ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πώς να πουλήσετε οτιδήποτε από το ίντερνετ

pouliste-apo-to-internet

Πώς να πουλήσετε οτιδήποτε από το ίντερνετ

Η τεχνολογία έχει απλοποιήσει τη ζωή μας και πλέον να αποκτήσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν είναι κάτι μακρινό αλλά αποτελεί την μόνη λύση για να επιβιώσετε στην κρίση αλλά και να δημιουργήσετε ένα καινούριο κανάλι πωλήσεων και διανομής. Τα οφέλη της διατήρησης ενός e-shop αντισταθμίζουν κατά πολύ τη δουλειά που χρειάζεται για να το συντηρήσουμε, ενώ η ανταμοιβή είναι πολλαπλάσια άμα το στήσουμε σωστά.

Οφέλη από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

 1. Προσθέτετε ένα καινούριο κανάλι διανομής στο ήδη υπάρχον φυσικό κανάλι άμα είστε ήδη επαγγελματίας. Άμα τώρα ξεκινάτε στο ηλεκτρονικό επιχειρείν τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.
 2. Αποκτάτε πρόσβαση σε νέες αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού που δεν θα μπορούσατε να προσεγγίσετε διαφορετικά. Για παράδειγμα στη δική μου περίπτωση που παρέχω υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και SEO πρώτη σελίδα στη Google το 90% των πελατών μου είναι εκτός Λάρισας που είναι η τοπική μου αγορά. Αυτό είναι το σωστό αν αναλογιστεί κανείς ότι η Λάρισα είναι μια αγορά 250.000 κατοίκων και η Ελλάδα έχει ένα πληθυσμό 11 εκατομμυρίων στον οποία δεν θα είχα ποτέ πρόσβαση ένα δεν είχα το blog μου με ενσωματωμένο e-shop.
 3. Καλλιεργείτε τη φήμη σας και τη θέση σας ως επαγγελματίας και ως ειδικός στον τομέα σας. Το Personal Branding είναι η πιο αποτελεσματική συνταγή για να πουλήσετε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε από το ίντερνετ. Φανταστείτε οι υποψήφιοι πελάτες σας να σας γνωρίζουν προσωπικά, να σας παίρνουν τηλέφωνο και να ζητάνε τη γνώμη σας καθημερινά.
 4. Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας συγκριτικά με τα φυσικά καταστήματα. Δεν απαιτούνται πια τα φυσικά έξοδα λειτουργίας μια και τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν έχουν ενοίκιο και έξοδα όπως τα παραδοσιακά.
 5. Έχετε νέες ευκαιρίες να πουλήσετε καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες που δεν γινότανε πριν. Για παράδειγμα εάν είστε κτηνίατρος μπορείτε πλέον να πουλήσετε και το βιβλίο σας για τη φροντίδα σκύλων ηλεκτρονικά από τη σελίδα σας.
 6. Δυνατότητα Λειτουργίας εκτός ωραρίου και σε 24ωρη βάση. Αυτή είναι η βασική αρχή για τη δημιουργία παθητικού εισοδήματος. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα λειτουργεί και παράγει για σας εισοδήματα και τζίρο ενώ εσείς κοιμάστε ή περνάτε χρόνο με την οικογένεια.

Τι θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop:

 1. Όνομα χώρου. Για ελληνικά ονόματα προτιμήστε το papaki.gr ενώ για όλα τα άλλα ονόματα επιλέξτε την godaddy με την σούπερ προσφορά του 1 δολαρίου!
 2. Φιλοξενία ιστοσελίδων σε ελληνικούς servers. Για οικονομική φιλοξενία επιλέξτε την απίστευτη προσφορά  φιλοξενίας που παρέχω μόνο με 50€
 3. Εγκατάσταση WordPress.
 4. Επιλογή κατάλληλου Θέματος WordPress
 5. Απαραίτητα plugins ή πρόσθετα για το WordPress:

WP Simple Paypal Shopping cart: Το ευκολότερο πρόσθετο για ηλεκτρονικό κατάστημα στην αγορά σήμερα για το WordPress.

 1. Λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς και χρεωστική κάρτα

7. Paypal account

 1. Φωτογραφική μηχανή ή φωτογραφίες με τα προϊόντα
 2. Microsoft Office Picture Manager (Πρόγραμμα διαχείρισης Φωτογραφιών)

10. Google Analytics

 1. Email Marketing από 1 ευρώ. Στατιστικές έχουνε δείξει ότι το 80% των υποψήφιων πελάτες σας αγοράζουν από τη δεύτερη μέχρι τη 12η φορά που θα δούνε μια φίρμα ή ένα προϊόν. Αυτή η υπενθύμιση είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να σας θυμούνται.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη! Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού μπορείτε να βγάλετε μια μικρή περιουσία από αυτό.

Το πρώτο e-shop που έφτιαξα το 2003 έκανε τζίρο τον πρώτο χρόνο λειτουργίας 150.000€! ή 50 εκατομμύρια δραχμές τότε! Κόστισε 800 ευρώ περίπου και η απόδοσή του ήτανε 150.000€! Μιλάμε για 200.000% απόδοση!

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Επικοινωνήστε μαζί μου ή καλέστε στο 6972.364.387! Η πληροφόρηση είναι πολύ σημαντική για να δημιουργήσετε ένα πετυχημένο e-shop!

Απίστευτη προσφορά E-shop

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά για να δημιουργήσετε σήμερα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

 Τι παίρνω από την απίστευτη προσφορά κατασκευής e-shop

Κατασκευή βασικών δυναμικών ιστοσελίδων και παραμετροποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το θέμα της επιλογής σας

Επιπλέον περιλαμβάνει:

 • Φιλοξενία Ιστοσελίδων για ένα χρόνο
 • Δωρεάν όνομα σε .com για ένα χρόνο
 • Σύνδεση με τράπεζες και Paypal
 • Καταχώριση στη Google και Bing του χάρτη της ιστοσελίδας σας
 • Δημιουργία προωθητικού βίντεο στο YouTube
 • Δωρεάν ανάλυση SEO,  ανταγωνισμού και λέξεων κλειδιών
 • Παράδοση σε 3 εργάσιμες
 • Εκπαίδευση 3 ώρες στην χρήση της ιστοσελίδας σας

Προαιρετικά:

 • Συμβόλαιο συντήρησης και ανανέωσης ιστοσελίδας
 • Συμβόλαιο SEO Πρώτη Σελίδα στις μηχανές αναζήτησης
 • Μάρκετινγκ στα social media
 • Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ και δημιουργία λίστας ηλεκτρονικού πελατολογίου

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO στο Paramarketing:

2 σκέψεις στο “Πώς να πουλήσετε οτιδήποτε από το ίντερνετ”

Σχολιάστε