ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

SEO και αναβλητικότητα: Και πως να μην αφήσετε το site σας να πέσει

ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-SEO-GOOGLE-1

SEO και αναβλητικότητα: Και πως να μην αφήσετε το site σας να πέσει

Το SEO εκτός από τις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται ώστε να μπορέσετε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό χρειάζεται και μερικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχετε στον χαρακτήρα σας όπως αποφαστιστικότητα, θέληση και λίγο πίστη για τα τελικά αποτελέσματα.

Επίσης η υπερανάλυση οδηγεί στην παράλυση και την έλλειψη πρωτοβουλιών που μάλλον δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά στο SEO και φυσικά στις μηχανές αναζήτησης.

Γιατί όμως η αναβλητικότητα είναι ο νούμερο ένα εχθρός σας για να ανεβείτε στη Google;

Παρακάτω σας εξηγώ τους ακριβείς λόγους.

1 Το SEO είναι ένα επιθετικό παιχνίδι

Επειδή κάθε καμπάνια SEO είναι ένα επιθετικό παιχνίδι, θα πρέπει για να κερδίσετε να βάλετε γκολ και για να βάλετε γκολ θα πρέπει να έχετε την πρωτοβουλία των κινήσεων και φυσικά να παίξετε εσείς μπάλα και να μην σας παίζουν οι αντίπαλοι.

Κάθε επίθεση χρειάζεται να ανοιχτείτε σε αχαρτογράφητα νερά, να κάνετε πράγματα που δεν είχατε κάνει στο παρελθόν και να δημιουργήσετε backlinks σε sites που δεν είχατε δημιουργήσει πριν.

Άμα δεν το κάνετε εσείς αυτό, θα το κάνουν οι ανταγωνιστές σας για εσάς και κατά συνέπεια θα καλύφθούν οι 10 πρώτες θέσεις της Google από άλλα sites και δεν θα είναι το δικό σας μέσα σε αυτά.

Φαντάζεστε λοιπόν ότι άμα δεν σημάνετε εσείς πρώτος το γιουρούσι στα backlinks, δεν γράψετε νέα άρθρα και δεν δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο, θα το κάνουν άλλοι και δεν θα σας τη χαρίσουν καθόλου.

Το SEO είναι ένα συστηματικό παιχνίδι που απαιτεί καθημερινή δραστηριότητα και καθημερινή έκθεση σε νέα πράγματα. Χωρίς όρεξη για δουλειά δεν θα πετύχεται ποτέ.

2 Το έξυπνο χρήμα μετατρέπεται σε έξυπνο SEO

Η θεωρία του έξυπνου χρήματος και της τέλειας λειτουργίας των αγορών βρίσκει εφαρμογή και στο SEO και στις μηχανές αναζήτησης. Το έξυπνο χρήμα μετατρέπεται σε έξυπνο SEO και το έξυπνο SEO μετατρέπεται σε έξυπνο χρήμα.

Δεδομένου το γεγονότος ότι η πρώτη θέση στη Google εξαργυρώνεται σε χρήματα σήμερα, τότε το έξυπνο χρήμα θα πρέπει να επενδύσει στο SEO για να μπορέσει να δημιουργήσει αποδόσεις και να αυγατίσει τα λεφτά του.

Τώρα άμα έχετε τα χρήματα και δεν ξέρετε που να τα επενδύσετε για να αυξήσετε τα έσοδα σας ή άλλοι λόγοι σας αποτρέπουν στο να επενδύσετε στο SEO της ιστοσελίδας σας, τότε μάλλον δεν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των επιχειρηματιών που θεωρούν το SEO καλή επένδυση είτε γιατί δεν το καταλαβαίνουν το SEO είτε γιατί δεν ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που διαχειρίζεται το έξυπνο χρήμα.

3 Το SEO απαιτεί σκληρή εργασία

Σε ένα προηγούμενο άρθρο μου Το μυστικό για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google, αποκαλύπτω το πραγματικό μυστικό για να βγει κάποιος στην πρώτη σελίδα της Google. Και το μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό.

Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή, γιατί ακόμα και να την ξέρετε απαιτείτε σκληρή δουλειά.

Το πρόβλημα σήμερα στην χώρα μας αλλά και γενικότερα ανά τον κόσμο, και αυτό το γνωρίζω καλά ο ίδιος αφού έχει τύχει να εργαστώ και να διαμείνω σε διάφορες Ευρωπαικές χώρες τα τελευταία χρόνια δεν είναι η ανεργία αλλά η αεργία.

Η αεργία είναι η έλλειψη δηλαδή θέλησης να εργαστεί κάποιος και να δημιουργήσει κάτι ή να παράξει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν. Κάθε μέρα έρχομαι σε επαφή με δεκάδες πελάτες που θέλουν να κοιμούνται και η τύχη τους να δουλεύει, το ριζικό τους να πλέκει και ως δια μαγείας να βγαίνουν πρώτοι στη Google και να αυξάνεται ο τζίρος τους.

Με τη μόνη διαφορά ότι η πραγματικότητα είναι άλλη. Το SEO είναι μια μορφή αποθηκευμένης χρηματικής ενέργειας η οποία προέρχεται από την σκληρή εργασία φυσική και πνευματική.

Δηλαδή ο κύκλος της χρηματοποίησης είναι ως εξής: ΕΡΓΑΣΙΑ – SEO – ΤΖΙΡΟΣ – ΧΡΗΜΑΤΑ.

Η αναβλητικότητα δεν θα σας αφήσει να εργαστείτε όπως θα πρέπει, το SEO και τα αποτελέσματα του θα είναι φτωχά και κατά συνέπεια ο τζίρος θα είναι πενιχρός.

4 Το 10% του SEO θα επιφέρει το 90% των αποτελεσμάτων

Πως θα αισθαινόσασταν άμα 9 στις 10 προσπάθειες σας για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google έπεφτε στο κενό; Θα ήσασταν σίγουρα απογοητευμένοι και θα πιστεύατε ότι το SEO δεν δουλεύει ή ότι χάνετε λεφτά.

Όμως η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική γιατί το 90% των εργασιών και των backlinks που γίνονται σε μια ισορροπημένη και επαγγελματική εκστρατεία SEO φέρνει μόνο το 10% των απτών αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, ενώ το 90% έρχεται μόνο από το 10% των ενεργειών.

Άμα λοιπόν δεν έχετε την υπομονή και την όρεξη να κάνετε 100 backlinks για να ευδοκιμήσουν τα 10 και καταληφθείτε από αναβλητικότητα όταν φτάσετε στο πεντηκοστό backlink, μάλλον δεν θα δείτε φως στο τούνελ.

Για να είστε σίγουροι για τα 100 ποιοτικά backlinks, καλύτερα να κάνετε 200 ποιοτικά backlinks παρά να τα παρατήσετε στη μέση και να πάνε όλοι οι κόποι σας χαμένοι.

5 Μια σωστή εκστρατεία SEO χρειάζεται 12 μήνες για να ολοκληρωθεί

Η αναβλητικότητα δεν είναι ένα συναίσθημα που θα πρέπει να το αποφύγετε στιγμιαία ή για μερικές μέρες αλλά θα πρέπει να το αποφύγετε για πάντα ή τουλάχιστον για 12 μήνες. 12 μήνες γιατί τόσο κρατάει μια επαγγελματική εκστρατεία SEO που θα έχει σταθερά και ολοκληρωμένα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χαρακτηριστείτε ως spammers από τη Google.

Φανταστείτε ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των ιδιοκτητών ιστοσελίδων τα παρατάνε στο ενδιάμεσο ή κάνουν κάποιο διάλλειμα ανάμεσα στους 12 μήνες και έτσι χάνουν πολύτιμες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης αντί να κερδίζουν.

Βέβαια, το να χάσετε έναν μήνα δεν σημαίνει κάτι, αλλά αναρωτηθείτε, μπορείτε να μην πάτε για δουλειά για έναν μήνα και η επιχείρηση σας να αυξάνετε και να μεγαλώνει; Κάπως έτσι είναι και το σωστό SEO.

Άμα θέλετε να αυξήσετε τις αναζητήσεις σας στη Google και την οργανική σας επισκεψιμότητα, τότε θα πρέπει να αυξήσετε και την δραστηριότητα σας στο SEO όπως και τον μηνιαίο προυπολογισμό σας για εκστρατείες SEO στη Google.

Το SEO και η άνοδος σας στις μηχανές αναζήτησης θέλει αρετή και τόλμη και δεν θα πρέπει να επιτρέψετε την αμφιβολία και την αναβλητικότητα να σας κλέψουν ούτε λίγο από την αρετή και την τόλμη σας.

Δείτε περισσότερα για το SEO και την Google:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

5 σκέψεις στο “SEO και αναβλητικότητα: Και πως να μην αφήσετε το site σας να πέσει”

 1. Προσθέσαμε SSL στο site, τώρα δείχνει με htttps αλλά και https γιαυτό πρόσθεσα και ένα redirect plugin from https to https. Θα πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα στα settings του wordpress administraton να αλλάξω τα permalinks απο https που ήταν σε https ?

  Απάντηση
 2. Ακριβώς όπως τα λες είναι Γιάννη!
  Το πρόβλημα είναι η αεργία, όχι η ανεργία και η συνειδητοποίηση πως πρέπει να δουλέψεις 8, 10 ή 12 ώρες καθημερινά (ναι, και τα Σαββατοκύριακα) πάνω από έναν υπολογιστή, για όσο διάστημα χρειαστεί, ώστε να αποδόσουν οι κόποι σου.
  Ή να δώσεις τα χρήματα που απαιτούνται σε κάποιον έμπειρο που θα κάνει αυτή την επίπονη δουλειά για σένα.
  Θέλει συνεχόμενη προσπάθεια και προσοχή, ειδικά τις στιγμές που απογοητεύεσαι και έρχονται οι σκέψεις ότι δεν θα πετύχεις και όλα θα είναι άσκοπα.
  Άλλωστε “η μόνη χαμένη μάχη στη ζωή σου, είναι αυτή που δεν έδωσες ποτέ!”

  Απάντηση

Σχολιάστε