ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ETAIREIA-PLIROFORIKIS-ANAPTYKSIS-EFARMOGON-INTERNET-1

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είναι πολλές φορές πολύ δύσκολο να βρούμε την εταιρεία πληροφορικής εκείνη που είναι εξειδικευμένη στην δημιουργία ιστοσελίδων, στο web design και στην ανάπτυξη εφαρμογών μέσω ίντερνετ γενικότερα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο κλάδος της πληροφορικής είναι πάρα πολύ μεγάλος και έτσι για κάθε αντικείμενο απαιτείτε και η εξειδίκευση του ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Με άλλα λόγια, ο καταμερισμός των έργων και της εργασίας δημιουργεί όλο και πιο εστιασμένη τεχνογνωσία η οποία βοηθάει σε κάθε επιχείρηση να βελτιώσει τα αποτελέσματα της και να γίνει πιο παραγωγική.

Το ερώτημα τώρα είναι πως να βρείτε μια σωστή εταιρεία πληροφορικής για να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας.

Πως να βρείτε μια σωστή εταιρεία πληροφορικής για να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας;

Θα σας δώσω 5 μικρές συμβουλές για να μπορέσετε να βρείτε την κατάλληλη εταιρεία πληροφορικής που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Σίγουρα μπορεί να τις έχετε σκεφτεί και μόνοι σας γιατί οι συμβουλές που θα σας δώσω βασίζονται στον κοινό νου και όπως είναι αυτό αυτονόητο κάθε επιχείρηση που θέλει μια σεβαστή παρουσία στο ίντερνετ θα πρέπει να τις απαντήσει για τον εαυτό της πριν προχωρήσει στο επόμενη βήμα, αυτό της κατασκευής της ιστοσελίδας της είτε για παρουσία είτε για πωλήσεις στο ίντερνετ.

1 Ψάξτε μια εταιρεία πληροφορικής που θα παρέχει το web design ως βασική υπηρεσία

Πολλές εταιρείες πληροφορικής έχουν ως αντικείμενο τους το hardware ή την μηχανογράφηση και έτσι το web design και η κατασκευή ιστοσελίδων περνάει σε δεύτερη μοίρα ως υπηρεσία.

Επειδή όμως το web design και η κατασκευή μιας πετυχημένης ιστοσελίδας αποτελεί κλάδο της πληροφορικής πολύ μεγάλο καλό θα ήταν να επιλέξετε μια εταιρεία πληροφορικής που θα εξειδικεύεται αποκλειστικά στην κατασκευή ιστοσελίδων και άμα έχει και άλλες υπηρεσίες θα είναι απλώς συμπληρωματικές.

2 Δείτε το portfolio των προηγούμενων πελατών της

Είμαστε ότι είναι και οι πελάτες μας και φυσικά για να μπορέσετε να έχετε απτά αποτελέσματα θα πρέπει να κοιτάξετε στο ιστορικό της εταιρείας πληροφορικής και να αναρωτηθείτε τι ιστοσελίδες έχει φτιάξει μέχρι σήμερα;

Ποιοι είναι οι πελάτες της; Ποιο είναι το web design porfolio;

Άμα ταιριάζετε και εσείς μέσα σε αυτούς ή όντως έχει κατασκευάσει κάποια ιστοσελίδα που σας άρεσε, τότε μάλλον μπορεί να φτιάξει και για την δική σας επιχείρηση μια ιστοσελίδα.

3 Πάρτε τρεις ανταγωνιστικές προσφορές για την κατασκευή ιστοσελίδων

Η τιμή μπορεί να ξεχνιέται, ενώ η ποιότητα μένει αλλά πάλι θα πρέπει να κάνετε έρευνα αγοράς και να πάρετε τρεις ανταγωνιστικές προσφορές από ανάλογες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων.

Θα πρέπει οι προσφορές να είναι συγκρίσιμες μεταξύ τους και φυσικά θα πρέπει να μπορείτε να καταλάβετε τις ομοιότητες και τις διαφορές.

Ο λόγος που χρειάζεστε τις τρεις προσφορές είναι για να αποκτήσετε μια καλύτερη επαφή με την αγορά και τις τιμές και να καταλάβετε την πραγματική αξία αυτού που ζητάτε.

4 Ζητήστε επιπλέον στοιχεία για ειδικευμένες εφαρμογές

Υπάρχει όμως και ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στην κατασκευή ιστοσελίδων. Αυτό λέγεται παραμετροποίηση ή εξειδικευμένες εφαρμογές που ίσως και να χρειαστεί η επιχείρηση σας ίσως και να μην τις χρειαστεί σχεδόν ποτέ.

Οι εφαρμογές που έχει μια ιστοσελίδα την καθιστούν πολλές φορές φιλικότερη προς τον τελικό χρήστη ενώ μπορεί να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας με χρήσιμο περιεχόμενο ή χρήσιμα apps κατακόρυφα.

Τα χρήσιμα apps μπορεί να είναι σε επίπεδο τελικού χρήστη, δηλαδή στο storefront ή και σε επίπεδο backend, για παράδειγμα ολοκλήρωση με το λογιστικό πρόγραμμα ή την μηχανογράφηση αποθήκης.

Όλες οι εφαρμογές που αυξάνουν την χρηστικότητα της ιστοσελίδας και την εμπειρία του χρήστη είναι όλες ευπρόσδεκτες και δίνουν στην ιστοσελίδα σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εφόσον δεν τις έχουν οι άλλοι.

5 Ρωτήστε τους για την προώθηση της ιστοσελίδας σας και το SEO

Το SEO και η προώθηση της ιστοσελίδας σας ξεκινάνε και αυτά από το web design και δεν είναι δύο αποκομμένες έννοιες. Θα πρέπει από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας αυτή να γίνει με βάση τις τελευταίες προδιαγραφές για να βγαίνει στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Άμα δεν πάρετε επαρκείς απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση για την προώθηση της ιστοσελίδας σας, μάλλον θα πρέπει να μην ξεκινήσετε καθόλου την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με αυτή την εταιρεία.

Τα eshops και οι ιστοσελίδες που δεν βγαίνουν ψηλά στη Google ή δεν έχουν ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης είναι σχεδόν άχρηστα σήμερα και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης τους.

Οι μισές και ημιμαθείς απαντήσεις ότι θα κάνετε adwords ή διαφήμιση στο facebook και σιγά σιγά θα ανεβείτε δεν πείθουν κανέναν και θα πρέπει να μην ενδώσετε.

Ρωτήστε τους ειδικούς στον τομέα της προώθησης ιστοσελίδων και της κατασκευής ιστοσελίδων και όλοι θα σας πουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Όσοι ξέρουν από το θέμα.

Αυτοί που δεν ξέρουν ή δεν θα σας πουν ή θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το γεγονός.

Δείτε περισσότερα για τις εταιρείες πληροφορικής και ανάπτυξης εφαρμογών:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε