ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Ειδικός SEO: Γιατί όλοι χρειάζονται έναν

eidikos-seo

Ειδικός SEO: Γιατί όλοι χρειάζονται έναν

Μια παλιά διαφήμιση με τον Καφετζόπουλο έλεγε ότι το κινητό χρειάζεται τον Γερμανό του για να δείξει ότι σε κάθε αντικείμενο υπάρχει μια εξειδίκευση.

Και επειδή και εσείς δεν είστε κάποιος που αφήνετε τα πράγματα στην τύχη και να κυλήσουν μόνα τους, για αυτό άλλωστε έχετε επισκεφτεί και την ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να βρείτε τον καλύτερο ειδικό στο SEO.

Αλλιώς θα κάνατε ένα site και θα το αφήνατε και θα πήγαινε μόνο του στη Google, μόνο του θα ανέβαινε και εσείς θα γινόσασταν εκτός από περήφανος και πολυεκατομμυριούχος.

Δυστηχώς όμως οι θέσεις στην πρώτη σελίδα της Google είναι μόνο 10 και εκτός από το δικό σας site υπάρχουν και άλλα site ανταγωνιστών.

Τι μπορεί να κάνει ένας ειδικός στο SEO για εσάς;

Σίγουρα το σημαντικότερο όλων είναι η αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας η οποία θα αυξήσει και τον τζίρο της επιχείρησης σας.

Άμα η αύξηση της επισκεψιμότητας δεν φέρνουν και παράλληλα αύξηση τους τζίρου σας τότε ή στοχεύετε σε λάθος λέξεις κλειδιά, δεν έχετε βρει τα σωστά money keywords δηλαδή ή η ιστοσελίδα σας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους υποψήφιους πελάτες σας.

Εκτός από την αύξηση της επισκεψιμότητας, μπορεί ένας ειδικός ΣΕΟ να σας βγάλει στην πρώτη θέση της Google σχεδόν για τις περισσότερες λέξεις κλειδιά που θα του ζητήσετε.

Το SEO είναι θέμα κάθε φορά επιλογής των κατάλληλων λέξεων κλειδιών και ανταγωνισμού.

Υψηλότερος ανταγωνισμός σημαίνει μεγαλύτερος προϋπολογισμός και περισσότερος χρόνος.

Πόσος χρόνος περίπου χρειάζεται για να βγει μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google;

Αυτό εξαρτάται από τις λέξεις κλειδιά που θα επιλεγούν, την ηλικία της ιστοσελίδας και την σημερινή θέση ή θέσεις που έχει η ιστοσελίδα στη Google.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αλγόριθμος της Google κινείτε αρκετά αργά και πολλές φορές απαιτούνται εβδομάδες ή και μήνες για να δούμε σημαντική μετακίνηση θέσεων προς τα επάνω.

Γενικά μιλώντας ο ελάχιστος ορίζοντας που θα πρέπει να έχει κάποιος για μια σωστή και ποιοτική καμπάνια SEO είναι τουλάχιστον 3 μήνες ενώ για λέξεις κλειδιά με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να αφιερώσει κάποιος μαζί με τον ειδικό του στο SEO 6 με 12 μήνες.

Τα αποτελέσματα στο SEO είναι συνήθως μακροπρόθεσμα και δεν είναι απτά από την πρώτη στιγμή. Δεν μπορεί δηλαδή το SEO από μόνο του να χρηματοποιήσει ένα site από την πρώτη μέρα.

Καλό θα ήταν άμα έχετε μια καινούρια ιστοσελίδα να χαράξετε μια στρατηγική χρηματοποίησης σε συνδυασμό με Google Ads και κάποιες καταχωρήσεις σε επαγγελματικούς οδηγούς που έχουν ήδη θέσεις στις μηχανές αναζητήσεις και θα σας φέρουν κάποιους πελάτες.

Πόσο μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα και τον τζίρο ένας ειδικός SEO;

Ένας ειδικός σύμβουλος SEO έχει τις γνώσεις να σας βοηθήσει αρκετά και να δώσει νέες προοπτικές στην επιχείρηση σας.

Το ΣΕΟ δεν έχει όρια. Όπως και το ίντερνετ δεν έχει όρια.

Εξαρτάται από τη θέληση σας και τον προϋπολογισμό που διαθέτετε για προώθηση.

Το SEO είναι η διαφήμιση της σημερινής εποχής και χωρίς αυτήν κανένα site δεν θα έχει πελάτες και δεν θα είναι και βιώσιμο.

Στατιστικά και μόνο μπορώ να σας αναφέρω ότι έχω αυξήσει για πελάτες μου την επισκεψιμότητα έως και 1200% ή και περισσότερο. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει σταθερή αύξηση της επισκεψιμότητας, των backlink, του περιεχομένου, του τζίρου και γενικότερα της απόδοσης μια ιστοσελίδας.

Η απόδοση στο SEO μετριέται με το ROI ή το λεγόμενο Return On Investmenet που δεν είναι άλλο από την απόδοση του επενδυόμενου κεφαλαίου.

Άμα δηλαδή πληρώνετε 1.000€ το μήνα για προώθηση και βγάζετε 10.000€ το μήνα τότε έχετε μια καλή απόδοση της τάξεως του 1.000%.

Ένας ειδικός SEO μπορεί να βελτιώσει το brand σας

Το ΣΕΟ σήμερα δεν είναι ένα αντικείμενο αποκομμένο από τα άλλα, ενέχει και λίγο μάρκετινγκ, λίγο branding, λίγο web design κτλ.

Είναι πολύπλευρο και εν τέλει οι κερδισμένοι στο SEO είναι οι πιο οργανωμένες εταιρείες που έχουν καλύτερο branding, καλύτερη τοποθέτηση και στήσιμο στην αγορά και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα (brand awareness) από τους πελάτες.

Βελτιώνοντας το brand σας αυξάνεται τις πιθανότητες να αγοράσει κάποιος υποψήφιος πελάτης από το site σας και αυξάνετε παράλληλα και την απόδοση της προώθησης που κάνετε.

Πριν κάνετε πάντως οτιδήποτε στο ίντερνετ είτε έχετε ένα καινούριο site είτε ένα παλιό site καλό θα ήταν να ζητήσετε τη συνδρομή μιας εταιρείας συμβούλων SEO.

Ένας σωστό σύμβουλος SEO θα σας κατατοπίσει καλύτερα και πληρέστερα σε ότι στόχους και αν έχετε στο ίντερνετ σήμερα.

Δείτε περισσότερα για τον ειδικό SEO:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

1 σκέψη στο “Ειδικός SEO: Γιατί όλοι χρειάζονται έναν”

Σχολιάστε