ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πως να φτιάξετε ένα μοναδικό site με ένα μοναδικό προϊόν ή υπηρεσία

seo-google-pop-up

Πως να φτιάξετε ένα μοναδικό site με ένα μοναδικό προϊόν ή υπηρεσία

Καλημέρα φίλοι μου, μετά από μια εντατικά παραγωγική εβδομάδα και αφού έστησα τέσσερα καινούρια site την προηγούμενη εβδομάδα, έπρεπε να γράψω και τα συνηθισμένα μου καθημερινά άρθρα για το blog μου. Ίσως πολλοί να αναρωτηθήκατε για το που βρισκόμουνα όλες αυτές τις ημέρες άλλα είχα πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας στο SEO Web Design όπου είναι και η βασική μου ασχολία.

Γνωρίζω ότι αρκετοί από εσάς είστε στο στάδιο της δημιουργίας μια καινούριας ιστοσελίδας ή ενός blog χωρίς να έχετε όμως τις κατάλληλες γνώσεις της αγοράς σας. Ίσως να σας λείπουν οι στοιχειώδης γνώσεις από το ίντερνετ και το ηλεκτρονικό επιχειρείν και θα αναρωτιόσαστε τι site να φτιάξετε, με τι προϊόντα και πως θα τα πουλάτε μέσω ίντερνετ.

Άμα είστε σε αυτό το στάδιο, τότε θα πρέπει να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο για να μάθετε  Πως να φτιάξετε ένα μοναδικό site με ένα μοναδικό προϊόν ή υπηρεσία.

Ο κύκλος ζωής ενός site

Κάθε ιστοσελίδα είναι μια ηλεκτρονική επιχείρηση και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Και κάθε επιχείρηση όπως και κάθε προϊόν ή υπηρεσία έχει και ένα κύκλο ζωής. Ο κύκλος ζωής της ιστοσελίδας σας χωρίζεται σε τέσσερα στάδια:

  • Το Λανσάρισμα
  • Την Ανάπτυξη
  • Την Ωρίμανση και
  • Την Παρακμή.

Αυτό συμβαίνει για όλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις αγορές και είναι μία από τις βασικές αρχές του μάρκετινγκ που διδάσκεται στα πανεπιστήμια.

Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας δεν θα κρατήσει για πάντα εκτός και αν προσαρμόζεστε σε κάθε φάση στις καινούριες εξελίξεις και στην καινούρια τεχνολογία.

Ο στόχος μας όπως και κάθε επιχείρησης είναι να φτιάξουμε ένα site για την επόμενη δεκαετία που θα αντέξει σε όλες εκείνες τις κακοτοπιές και τις αλλαγές του αλγορίθμου της Google, του αλγορίθμου του Facebook και γενικά όλων των εξωτερικών παραγόντων.

Ο απώτερος στόχος κάθε ιστοσελίδας είναι να να αποκτήσετε πελάτες που θα τους εξυπηρετείτε για μια ζωή, για τα επόμενα 40 χρόνια δηλαδή!

Άμα η προοπτική σας είναι να βγάλετε εύκολα και γρήγορα λεφτά ή να κάνετε μια αρπαχτή στο ίντερνετ, τότε φίλοι μου λυπάμαι αλλά δεν είναι για σας αυτό το άρθρο, και δεν απευθύνεται σε σας ούτε αυτό το SEO WEB Design Blog!

Το site μου απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους που διαπνέονται από επιχειρηματικό πνεύμα και θέλουν να κάνουν τη δική τους ηλεκτρονική επιχείρηση με σκοπό να προσφέρουν μια πραγματική υπηρεσία στην κοινωνία. Όλα τα άλλα είναι απλώς σχόλια.

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς είστε δημόσιοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι και ορέγεστε τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που μοιάζουν να βγάζουν ένα κάρο λεφτά και να μην κάνουν τίποτα. Αυτό δεν είναι αλήθεια, πίσω από μια επιτυχία σε μια νύχτα κρύβεται μια δεκαετία αποτυχίας ή προετοιμασίας.

Χρειάζονται 10.000 ώρες για να γίνεται καλός σε κάτι και η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης ή κωλοφαρδίας. Ναι πολλοί λένε σήμερα και για μένα Γιάννη πόσο τυχερός είσαι που έχεις δουλειά, έχεις πελάτες και βγάζεις λεφτά. Λίγοι βλέπουν τις ατέλειωτες ώρες επίπονης καθημερινής προσπάθειας.

Ξέρετε τι τους απαντάω; Ότι όσο πιο πολύ δουλεύω, τόσο πιο κωλόφαρδος γίνομαι!

Ύστερα από όλη αυτή την αναγκαστική παρέκβαση θα ήθελα να σας επισημάνω ότι για να φτιάξετε ένα μοναδικό site θα πρέπει να έχει και ένα μοναδικό προϊόν ή υπηρεσία. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιο είναι αυτό το μοναδικό προϊόν ή υπηρεσία.

Ποιο είναι το USP σας;

monadiko-site

Το μοναδικό προϊόν ή υπηρεσία δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ανακαλύψετε ένα νέο καινοτόμο προϊόν, αλλά να φτιάξετε μια μοναδική πρόταση πωλήσεων ή ένα USP. Το USP είναι το unique selling proposition και έχει να κάνει με τι προσφέρεται εσείς που σας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό και σας κάνει ξεχωριστούς και μοναδικούς;

Σκεφτείτε το ένα λεπτό.

Το ίδιο ισχύει και για το site σας. Τι είναι αυτό που θα το κάνει μοναδικό και θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό;

Μέχρι σήμερα έχω φτιάξει περίπου στα 450 sites. Μου είναι δύσκολο να εντυπωσιαστώ εύκολα από μία ιστοσελίδα εκτός και αν έχει κάτι μοναδικό να μου προσφέρει. Σε ένα ενημερωτικό blog όπως και το δικό μου, αυτό που εντυπωσιάζει και το διαχωρίζει από όλα τα άλλα του είδους είναι το μοναδικό περιεχόμενο.

Προσωπικά πόνταρα πολύ στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Εστίασα σε μεγάλα επικά και κλασικά άρθρα 2.500, 5.000 λέξεων ακόμα και 7.500 λέξεων που να αποτελούν σταθμό και ορόσημο στην κατηγορία του. Αυτό το post που διαβάζετε είναι 2.500 λέξεις από μόνο του.

Πολλοί που διαβάζουν κάποια από τα άρθρα μου εντυπωσιάζονται από την ακρίβεια, την μοναδικότητα και την μεταδοτικότητα της πληροφορίας. Σε έναν φίλο έστειλα σήμερα να αναδημοσιεύσει το άρθρο 7 Συμβουλές επιβίωσης στο νέο αλγόριθμο του Facebook στο τοπικό ενημερωτικό blog του Larisanew.gr.

Με είχε ρωτήσει προηγουμένως τι να κάνει για να αναπληρώσει την χαμένη επισκεψιμότητα από το Facebook. Επίσης είχε καταλάβει ότι το Facebook είχε αλλάξει και δεν απέδιδε όπως πριν μερικούς μήνες και δεν ήξερε το γιατί. Το άρθρο μου ήτανε ή απάντηση στην ερώτηση του. Μόλις το διάβασε με ρώτησε άμα εγώ το έγραψα όλο αυτό, γεγονός που μου φάνηκε αστείο και αφελές.

Μακάρι το ίντερνετ να ήτανε δύο κουμπιά μόνο, θα είχα γίνει πλούσιος τόσες φορές που τα έχω πατήσει μέχρι σήμερα! Το νόημα όμως της παραπάνω συνομιλίας είναι ότι θα πρέπει να φτιάξετε ένα site με κάποιο διαχρονικό περιεχόμενο και να μην βασίζεστε αποκλειστικά σε μια πηγή επισκεψιμότητας.

Το USP σας μπορεί να είναι απλό, μπορεί να πάρετε ένα προϊόν και μια υπηρεσία και να την βελτιώσετε και να λανσάρετε ένα νέο προϊόν, μια νέα υπηρεσία ή ένα νέο site.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές εκπληκτικές συμβουλές για να κατασκευάσετε ένα μοναδικό site.

7 Συμβουλές στην κατασκευή του μοναδικού site

1. Επιλέξτε μια αγορά ή ένα προϊόν ή υπηρεσία που ξέρετε καλά

Είναι δύσκολο να πετύχετε σε κάτι άγνωστο ή να καινοτομήσετε σε κάτι εάν δεν έχετε κάποια μικρή προϋπηρεσία. Κάθε μέρα δέχομαι έναν καταιγισμό τηλεφωνημάτων από επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα για να φτιάξουν ένα καινούριο site ή ένα καινούριο e-shop.

Θα πρέπει να τους περνάω όλους από κόσκινο γιατί δεν είναι δυνατόν όλοι να κάνουν ένα πετυχημένο site. Όχι γιατί δεν γίνεται, αλλά γιατί δεν έχουν τα προσόντα να το καταφέρουν. Βλέπετε όταν η πρώτη ερώτηση είναι θέλω να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πότε θα ανέβεις στη Θεσσαλονίκη να τα πούμε, μάλλον δεν είναι και η ιδανικότερη για τις μέρες μας.

Για να ανέβω στην Θεσσαλονίκη χρειάζομαι 150 ευρώ κόστος. Για να φτιάξουμε το e-shop από τη στιγμή που δεν έχει ο πελάτης επαφή με το skype και την τεχνολογία θα χρειαστεί να ανεβαίνω για ψίλου πήδημα και πάνω από 10 φορές. Το κόστος θα φτάσει στα 1.500 ευρώ δηλαδή μόνο για να δούμε τι θα κάνουμε.

Ο λόγος που έφτιαξα αυτό το μοναδικό blog με 163 εκπαιδευτικά βίντεο και τόσους ηλεκτρονικούς οδηγούς ήτανε για να μην χρειάζεται να πάω εγώ στον πελάτη ποτέ. Αντίθετα ο στόχος ήτανε να κάνω τον πελάτη να έρθει σε μένα και πιστέψτε με ότι το έχω καταφέρει πάρα πολύ καλά. Μέχρι τώρα πάρα πολλοί πελάτες με επισκέπτονται από όλες τις πόλεις της Ελλάδος στη Λάρισα.

Οπότε στην ερώτηση πότε θα ανέβεις στη Θεσσαλονίκη ή θα κατέβεις στην Αθήνα η απάντηση είναι ποτέ. Άμα θέλετε να με δείτε ελάτε στη Λάρισα! Θα περάσουμε υπέροχα, θα σας κεράσω και καφέ στην Ταχυδρομείου. Ούτως ή άλλως η Λάρισα έχει 8.000 χρόνια ιστορίας και είναι αρχαιότερη και της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, γεγονός που με κάνει υπερήφανο ως ιθαγενή Λαρισαίο!

Όχι ότι δεν θέλω νέους πελάτες. Θέλω νέους πελάτες που όμως έχουνε περάσει την αξιολόγηση του ιδανικού πελάτη για μένα. Εάν σταματήσω να γράφω άρθρα, να γυρνάω βίντεο και να παράγω περιεχόμενο, θα χάσω αυτό που έχω δημιουργήσει, θα πάω στο μηδέν από άποψη SEO και θα γίνω ένας ταξιτζής ή ένας πωλητής του ίντερνετ που θα γυρνάω με το αμάξι μου όλη την Ελλάδα για να πουλήσω SEO και Web Design.

Το ότι ξέρω πολύ καλά την αγορά και ότι κάνω αυτή τη δουλειά από το 2.000 με έχει βοηθήσει στο να μπορώ να διαχωριστώ από τον ανταγωνισμό και να φτιάξω ένα μοναδικό site με μοναδικές υπηρεσίες όπως αυτό που βλέπετε σήμερα.

2. Split Testing

Στην πορεία σας για να δημιουργήσετε το πρώτο σας μοναδικό site, θα πρέπει να δοκιμάσετε πολλά νέα πράγματα. Το split testing είναι να φτιάξετε 2 παραλλαγές της ιστοσελίδας σας για να δοκιμάσετε ποια λειτουργεί καλύτερα.

Έτσι θα αυξήσετε το ρυθμό εγγραφών στη λίστα σας, το ποσοστό μετατροπών και την επισκεψιμότητα.

Πώς θα φτιάξετε 2 ιστοσελίδες; Απλό. Πάρτε δύο ξεχωριστά domain names και δοκιμάστε δύο διαφορετικές ιδέες. Αλλάξτε χρώματα, λογότυπα και φιλοσοφία σχεδιασμού. Συνδέστε τις ιστοσελίδες σας με τα Google Analytics και παρατηρήστε τα στατιστικά. Ποιο από τα δύο site πάει καλύτερα;

Αν δεν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε δύο ιστοσελίδες, ξεκινήστε με μία και κάντε αλλαγές μέχρι να κατασταλάξετε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Να υπολογίσετε ότι θα χρειαστείτε περίπου ένα χρόνο για να ξεκαθαρίσετε πως τα πάει το site σας και σε ποια κατεύθυνση κινείστε στην αγορά σας.

3. Επιλέξτε μερικά premium WordPress Themes

Αντί να καταφύγετε σε ένα πολύπλοκο και δαπανηρό custom web design που θα σας στοιχίσει πολλά χρήματα και χρόνο, επιλέξτε να στήσετε ένα WordPress Site. Υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες θεμάτων σε WordPress για να ξεκινήσετε.

Αντί να πάρετε έναν γραφίστα, επιλέξτε μερικά πακέτα θεμάτων όπως της Enginethemes και της Mythemeshop και κάντε μετατροπές και αλλαγές σε κάποιο από τα θέματα της αρεσκείας σας.

Είναι πιο εύκολο να αλλάξετε ένα site σε WordPress και να κάνετε τις απαραίτητες μετατροπές, παρά να ξεκινήσετε από το μηδέν με μια custom εφαρμογή.

4. Δημιουργήστε μοναδικό περιεχόμενο

Και τώρα φτάσαμε στο δια ταύτα, το μοναδικό περιεχόμενο. Το μοναδικό περιεχόμενο μπορεί να είναι και το μοναδικό προϊόν το οποίο μόνο εσείς έχετε.

Δώστε έναν καλό λόγο για να επισκεφτούν οι άλλοι το site σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πιστέψτε με έρθει κάποιος στην ιστοσελίδα σας αν μπορεί να βρει αυτό που έχετε αλλού.

Πάρα πολλά site έχουνε κενό περιεχόμενο ή σχεδόν καθόλου περιεχόμενο. Επίσης πολλές φορές το περιεχόμενο είναι κλεμμένο από άλλα ειδησεογραφικά site.

Χωρίς μοναδικό περιεχόμενο είναι δύσκολο να γίνεται δημοφιλές site και να νικήσετε τον ανταγωνισμό σε βάθος χρόνου. Το μοναδικό φρέσκο περιεχόμενο είναι αυτό που θα σας δώσει σταθερή κίνηση και σταθερή πελατεία.

5. Χρησιμοποιήστε παντού το Personal Branding

Το μοναδικότερο προϊόν σε όλο τον κόσμο που δεν αντιγράφεται είστε εσείς! Στο άρθρο μου ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ αναφέρω τους λόγους της χρήσης του Personal Branding ή της προσωπικής προβολής.

Ένα σημαντικό μέρος του branding είναι η εικόνα που απεικονίζει τον εαυτό σας προς τα έξω. Να αναπτύξετε μια συμπαθητική προσωπική μάρκα είναι απαραίτητο για την επιτυχία, είτε online είτε offline. Αν θέλετε να ανέβετε στην κορυφή στον τομέα σας, θα πρέπει πρώτα να είστε σε θέση να πουλήσετε τον εαυτό σας σε πιθανούς πελάτες σας. Θα προτιμούσατε να κάνετε δουλειές με ένα άτομο που χαμογελάει και έρχεται σε σας ως φιλικό ή με κάποιον που σας αγνοεί;

Η πρώτη εντύπωση που ένας δυνητικός πελάτης λαμβάνει είναι καθοριστική για  εσάς. Κάντε την πρώτη εντύπωση να μείνει για πάντα για να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για να φτιάξετε ένα μοναδικό site θα πρέπει να βάλετε παντού την προσωπική σας σφραγίδα. Στην πρώτη σελίδα, στα χρώματα, στα κείμενα και στα βίντεο. Έτσι και θα γίνετε ευρεία γνωστός αλλά και θα είναι ακατόρθωτο να σας αντιγράψουν οι ανταγωνιστές.

Μην φοβάστε την έκθεση στον κόσμο, η μαζική έκθεση είναι το μυστικό της επιτυχίας.

6. Think big, bugdet small

Το πρώτο πράγμα που είχα ακούσει από έναν Ολλανδό Επίτροπο το 1999 σε ένα money show στην Αθήνα ήτανε η εξαιρετικά σοφή φράση “Think big, bugdet small”.

Προσέξτε στην ιστοσελίδα σας να μην ξεφύγετε σε κόστος όσο μεγαλόπνοα σχέδια και αν έχετε για το μέλλον. Τον πρώτο καιρό λειτουργίας όπου τα έσοδα και οι πελάτες σας θα είναι περιορισμένοι ακόμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα φειδωλοί με τα έξοδα σας.

Δεν θα πρέπει ποτέ τα έξοδα λειτουργίας σας πλην του πάγιου κόστους κατασκευής να υπερβαίνουν των εσόδων. Θα πρέπει πάντα να λειτουργείτε σε συνθήκες σφιχτού προϋπολογισμού και να κρατάτε έσοδα και έξοδα κάθε μήνα. Προσωπικά κρατάω κάθε μήνα αρχείο εσόδων, εξόδων και ταμειακών ροών για το blog μου από τον πρώτο μήνα λειτουργίας πέρυσι και για κάθε μήνα.

Σας συμβουλεύω το ίδιο να κάνετε και σεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα του Excel στο Google Drive, εντελώς δωρεάν.

Ο έλεγχος των εξόδων και η εστίαση στα έσοδα θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς και έξυπνους στο να δημιουργήσετε ένα ποιοτικότερο και πιο κερδοφόρο site!

Μην αφήσετε το όνειρο σας για τη μοναδική σας ηλεκτρονική επιχείρηση να σβήσει με την ελπίδα και προσδοκία μελλοντικών εσόδων που δεν θα έρθουν ποτέ! Τρέφετε φρούδες ελπίδες για τις καλύτερες ημέρες που ξόρκιζε το 1987 ο Παπανδρέου!

30 χρόνια μετά και με το χρέος να μας έχει αφανίσει εθνικά όλοι καταλάβαμε ότι δεν θα έρθουν ποτέ καλύτερες ημέρες άμα δεν σταματήσουμε να ζούμε με δανεικά και να μην παράγουμε τίποτα όπως το δημόσιο!

7. Δημιουργήστε το δικό σας micro niche

Θα σας δώσω πάλι ένα απλό προσωπικό παράδειγμα. Ο χώρος του web design είναι υπερβολικά ανταγωνιστικός. Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων που υπόσχονται παπάδες. Ίσως να υπάρχουν περισσότερες από 1.000 εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολούνται με το Web Design σήμερα.

Ο χώρος του SEO λιμνάζετε από διάφορους περίεργους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους. Μικρές και μεγάλες εταιρείες και έχει και αυτός πολύ δυνατό ανταγωνισμό.

Όταν ξεκίνησα το 2013 με το blog μου είχα να αντιμετωπίσω δύο ώριμες και εξαιρετικά ανταγωνιστικές αγορές. Την αγορά του SEO και την αγορά του Web Design.

Παρατήρησα ότι και οι δύο αυτές αγορές ήτανε αποκομμένες μεταξύ τους. Για παράδειγμα κάποιος έφτιαχνε ένα site σε έναν γραφίστα ή προγραμματιστή και μετά πήγαινε σε έναν ειδικό του SEO για να προωθήσει το site του στη Google με πενιχρά αποτελέσματα.

Στο άρθρο μου το SEO ξεκινάει από το design εξηγώ τους λόγους που δεν γίνεται το SEO να είναι αποκομμένο από το σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Αλλιώς θα καταλήξετε να είστε οι πιο καλοί πελάτες του AdWords και να κάνετε πλούσια τη Google!

Έτσι δημιούργησα ένα νέο τμήμα της αγοράς το SEO Web Design. Το συνδύασα με αποκλειστικό σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress και έτσι δημιούργησα το δικό μου micro niche στο οποίο μπορώ να κυριαρχήσω!

Είναι το SEO WordPress design micro niche ή μικρομερίδιο της αγοράς το οποίο αποδείχτηκε τεράστιο!

Η εστίαση μου και η πίστη μου στο WordPress μου έχουνε προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε συμπιεσμένο χρόνο! Τη στιγμή που όλοι οι άλλοι βυθίζονται στα τάρταρα από τη Google, τα δικά μου WordPress sites ως δια μαγείας ανεβαίνουν με κάθε αλλαγή του αλγορίθμου της Google!

Αν δεν μπορείτε να σταθείτε σε μια μεγάλη και αβέβαιη αγορά δημιουργήστε τη δική σας αγορά.

Το iPhone δημιούργησε από μόνο του την αγορά των smartphones συνδυάζοντας τη φωτογραφική μηχανή με το κινητό και με άλλες εφαρμογές! Δεν λέω να φτιάξετε το δικό σας iPhone, αλλά να βρείτε το δικό σας κομμάτι της αγοράς όπου μπορείτε να κυριαρχήσετε!

Ξέχασα κάτι; Απλώς αφήστε ένα σχόλιο και πέστε μου τη γνώμη σας για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει κάτω από το post. Μπορείτε να κάνετε και like, share ή tweet! Σας ευχαριστώ πολύ!

Μάθετε περισσότερα

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “Πως να φτιάξετε ένα μοναδικό site με ένα μοναδικό προϊόν ή υπηρεσία”

  1. Πολύ χρήσιμες και ουσιώδης οι πληροφορίες σου σχετικά με τη διμιουργια ιστοσελίδας και την εξέλιξη της..τι γίνεται όμως όταν ο ελεύθερος χρόνος είναι μηδαμινός λόγω εργασίας και όταν η ιδέα που θέλω να προωθήσω δεν αφορά μόνο τους Έλληνες αλλά όλο τον κόσμο.Θελω να απευθυνθώ στους τουριστες που έρχονται στη χώρα μας και ειδικότερα σε μια πόλη της Κρήτης όπου και μεγάλωσα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.Η μητρική μου γλώσσα είναι τα Ρώσικα και θα ήθελα να προσθέσω πληροφορίες όχι μόνο στη μητρική και την ελληνική..αλλά και σε άλλες πολλές.Το θέμα μου είναι ότι στη δημιουργία της ιστοσελίδας μου πρέπει να να τα έχω όλα στην εντέλεια αν πρόκειται να εκτοξευθεί από επισκεψιμότητα και να έχω και μια κερδοφόρα ηλεκτρονική επιχείρηση! Όπως για παράδειγμα το τί πρωτοαντικρίζει κάποιος σε ποιές γλώσσες θα μπορεί να το διαβάσει πως και που θα μπορώ να αναιβαζω ιδέες πάνω στη βασική ιδέα.Ξερω ότι έχω πολύ δουλειά μπροστά μου και αυτό δεν με πτοεί αλλά ξέρω ότι με σωστούς ανθρώπους που με τη βοήθεια τους και τη Συνεργασία τους μαζί μου να αναιβουμε όλοι μαζί.Δεν πιστεύω ρε συ Γιανναρε ότι αν φτιάξω ένα site που δεν θα ασχολούμαι καθημερινός με αυτό για πολλές ώρες τις οποίες και δεν έχω θα μπορεί να εξελιχθεί σε αυτό που ονειρεύομαι.Η αλήθεια είναι όμως ότι παρόλο της ηλικίας μου(21) και των “σπουδών” μου(Τελειοφοιτος Ενιαίου λυκείου με πανελλήνιες εξετάσεις μόνο για προσωπική μου θέληση.Βεβαίωση κρεοπώλη από την Αθήνα.Σερβιτορος.Βοηθος υδραυλικού.Βοηθος γυψοσανίδα τους τελευταίους 3 μήνες και σεβιτορος ταυτόχρονα) έχω την τάση να σκέφτομαι μακροχρόνια και να μπαίνω στη θέση του κάθε ανθρώπου που έχω απέναντι μου.Σκαλί σκαλί θέλω να ανεβάσω το site και δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να το κάνω γτ δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τις αποκτήσω.Ασε που πρέπει να δημιούργησα ένα χωρίς να έχω pc να το επεξεργαστώ και έμεινα μέχρι εκεί.Diamond Crete excursions με σκοπό να φτάσω στο διαμάντι, την πόλη μου την Ιεράπετρα.Φιλε μου Γιάννη ελπίζω να διαβάσεις το μήνυμα αυτό και να μου απαντήσεις σχετικά,αν έχεις κάποια άποψη πάνω στο θέμα.Ευχαριστώ.

    Απάντηση

Σχολιάστε