ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO 7 Μοιραία λάθη που εξαφανίζουν το site σας στη Google

SEO-LATHOI-GOOGLE

SEO 7 Μοιραία λάθη που εξαφανίζουν το site σας στη Google

Το SEO είναι κάτι που οι πολλοί γνωρίζουμε σήμερα, αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε είναι τα μοιραία λάθη του SEO που μπορεί να εξαφανίσουν το site σας από τη Google, χωρίς να το ξέρετε!

Πάρα πολλοί από εμάς στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στην πρώτη σελίδα της Google, έχουμε κάνει πολύ δουλειά, έχουμε καταβάσεει και μελετήσει πολλούς οδηγούς SEO, βίντεο SEO, ίσως ακόμα και σεμινάρια SEO, αλλά η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Μια καλή αρχή για όλους σας είναι να κατεβάσετε και να μελετήσετε τον οδηγό SEO και τα βίντεο μαθήματα αξίας 129€.

Επειδή όμως ο οδηγός δεν φτάνει, θα σας επισημάνω τα σημαντικότερα λάθη και μαργαριτάρια που ανακαλύπτω στο SEO καθημερινά.

1. Έλλειψη keywords, λέξεων κλειδιών

Γενικά η έλλειψη λέξεων κλειδιών προσδιορίζει ένα site, blog ή e-shop που δεν έχει καμία κατεύθυνση και κανένα στόχο. Υπάρχει απλώς για να υπάρχει και αυτό είναι όλο. Site με φανερή έλλειψη κλειδιών είναι καταδικασμένα στην αποτυχία και στην αφάνεια, τόσο από άποψη SEO, αλλά και κόσμου.

Οι δημοφιλής αναζητήσεις κάνουν τις λέξεις κλειδιά και στην ουσία αυτό που θέλει ο κόσμος ή το κοινό σας.

Θεραπεία SEO:

Σωστή έρευνα λέξεων κλειδιών ή Keyword analysis: SEO: Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά!

2. Άσχετο Περιεχόμενο για SEO

Στη δεύτερη σημαντική περίπτωση κοινών λαθών στο SEO είναι η ύπαρξη keywords από την μία πλευρά, αλλά άσχετου περιεχομένου με τις λέξεις κλειδιά από την άλλη πλευρά μέσα στο site μας.

Η Google είναι η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης γιατί έχει τη δυνατότητα να σας επιστρέφει το σχετικότερο και ποιοτικότερο περιεχόμενο σε αυτό που αναζητάτε στο internet. Δείτε περισσότερα: Πως Δουλεύει η Google

Θεραπεία SEO:

Ποιοτικό Σχετικό Περιεχόμενο: Δημιουργήστε Απίστευτο Περιεχόμενο: Το Άρθρο Πυλώνας

3. Καμία σύνδεση με τα Social Media

Τα social media δεν είναι διακοσμητικά ή για να περνάτε τον χρόνο σας, είναι εργαλεία επαγγελματικά που βοηθάνε το SEO σας. Πολλά από τα social media πέρα από το SEO, σας βοηθάνε στο traffic, στο να σας φέρουν επισκεψιμότητα στο site σας. Δεν είναι όλα τα social media κατάλληλα, αλλά όλα επιτελούν το σκοπό τους.

Συνιστώμενα social media είναι:

Θεραπεία SEO:

Social Media: Θέλετε web traffic ή SEO;

4. Στόχευση σε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό

POS-DOULEVEI-GOOGLE-SEO

Η στόχευση των λέξεων κλειδιών ή SEO Keywords ή money keywords σε αγορά στόχο με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό είναι ένα μοιραίο λάθος για το site σας, εκτός και αν είστε ένα καλά εγκαθιδρυμένο site με πολύ μεγάλο πελατολόγιο, αναγνωρισιμότητα και δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε από τον ανταγωνισμό.

Τα keywords σας θα πρέπει να είναι συγκεκριμένα και να έχουν μηνιαία αναζήτηση άνω των 3.000 έως 100.000 και χαμηλό ανταγωνισμό. Κάτι άλλο απλώς θα σας αποπροσανατολίσει και δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε πρώτη θέση στη Google.

Θεραπεία SEO:

Σωστές Λέξεις Κλειδιά: SEO: Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά!

5. Google Adwords

H χρήση του Google Adwords για να βγείτε στην πρώτη θέση της Google είναι δίκοπο μαχαίρι και έχει καταστροφικές συνέπειες για το site σας. Μόνο το Google Adwords είναι παράγοντας Negative SEO για τη Google!

Ο μύθος ότι πληρώνοντας τη Google ανεβαίνεις θέσεις καταρρίφθηκε! Ώρα να ξυπνήσουμε για να ωριμάσουμε και λίγο!

Επίσης αυτή η μυθοποίηση της Google που δήθεν κρατάει τον αλγόριθμό της κρυφό είναι το κλασικό παράδειγμα του ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΔΟΞΑΣΘΕΙ!

Όμως δεν ισχύει γιατί ο αλγόριθμος της Google είναι φανερός: [Infographic] Google’s 200 Ranking Factors

Tο σωστό είναι να χρησιμοποιήσουμε το google adwords για να κάνουμε την έρευνα μας στα keyword, αλλά να μην μπούμε στον πειρασμό να πληρώσουμε τη Google για να βγούμε πρώτοι! Έτσι βάζουμε το μυαλό μας σε αχρηστία και δεν θα μάθουμε ποτέ SEO.

Άμα δεν έχετε χρόνο για να κάνετε σωστό και διαχρονικό SEO, απλώς συμβουλευτείτε έναν ειδικό, πάρτε με ένα τηλέφωνο στο 6972.364.387 για να σας βοηθήσω να βγείτε πρώτοι στη Google.

 

6. Ανανεώσεις

Φτιάξατε ένα site πρόπερσι και δεν σας βλέπει κανένας; Τι περιμένετε να κάνετε με το site σας; Σίγουρα άμα το παρατήσετε το site σας, θα σας παρατήσει και αυτό και άμα δεν το ανανεώνετε, τότε απλώς είναι καταδικασμένο να πεθάνει.

Η Google λαμβάνει υπόψη της τα στατικά site και αυτά που είναι τύπου blog και προσφέρουν δυναμικές ενημερώσεις και φρέσκο καθημερινό περιεχόμενο.

Άμα θέλετε να δημιουργήστε άπειρα πραγματικά backlinks, τότε η λύση είναι σωστές και ποιοτικές ανανεώσεις με άρθρα και βίντεο στο site σας.

Θεραπεία SEO:

Blog σε WordPress: Κατασκευή Ιστοσελίδων

7. Κακό design

To web design δεν είναι άχρηστο στο SEO. Υπάρχει συγκεκριμένο SEO design και αρχιτεκτονική SEO για όλα τα site και για όλα τα βαλάντια. Ένα κακό design, εκτός του ότι είναι αποκρουστικό, σας ρίχνει και στη Google.

Η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας, η στρατηγική τοποθέτηση των λέξεων κλειδιών και η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί επηρεάζουν καταλυτικά τα αποτελέσματα κατάταξης στη Google.

Θεραπεία SEO:

WordPress SEO Themes: Θέματα WordPress

Site που πρέπει να επισκεφτείτε για να βελτιώσετε το SEO σας:

 

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα από το Paramarketing:

2 σκέψεις στο “SEO 7 Μοιραία λάθη που εξαφανίζουν το site σας στη Google”

Σχολιάστε