σύμφωνα με το έγκυρο seo site Searchengineland.com, προβλέπεται να επηρεάσει το 7,5% των αγγλικών αναζητήσεων. Οι υπόλοιπες γλώσσες θα επηρεαστούν σε διαφορετικά ποσοστά, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι κάθε γλώσσα είναι και διαφορετικό site, με διαφορετική αγορά στόχος και διαφορετικές λέξεις κλειδιά.

 

5. Get Indexed By Google ή Γιατί το site μου δεν βγαίνει στη Google.

6 μικρές συμβουλές για να ευρετηριάσετε και να ταξινομήσετε το site σας στη google ταχύτερα και ασφαλέστερα!

Είναι δεδομένο ότι το καλύτερο είδος traffic ή επισκεψιμότητας για το site σας είναι η δωρεάν organic traffic από μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως είναι η  google. Για να δρέψετε όλους τους καρπούς του SEO, θα πρέπει να ευρετηριαστείτε από την Google (get indexed by google).

Εάν έχετε ένα blog ή  site ή πουλάτε κάτι  στο internet, χρειάζεστε traffic. Το Traffic είναι το αίμα ζωής για το blog σας και χωρίς το traffic το blog σας είναι δεδομένο ότι θα πεθάνει. Δώστε λοιπόν στο site σας μια ευκαιρία να πετύχει και ξεκινήστε να φέρνετε δωρεάν οργανική κίνηση από την  Google και τις υπόλοιπες βασικές μηχανές αναζήτησης όπως Bing και Yahoo. Στην ουσία μόνο η Bing έχει μείνει, αφού τα αποτελέσματα της η Yahoo τα αντλεί από τη Bing που είναι της Microsoft.

Δείτε τα προηγούμενα SEO Web Design Newsletters

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε