ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

WordPress Κεφάλαιο 6. Δημιουργία FTP λογαριασμού και ελληνικά

WordPress Κεφάλαιο 6. Δημιουργία FTP λογαριασμού και ελληνικά

 • Ανοίγουμε έναν λογαριασμό FTP από την Godaddy
 • Κατεβάζουμε το πρόγραμμα FTP Filezilla
 • Σύνδεση στο FTP
 • Μεταφόρτωση αρχείων γλώσσας από wordpress.org
 • Αλλαγή Γλώσσας

Δωρεάν Μαθήματα WordPress σε 24 ώρες αξίας 270€

Μάθετε WordPress σε 24 ώρες! Πλέον η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο που είναι επιτακτική η ανάγκη να έχετε το δικό σας Blog και να μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του ίντερνετ, να κατασκευάσετε τη δική σας σελίδα και να εργαστείτε από το σπίτι καθώς και να βγάλετε χρήματα από αυτό.

Έτσι θα πρέπει να είστε σε θέση να φτιάξετε το δικό σας σας blog γρήγορα απλά και εύκολα σε 24 μόνο ώρες στο WordPress, το καλύτερο και δημοφιλέστερο πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου παγκοσμίως.

Πώς Συνδυάζεται με τα άλλα μαθήματα του Blog Paramarketing?

Μπορείτε να συνδυάσετε το WordPress σε 24 ώρες με τους άλλους δύο οδηγούς μαθημάτων γιατί ο ένας συμπληρώνει τον άλλο:
Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε με τον Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ, μετά να πάτε στον οδηγό SEO και στο τέλος να μελετήσετε το WordPress σε 24 ώρες.
Στην πορεία θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε πως δένουν όλες οι πληροφορίες μεταξύ τους και συνάμα μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιώ και εγώ για να φτιάξετε ένα κερδοφόρο blog.

Περιεχόμενα WordPress σε 24 ώρες

WORDPRESS FTP ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πηγές για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις στο WordPress

 1. WordPress Official Site
 2. Δωρεάν blog σε WordPress
 3. Premium Θέματα WordPress
 4. WordPress Hosting

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

6 σκέψεις στο “WordPress Κεφάλαιο 6. Δημιουργία FTP λογαριασμού και ελληνικά”

 1. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η χρησιμότητα του FTP λογαριασμού; Γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι κάνει..

  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
 2. Καλησπέρα Γιάννη. Έχω ένα site σε wordpress. Θέλω να κάνω ενα backup των αρχείων με το filezilla και παρατηρώ κατα την μεταφορά ότι μερικά αρχεία ενώ τα έχει μεταφέρει κατα την διάρκεια της μεταφοράς με ξανά ρωτάει για αυτά. Τη γίνεται σε αυτή την περίπτωση ? Επιλέγω αντιγραφή η αντιγραφή αν είναι νεότερο έχει δεύτερη επιλογή ? Γιατι παρατηρώ διαφορές στο μέγεθος τους. Το αναφέρω γιατί ένα backup μέσο filezilla δεν μου δούλεψε όταν είχα επαναφέρει την σελίδα ενώ όταν τα αρχεία τα κατέβαζα κατευθείαν απο το server χωρίς το filezilla λειτούργουσε αυτό το backup. Ξέρω οτι υπάρχουν plug in που κάνουν αυτή την δουλεία αλλά εγω θέλω να το κάνω χειροκίνητα τόσο την βάση όσο και τα αρχεία. Ευχαριστώ.

  Απάντηση

Σχολιάστε