ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Μετρήστε την κατάταξη σας στη Google με το SEO Powersuite

SEO POWERSUITE REVIEW

Μετρήστε την κατάταξη σας στη Google με το SEO Powersuite

Άμα θα θέλατε να ξεκινήσετε μια εκστρατεία SEO θα πρέπει πριν κάνετε οτιδήποτε να καταγράψετε την υπάρχουσα κατάσταση, δηλαδή τις θέσεις που έχει ήδη η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης ή στην Google.

Έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης βλέποντας αν κερδίζετε ή χάνετε θέσεις για τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε.

Ο πιο σωστός τρόπος για να μπορέσετε να αξιολογήσετε την πορεία της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι μέσω ενός SEO Software που θα μπορεί αντικειμενικά να απεικονίσει τι σημερινές θέσεις που κατέχει η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και να καταγράψει τις ενδεχόμενες διαφορές μετά την εκστρατεία.

Ένα τέτοιο λογισμικό είναι το SEO PowerSuite που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα στο είδος του.

Γιατί χρειαζόμαστε το SEO PowerSuite;

Πολλοί από εσάς ξέρω ότι θα αντιδράσουν και θα αναρωτηθούν τι να το κάνουμε αυτό το λογισμικό, αφού βλέπουμε μόνοι μας κάνοντας αναζητήσεις στη Google σε ποια θέση βρίσκεται η ιστοσελίδα μας με βάση τις λέξεις κλειδιά και που βρίσκονται και οι ανταγωνιστές μας.

Όμως αυτός ο τρόπος έρευσης των θέσεων δεν είναι σωστός και αντικειμενικός για πολλούς λόγους. Η Google μας επιστρέφει τα προσωποποιημένα αποτελέσματα αναζήτησης κάθε φορά με βάση τα cookies τα οποία αναγνωρίζουν τι ψάξαμε πριν.

Ακόμα και άμα δεν είμαστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό μας στη Google, πάλι τα αποτελέσματα αναζήτησης επηρεάζονται από πάρα πολλούς υποκειμενικούς παράγοντες όπως η γεωγραφική μας θέση, το τοπικό SEO, τα cookies που κρατάει ο browser στην μνήμη του κτλ.

Όλα τα παραπάνω προβλήματα λύνονται άμεσα με τη χρήση του SEO PowerSuite το οποίο καταγράφει μέσω proxy server τις πραγματικές οργανικές θέσεις μας σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, εθνικές και μη.

Το SEO PowerSuite και τα άλλα εργαλεία SEO management

Σε προηγούμενο άρθρο είχα προτείνει ένα άλλο εργαλείο μέτρησης της κατάταξης της Google, το Cuterank, το οποίο αποδείχτηκε αναξιόπιστο στη χρήση του γιατί δεν επέστρεφε καθόλου καινούρια αποτελέσματα από τις μηχανές αναζήτησης στην δωρεάν του έκδοση τουλάχιστον.

Αν και η τιμή του Cuterank ήτανε πολύ ανταγωνιστική και σκεφτόμουνα να το αγοράσω, τελευταία στιγμή έκανα στροφή και επέλεξα το SEO PowerSuite γιατί ήτανε ώριμο, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο εργαλείο μέτρησης της κατάταξης και διαχείρισης μιας καμπάνιας SEO.

Στην πορεία για να καταλήξω στο SEO PowerSuite δοκίμασα πάνω από 10 παρόμοια εργαλεία διαχείρισης SEO campaign και κανένα δεν μου άρεσε είτε γιατί ήτανε online tools με μηνιαία συνδρομή -κάτι που ήθελα να το αποφύγω-, είτε γιατί ήτανε αναξιόπιστα ή δεν περιλάμβαναν αποτελέσματα από την εθνική μηχανή αναζήτησης Google.gr και δεν υποστήριζαν καθόλου τα Ελληνικά.

Βελτιστοποίηση λέξεων κλειδιών

SEO POWERSUITE REVIEW

Το πακέτο SEO PowerSuite και συγκεκριμένα το προγραμματάκι Rank Tracker συνδέεται με το λογαριασμό Google Analytics και Google Adwords για να μας δώσει τις μηνιαίες αναζητήσεις για κάθε λέξη κλειδί και να μας προτείνει καλύτερες λέξεις κλειδιά.

Εκτός από το Google AdWords, έχει δυνατότητα σύνδεσης με το Wordtracker που είναι και αυτό ένα παρόμοιο πρόγραμμα αναζήτησης λέξεων κλειδιών με το Google AdWords.

Η βελτιστοποίηση των λέξεων κλειδιών είναι ένα πολύ καλό και μοναδικό χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις οργανικές επισκέψεις από τη Google και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Η διαχείριση γενικά της εκστρατείας SEO γίνεται πλέον ευκολότερη, ενώ με το ίδιο λογισμικό μπορείτε να διαχειριστείτε άπειρα sites και λέξεις κλειδιά.

Δείτε περισσότερα για το SEO:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ιστοσελίδας ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για web design ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

 

4 σκέψεις στο “Μετρήστε την κατάταξη σας στη Google με το SEO Powersuite”

Σχολιάστε