ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ EZOIC ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ EZOIC ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ

Θέλετε να βγάλετε χρήματα από την ιστοσελίδα σας και δεν ξέρετε πως;

Ή έχετε ήδη ιστοσελίδα και τρέχετε διαφημίσεις μέσω AdSense και θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα σας;

Η λύση είναι η Ezoic.

Με την Ezoic μπορείτε να αυξήσετε εκθετικά τα έσοδα σας από το AdSense από 60% έως και 1000%.

Κάντε εγγραφή τώρα!

Τι είναι η Ezoic;

Η Ezoic ένα διαφημιστικό δίκτυο που έχει επιδοτηθεί από την Αμερικάνικη Κυβέρνηση για να αναπτύξει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης με στόχο την βελτιστοποίηση των εσόδων από τις διαφημίσεις του AdSense.

Είναι συνεργάτης της Google, (Google Partner) και εκτός από υπηρεσίες βελτιστοποίησης των διαφημίσεων και των διαφημιστικών εσόδων, παρέχει και υπηρεσίες βελτιστοποίησης ταχύτητας.

Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας δεν αποτελεί παράγοντα SEO, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό φίλτρο για να τρέχουν πιο γρήγορα οι διαφημίσεις που προβάλλονται από το διαφημιστικό δίκτυο της Google.

Και επειδή η Google βασίζεται για το 95% των εσόδων της από τις διαφημίσεις, όπως καταλαβαίνετε για να αυξήσει τα έσοδα της θα πρέπει και οι ιστοσελίδες που συμμετέχουν στο διαφημιστικό δίκτυο της να είναι ταχύτατες για να τρέχουν πιο πολλές διαφημίσεις.

Παρακολουθώντας το παραπάνω βίντεο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως λειτουργεί το φίλτρο της Google που κόβει τα αργά sites από τα αποτελέσματα αναζητήσεων.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για να γραφτεί κάποιος στην Ezoic;

Θα πρέπει να διαθέτετε τα τρία παρακάτω πράγματα:

  • Μια ιστοσελίδα, διαφημιστική, ενημερωτική, blog ή niche site
  • 10.000 μοναδικούς επισκέπτες ή sessions ή unique visitors τον μήνα ή 25.000 προβολές σελίδας ή pageviews
  • Ενεργό λογαριασμό AdSense

Η εγγραφή είναι χωρίς κόστος και πολύ εύκολη, ενώ άμα συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας κάνω την εγγραφή άμεσα.

Ποια τα πλεονεκτήματα της Ezoic;

1 Είναι το μοναδικό διαφημιστικό δίκτυο που δέχεται ελληνικά sites

Βασικά θα πρέπει να αναφέρω ότι εκτός από την Ezoic, υπάρχουν και άλλα διαφημιστικά δίκτυα με τα οποία μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας και να βγάλετε λεφτά από το site σας, αλλά κανένα από αυτά δεν δέχεται ελληνικά sites, ιστοσελίδες στην ελληνική γλώσσα.

2 Αύξηση εσόδων από 60% εώς και 250%

Επίσης η εμπειρία έχει δείξει ότι τα διαφημιστικά σας έσοδα θα αυξηθούν κατά μέσο όρο από 60% εώς και 250%.

Σε μερικές περιπτώσεις το ποσοστό αύξησης έφτασε και το 1000%, γιατί η ιστοσελίδα ήταν εντελώς μη βελτιστοποιημένη.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι το AdSense δεν βελτιστοποιείται, δεν δείχνει προσωποποιημένες διαφημίσεις και έτσι τα έσοδα σας είναι πενιχρά.

3 Βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης και βελτίωση του SEO

Η Ezoic παρέχει το δικό της Cloud σύστημα nameserver και μπορεί να δείτε μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας καθώς και στο Google Pagespeed.

Η ταχύτητα φόρτωσης θα επηρεάσει και την συνολική εμπειρία του χρήστη και έμμεσα το SEO σας.

4 Δημιουργία άρθρων με βάση το monetization

Μέσα από το κέντρο διαχείρισης της ezoic μπορείτε να δείτε πιο από τα άρθρα σας ή τις σελίδες σας από την ιστοσελίδα σας έφερε τα περισσότερα έσοδα και να επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε παρόμοιο περιεχόμενο για να αυξήσετε τα έσοδα σας κατακόρυφα.

Ένας από τους βασικούς λόγους που πρόσθεσα διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μου από την Ezoic ήτανε γιατί τα δεδομένα και οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από το AdSense ήταν ελλιπής και ήθελα να έχω μεγαλύτερη εικόνα για το τι περιεχόμενο τραβάει περισσότερο στην ιστοσελίδα μου όχι από άποψη μετατροπών ή SEO αλλά από άποψη χρηματοποίησης.

Ποιο φέρνει τα πιο πολλά λεφτά άμα έτρεχα διαφημίσεις. Και επειδή για χρόνια η ιστοσελίδα μου ενώ είχε πολύ καλό περιεχόμενο, υποχρηματοποιούνταν (undermonetized) ήρθε η ώρα να αλλάξω στρατηγική και να αξιοποιήσω την δυναμική αυτού του περιεχομένου στο έπακρο.

Άμα και εσείς έχετε ιστοσελίδα και αισθάνεστε ότι δεν βγάζετε αρκετά χρήματα από αυτήν, ήρθε η ώρα να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Σας πληρώνει η Google και όχι η Ezoic

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν σας πληρώνει η Ezoic αλλά η Google και ότι δεν κλείνετε ή διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο AdSense.

Τα έσοδα σας προέρχονται από τη Google μέσω της Ezoic, και η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal ή τραπεζικό λογαριασμό κάθε μήνα.

 

Αυξήστε τα έσοδα σας με την Ezoic

ezoic-paramarketing

Θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα σας;

Γραφτείτε τώρα στην Ezoic

Δείτε περισσότερα για το πως να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ:

 

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε