ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Πως να βελτιώσετε το site σας σε μία ώρα

Πως να βελτιώσετε το site σας σε μία ώρα

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ακούσει για το SEO και για τη Google. Το SEO όμως δεν είναι πανάκεια και η επόμενη τάση στο ίντερνετ είναι η βελτίωση γενικότερα του site σας.

Άμα παρατηρήσετε το site του Yoast, του αναγνωρισμένου γκουρού του SEO θα αντιληφθείτε ότι έχει κάνει και αυτός στροφή στη βελτίωση της ιστοσελίδας με σκοπό την αύξηση των μετατροπών, την αύξηση των εγγραφών στη λίστα και στην αύξηση των πωλήσεων.

Τι εννοούμε βελτίωση;

SEO-WEB-DESIGN-NEWS-3

Στα αγγλικά βελτίωση ή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας λέγεται και Website Optimization και έχει να κάνει με τη συνολική ποιότητα και απόδοση της ιστοσελίδας σας. Στην βελτίωση της ιστοσελίδας περιλαμβάνεται η μείωση της ταχύτητας φόρτωσης, η αύξηση των μετατροπών και η βελτίωση του περιεχομένου.

Πως κάνουμε βελτίωση της ιστοσελίδας μας σε 7 βήματα;

Τα βήματα για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας είναι απλά:

1. Βάλτε το σημαντικότερο πράγμα πρώτο στην ιστοσελίδα σας.

Για την ακρίβεια, εγώ έχω βάλει τη φόρμα εγγραφής στη λίστα μου που το θεωρώ το σημαντικότερο πράγμα σήμερα.

2. Απλοποιήστε την ιστοσελίδα σας και σκοτώστε όλα τα περιττά.

Βγάλτε από το μενού ότι δεν χρειάζεται και ότι περισσεύει για να μην αισθάνεται ο επισκέπτης αποσυντονισμένος από τις υπερβολικά πολλές πληροφορίες. Οι πολλές πληροφορίες δεν ωφελούν πουθενά και δεν οδηγούν πουθενά.

3. Κατευθύνετε τον επισκέπτη εκεί που θέλετε.

Χρησιμοποιήστε μεγάλα κουμπιά που να τον καλείτε σε δράση και οδηγήστε τον στη σελίδα εγγραφής, στην σελίδα πωλήσεων ή στις προσφορές. Γενικά εκεί που θέλετε.

4. Δελεάστε τον επισκέπτη να εγγραφεί στην email list σας

Μια καλή ιδέα είναι να κατευθύνετε τον επισκέπτη στη λίστα εγγραφής με τα email σας. Για το email marketing που αποδίδει το 93% των πωλήσεων σήμερα στο ίντερνετ χρησιμοποιώ την εταιρεία Aweber.

5. Μετά δημιουργήστε επισκεψιμότητα με μοναδικό περιεχόμενο

Για να φέρουμε νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να τους μαγνητίσουμε με κάτι, να τους δελεάσουμε με μοναδικό περιεχόμενο, μοναδικές προσφορές ή κάτι παρόμοιο.

6. Κάντε έρευνα λέξεων κλειδιών

Για να βρούμε τι έχει ζήτηση στο ίντερνετ θα πρέπει να κάνουμε πρώτα μια μικρή έρευνα για τις λέξεις κλειδιά με το Google Keyword Tool. Ψάχνουμε λέξεις κλειδιά με χαμηλό ανταγωνισμό και πάνω από 3.000 μηνιαίες αναζητήσεις το μήνα. Επίσης το κόστος ανά κλικ είναι ένας παράγοντας που μας δείχνει ότι στην συγκεκριμένη αγορά υπάρχει ψωμί. Όσο το υψηλότερο το κόστος ανά κλικ, τόσο πιο προσοδοφόρα και η αγορά.

7. Γράψτε 100 άρθρα για τη Google αλλά και για τον κόσμο σας

Δεν αρκεί όμως να γράφετε μόνο άρθρα γα τη Google. θα πρέπει να γράφετε και άρθρα για τον κόσμο, για αυτό που ψάχνει ο κόσμος σήμερα στο ίντερνετ.

Για να δείτε τι αναζητά ο κόσμος στο ίντερνετ και να πάρετε ιδέες για να γράψετε το περιεχόμενο σας μπορείτε να κάνετε τρία πράγματα:

  1. Να δείτε τι εμφανίζετε στο Google auto fill στο πεδίο αναζήτησης
  2. Να δείτε τα hashtags στο twitter και
  3. Να ελέγξετε τις δημοφιλέστερες ερωτήσεις στο quora.

Ξέχασα Κάτι;

Σίγουρα, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν αφήνατε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο με τις παρατηρήσεις σας για το τι νομίζετε θα έπρεπε να συμπεριλάβω στο site μου και για το τι πιστεύετε εσείς για το συγκεκριμένο θέμα. Άμα έχετε κάποια απορία, μπορείτε να την υποβάλετε εδώ.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα στο Paramarketing:

4 σκέψεις στο “Πως να βελτιώσετε το site σας σε μία ώρα”

Σχολιάστε