ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE

ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE

Γεια σας φίλοι μου, σε αυτό το βίντεο αναφέρω και αναλύω τους 7 βασικούς λόγους που με οδήγησαν στο να ξεκινήσω ξανά, μετά από 7 περίπου χρόνια στασιμότητας το κανάλι μου στο YouTube.

Για να δείτε και εσείς γιατί το έκανα και γιατί θα πρέπει να το κάνετε και εσείς τώρα, διαβάστε παρακάτω.

1 Για να μεταδώσω όλη τη γνώση μου στο SEO

Όλα αυτά τα χρόνια έχω συσσωρεύσει τεράστια γνώση γύρω από το SEO η οποία έχει πολύ μεγάλο βάθος και είναι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο να καταγραφεί μόνο σε άρθρα στο Paramarketing και σε άλλα blog.

Έπρεπε να βρεθεί ένας πιο αποδοτικός και πιο μεταδοτικός ή παιδαγωγικός τρόπος για να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες γνώσεις και συμβουλές γύρω από το SEO χωρίς εκπτώσεις και χωρίς τους περιορισμούς που έχει εκ των πραγμάτων ένα blog.

Το παραδοσιακό SEO στη Google έχει αρχίσει να φθίνει και το YouTube SEO πιστεύω είναι το νέο SEO που χρειάζεται κάθε επιχείρηση γιατί έχει πολύ λιγότερο ανταγωνισμό.

2 Για να χρηματοποιήσω το κανάλι μου στο YouTube

Ο δεύτερος σημαντικός λόγος έχει να κάνει με την χρηματοποίηση (monetization) του καναλιού μου στο YouTube που ακόμα έχει μόνο 800 περίπου – και άμα φτάνει τόσους- συνδρομητές.

7 χρόνια και έχουμε ακόμα μόνο 800 συνδρομητές και λιγότερο από 600 ώρες ετήσιο χρόνο προβολής.

Ως γνωστόν για να συμμετάσχει κάποιος δημιουργός στο πρόγραμμα διαφημίσεων του YouTube, χρειάζεται 1000 συνδρομητές και τουλάχιστον 4.000 ώρες προβολής το τελευταίο έτος.

Έπρεπε κάτι να κάνω για να αρχίσω να τρέχω διαφημίσεις στο κανάλι μου στο YouTube μέσω του AdSense και αυτό ήταν να αρχίσω ξανά την παραγωγή βίντεο με πολύτιμο και ποιοτικό περιεχόμενο γύρω από το SEO που δεν θα τα βρείτε τόσο εύκολα δωρεάν.

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο κανάλι μου τώρα, εφόσον σας αρέσουν τα βίντεο μου. Επίσης θα βοηθούσε άμα κάνατε like και άμα χτυπούσατε και το κουδουνάκι για να παίρνετε τις ενημερώσεις από το κανάλι μου.

Κάθε Δευτέρα στις 9 το πρωί με την αυγούλα δημοσιεύω ένα καινούριο βίντεο γύρω από το SEO, το YouTube, το WordPress καθώς και πως να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ.

Ακόμα, μέσα στην εβδομάδα ανεβάζω και άλλα βίντεο εμβόλιμα σχετικά με όλα τα παραπάνω θέματα.

Άμα έχετε ιστοσελίδα και θέλετε να βγάλετε χρήματα τώρα, δείτε την Ezoic.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα και στο άρθρο-βίντεο:

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ EZOIC ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ

3 Για να δημιουργήσω παθητικά εισοδήματα

restart-youtube-paramarketing-low

Το να ανταλλάσσεις το χρόνο σου με τα χρήματα, δεν είναι και ο εξυπνότερος τρόπος να βγάζεις το ψωμί σου γιατί απλούστατα δεν κλιμακώνονται τα εισοδήματα σου επειδή ο χρόνος είναι πεπερασμένος.

Η δημιουργία παθητικών εισοδημάτων από τις διαφημίσεις που θα τρέχουν στο κανάλι μου είναι ένας στόχος που έχω από το 2003, πριν ακόμα ξεκινήσει το YouTube.

Βέβαια για να πεις ότι παίρνεις έστω και 100€ τον μήνα χρειάζεσαι τουλάχιστον 10.000 άτομα, και άμα δεν αρχίσετε να γράφεστε σωρηδόν, δεν πρόκειται να φτάσουμε ούτε τα 1000 άτομα.

Σηκωθείτε από τα ντιβάνια, καρέκλες, ξαπλώστρες και μπείτε στο YouTube για να μάθετε SEO!

4 Γιατί ο κόσμος άρχισε να βλέπει βίντεο

Ο κόσμος ανέκαθεν έβλεπε βίντεο, τηλεόραση, σινεμά κτλ. Τα βιβλία είναι λίγο δύσπεπτα γενικά και δεν μπορείς να διαβάζεις κάνοντας και κάτι άλλο παράδειγμα δεν μπορείς να διαβάζεις και να οδηγείς, δεν μπορείς να διαβάζεις και να μαγειρεύεις, δεν μπορείς να διαβάζεις και να κάνεις σεξ ταυτόχρονα.

Το αισθητήριο νεύρο του ματιού δεν μπορεί να φτάσει την ταχύτητα φόρτωσης των δεδομένων στον εγκέφαλο και έτσι πάντα αφαιρούμαστε στο διάβασμα αλλά και στο γράψιμο.

Στο βίντεο τα πράγματα πάνε λίγο πιο γρήγορα γιατί μπορείτε να τα δείτε ή να τα ακούσετε στο 1.25χ ή στο 1.5χ κτλ.

Πες τε μου επίσης ποιος έχει σήμερα αγαπημένο blog στο ίντερνετ; Κανένας

Ποιος όμως έχει αγαπημένο κανάλι στο YouTube;

5 Για να εφαρμόσω ότι έχω μάθει στο YouTube SEO

Το YouTube SEO είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο από μόνο του και δεν είναι δυνατόν να το μάθεις άμα δεν το κάνεις.

Και επειδή τους τελευταίους μήνες έχω πέσει με τα μούτρα στο να μάθω καινούριο πράγματα, έχω γραφτεί σε καινούρια σεμινάρια σχετικά με το YouTube SEO, το πως φτιάχνουμε βίντεο, πως χειριζόμαστε την κάμερα κτλ, ήταν καιρός να κάνω όλη αυτή την συσσωρευμένη γνώση πράξη.

Άμα και εσείς θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως να κάνετε το δικό σας κανάλι στο YouTube για να αυξήσετε τους πελάτες και τα έσοδα σας μπορείτε να γραφτείτε στο σχετικό μάθημα του Income School.

6 Για να ξεκινήσω καινούρια κανάλια στο YouTube

Ο επόμενος στόχος ήταν και είναι να δημιουργήσω καινούρια κανάλια στο YouTube γιατί θεωρώ ότι η δημιουργικότητα μου δεν καλύπτεται 100% με το SEO ή μόνο με αυτό.

Έτσι ξεκίνησα και ένα άλλο κανάλι σχετικά με το ASMR και το φαγητό.

Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

https://www.youtube.com/channel/UCJznWb9Lt2NzsEurcUpfZ4g?view_as=subscriber

Και άμα σας αρέσει μπορείτε να γραφτείτε και σε αυτό ή να κάνετε το δικά σας κανάλι με φαγητό και ASMR!

Επίσης, στο μέλλον έχω στόχο επειδή μου αρέσουν πάρα πολύ τα βίντεο και το YouTube σαν πλατφόρμα, να δημιουργήσω και άλλα κανάλια άσχετα και σχετικά με το SEO. Μείνετε συντονισμένοι!

Εννοώ γραφτείτε στο Newsletter μου για να λαμβάνετε κάθε 15 ημέρες τις ενημερώσεις μου.

7 Για να βρω διέξοδο για την δημιουργικότητα μου

Θεωρώ τον εαυτό μου δημιουργό, πάντα μου άρεσε να δημιουργώ πράγματα αντί να καταναλώνω. Επειδή βούλιαξα και ρουτίνιασα με το τεχνιλίκι τα τελευταία χρόνια δεν σημαίνει ότι έχω χάσει την μούσα μου.

Η δέκατη μούσα του YouTube και της βιντεοπαραγωγής έχει ξυπνήσει μέσα μου και θέλω να βγάλω όλη την δημιουργικότητα μου στα νέα μου βίντεο.

Πλέον τα άρθρα από μόνα τους δεν με κάλυπταν και πιστεύω ότι το βίντεο έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση.

Μήπως να αρχίσετε και εσείς το δικό σας κανάλι στο YouTube και να γίνεται inlfuencers; Λέω.

Δείτε περισσότερα για το ίντερνετ:

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για τα κρύπτο:

Σχολιάστε