ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

7 Μύθοι για την Google!

7 Μύθοι για την Google!

Και πως να μην την πατήσετε στο ίντερνετ! Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα αρχίσετε να βλέπετε τον κόσμο του ίντερνετ και τη Google από μία άλλη σκοπιά!

Google και Μύθος# 1 Η Google τιμωρεί το διπλό περιεχόμενο

Μέχρι τώρα δεν με έχεις τιμωρήσει η Google για το διπλό περιεχόμενο που έχω: Δωρεάν Οδηγός Βγάλτε Λεφτά στο Ίντερνετ και Δωρεάν Οδηγός Βγάλτε Λεφτά στο Ίντερνετ και ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό γιατί απλούστατα ένα κυβερνητικό δελτίο τύπου θα το βρείτε πολλές φορές στο ίντερνετ, όπως γίνεται κάθε μέρα, θα το έχουν πάνω από ένα site.

Google και Μύθος# 2 H Google σε βγάζει πρώτο όταν είσαι στο Adwords

Τότε ποιος ο λόγος να πληρώνεις την Google? Η ζωή μας είναι γεμάτη νταβατζήδες και όπως καταλαβαίνεται κανείς στο ίντερνετ δεν σου προσφέρει δωρεάν γεύμα! Δείτε περισσότερα: Πόσο πρέπει να ξοδέψω για υπηρεσίες SEO;

Google και Μύθος# 3 Στην Google δεν αρέσει το black hat seo

Πιστέψτε με σε κανέναν δεν αρέσει το black hat seo, αλλά δυστυχώς υπάρχουν site που είναι στην πρώτη θέση της Google χρησιμοποιώντας black hat seo πρακτικές.

Σίγουρα έχουμε ακούσει αρκετές εταιρίες seo να μιλάνε για black hat SEO και white hat SEO.

Το black hat seo είναι τεχνικές οι οποίες είναι κατά των νόμιμων κανονισμών των μηχανών αναζήτησης. Η Google  ορίζει ως black hat seo τις παρακάτω τεχνικές:

  • Links, τα οποία γίνονται προκειμένου να παραποιήσουν το pagerank
  • Links προς ιστοσελίδες με web spammers ή link farms
  • Ανταλλαγή links με άλλες σελίδες
  • Κρυφές λέξεις κλειδιά
  • Κρυφό κείμενο
  • Σχόλια σε blog με σκοπό μόνο την τεχνητή δημιουργία bakclink

Από τα παραπάνω κατανοούμε ότι όποιο link building γίνεται με σκοπό την παραποίηση των φυσικών αποτελεσμάτων, θεωρείται black hat! Για παράδειγμα αν κάνουμε directory submissions, blog comments, forum posts guest posts, άσχετα με το αν είναι manual ή με κάποιο software και έχουμε σκοπό να παραποιήσουμε το pagerank ή τις θέσεις κατάταξης, τότε πρόκειται για black hat seo!

To white hat seo είναι η μέθοδος με την οποία προσπαθούμε να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα μας με θεμιτά μέσα και όχι με χρήση πονηρών λογισμικών.

Το πρόβλημα όμως είναι πως όσο καταπληκτικό περιεχόμενο και να έχουμε, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μας βρει κάποιος χωρίς link building. Στην πράξη λοιπόν, η εφαρμογή white hat είναι είτε ανέφικτη είτε πανάκριβη. Όποιος  θέλει να βγάλει χρήματα από το site του, θα μπει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσει αυτοματοποιημένα software ή θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μαζικά links τα οποία γίνονται με σκοπό την παραποίηση του pagerank και  των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Μάθετε περισσότερα: Βασικές Αρχές SEO

Google και Μύθος# 4 Όλοι σε βρίσκουν μόνο στη Google

google

Το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων δουλεύει με ένα δίκτυο συστάσεων, ακόμη και ηλεκτρονικών. Έτσι εξηγείτε η έκρηξη των social media και του facebook, που το έχει κάνει τη νούμερο ένα πηγή επισκεψιμότητας για το 2013, 2014 και μάλλον και για το 2015.

Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν ακόμα την απρόσωπη αναζήτηση της Google για να βρούνε πράγματα και προτιμάνε το facebook και το Google plus.

Google και Μύθος# 5 Το να βγεις πρώτος στη Google είναι εύκολο

Μπορείτε να βγείτε με τη μία πρώτος για μια εύκολη λέξη ή φράση κλειδί όπως λεφτά στο ίντερνετ ή και ποτέ εάν επιλέξετε πολύ ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά.

Google και Μύθος# 6 Το να βγεις πρώτος στη Google είναι δύσκολο

Δύσκολο δεν είναι αρκεί να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα. Μπορείτε να πάρετε τον οδηγό SEO Google εντελώς δωρεάν και να χτίσετε γερά θεμέλια για το SEO σας! Μπορείτε να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google σε δύο ώρες ή και σε 12 ώρες!: Πρώτη Θέση Google Σε 2 Ώρες και SEO Google Πρώτη Σελίδα σε 12 Ώρες!

Google και Μύθος# 7 Ο Αλγόριθμος της Google είναι μυστικός

Μπα δεν νομίζω, γιατί τον έχουν δημοσιεύσει από το 1998: The Anatomy of a Large-Scale Hypertextual Web Search Engine

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

Σχολιάστε