ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Web development: Πως να βρείτε την πιο αξιόπιστη εταιρεία στην Ελλάδα

WEB-DEVELOPMENT-GREECE-ETAIREIES

Web development: Πως να βρείτε την πιο αξιόπιστη εταιρεία στην Ελλάδα

To web development ή η ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών έχει να κάνει με την συμπλήρωση και ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας που έχει κατασκευαστεί ήδη ο βασικός σκελετός της.

Το web development περιλαμβάνει το γράψιμο των κειμένων, τη διόρθωση και το συμπλήρωμα σε κώδικα έως και την δημιουργία πολύπλοκων εφαρμογών για το ίντερνετ, διασύνδεση σε εταιρικά δίκτυα και ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας με το CRM ή κάποιο άλλο εταιρικό δίκτυο.

Το web development είναι το δεύτερο στάδιο που ακολουθεί το web design ή την κατασκευή ιστοσελίδων. Το web design έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ή το look and feel με την κυρίως αισθητική δηλαδή πλευρά μιας ιστοσελίδας.

Παρά τις σημαντικές διαφορές που υπάρχουν σήμερα στο web design και στο web development, στην παραγωγική διαδικασία της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας, και τα δύο είναι συνυφασμένα και δεν γίνεται το ένα να είναι αποκομμένο από το άλλο.

Για να μάθετε περισσότερα για το πως θα βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία web development στην Ελλάδα, απλώς διαβάστε παρακάτω.

Web design VS web development

Στον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας, απαιτούνται διαφορετικά τεχνικά προσόντα και δεξιότητες σε σύγκριση με το web development. Στο web design χρειάζονται δεξιότητες του δεξιού μέρους του εγκεφάλου όπως αφαιρετική ικανότητα, καλλιτεχνική δημιουργία, φαντασία και πηγαίο αίσθημα και είναι μάλλον το κατάλληλο επάγγελμα για τους αριστερόχειρες.

Οι γλώσσες προγραμματισμού που απαιτούνται για έναν καλό και πετυχημένο web designer ή σχεδιαστή ιστοσελίδων είναι η HTML, CSS και Javascript.

Στο web development απαιτείτε περισσότερο οργανωτικό πνεύμα, εδώ επικρατεί το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Είναι μια εργασία αυστηρής λογικής, προγραμματισμού, χρήσης μαθηματικών και κώδικα.

Οι γλώσσες προγραμματισμού που απαιτούνται για το web development είναι συνήθως οι PHP, .NET, Python, C, Ruby.

Το καλύτερο όλων είναι κάθε web designer να γνωρίζει και web development και το αντίστροφο για να συνδυάζει όλες τις γλώσσες προγραμματισμού αλλά και για να μπορεί να συνεννοηθεί με όλο το team της κατασκευής ιστοσελίδων.

WordPress web development

Το WordPress από μόνο του ήρθε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ web design και web development παρέχοντας μια πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων και διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που δεν υπήρχε πριν.

Το web development με WordPress έχει σχεδόν παντρέψει το web design με το web desvelopment και πλέον δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι διαχωρισμοί όπως στο παρελθόν. O web designer που κατασκευάζει μια ιστοσελίδα σε WordPress είναι συνήθως το ίδιο άτομο που θα περάσει τα κείμενα και τις φωτογραφίες και θα κάνει όλο το web development μόνος του από την αρχή ως το τέλος.

Το WordPress έχει μειώσει κατά πολύ τον χρόνο του web design με την εισαγωγή θεμάτων, WordPress Themes τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του τελικού πελάτη και του τελικού χρήστη.

Κάθε θέμα περιέχει μέσα του και ένα πλήρες παραμετροποιήσιμο CSS αρχείο όπου μπορεί να επέμβει ο web designer, ή ο γραφίστας σας καθώς και ένα φιλικό περιβάλλον για τον web developer για να αναπτύξει εφαρμογές είτε με την μορφή plugins είτε με την μορφή κώδικα που μπορεί να μπει στο αρχείο functions.php και να ενσωματωθεί στο θέμα του WordPress.

Eshop Development

Στην περίπτωση του eshop development, το WordPress διαθέτει το Woocommerce που είναι ένα πρόσθετο που μετατρέπει την ιστοσελίδας σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Έτσι έχουμε περισσότερο να κάνουμε με woocommerce web development παρά με eshop development.

Το θετικό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι WordPress συνδυάζει το κορυφαίο SEO που έχει το πιο δημοφιλές και εύχρηστο CMS της αγοράς με όλες τις εφαρμογές, τα φίλτρα και τον κώδικα που χρειάζεται για να τρέξει ένα eshop σωστά και απρόσκοπτα χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλες επεξεργαστικές απαιτήσεις όπως το Magento για παράδειγμα.

Η παραμετροποίηση του Woocommerce είναι και αυτή παρόμοια με του WordPress και γίνεται συνήθως από το CSS του θέματος καθώς και από το κέντρο διαχείρισης του WordPress ή τις επιλογές του θέματος.

Web development και SEO

Το SEO ξεκινάει από το web design, αλλά συνεχίζεται και στο web development αναγκαστικά γιατί το μυστικό στο να βρεις στην πρώτη σελίδα της Google ξεκινάει από το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας.

Το περιεχόμενο έχει να κάνει τόσο με τα κείμενα, τις φωτογραφίες, τον κώδικα αλλά και ότι άλλο περιέχεται σε μια ιστοσελίδα, όπως τα χρώματα, τα πολυμέσα, τα μενού καθώς και το τεχνικό κομμάτι του SEO.

Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς και για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google, θα πρέπει να έχετε πλούσιο περιεχόμενο, εμπλουτισμένο με τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε για να βγαίνετε στην πρώτη σελίδα της Google.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι το web development είναι πολύ σημαντικό για να ανέβει η ιστοσελίδα σας ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, για να βγει στην πρώτη σελίδα της Google, αλλά και για να μπορέσετε να νικήσετε τον ανταγωνισμό, τα άλλα δηλαδή sites.

Web development από το 2000

WEB DEVELOPMENT GREECE ETAIREIES-2

Δεν θέλω να ευλογώ τα γένια μας, αλλά η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και το web development τους μετά. Με την εμπειρία που έχουμε εδώ και τόσα χρόνια, μπορούμε να δημιουργήσουμε εφαρμογές και περιεχόμενο ακόμα και για τα πιο μεγάλα portals της αγοράς σε σχετικά οικονομικές και λογικές τιμές.

Το web development γίνεται πάντα με βάση τι θέλει ο πελάτης, τι θέλει η αγορά αλλά και με το τι θέλουν οι μηχανές αναζήτησης για να μπορέσει η ιστοσελίδα σας να βγει στις πρώτες θέσεις της Google αλλά και των άλλων μεγάλων μηχανών αναζήτησης όπως της Yandex, Bing, Baidu.

Δείτε περισσότερα για το web development:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

Σχολιάστε